Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
@*RHCP 4ever*
Ti apsolutno nisi normalna

Ti apsolutno nisi normalna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Limunovo_Drvo:Bravo...
Ubij se,i oni ce gore doci jos malo,tako ces biti zajedno sa njima...

Aman, covece, ostavi me na miru...
  Aman, covece, ostavi me na miru... 
Nisi ti bas ono...najnormalnija...ja nikad bas nikad nisam bio tolko zaludjen za neshto...*RHCP 4ever*:Slazem se... Obojica su NEVEROVATNI likovi, kao i John i Flea... :-D A Anthony je meni vise nego savrsen u svakom smislu... :-D Malo je reci da je prelep... :-D
Ja NEVEROVATNO obozavam Pepperse... Ubila bih zbog njih... Svi me nazivaju najvecim i najopsedutijim fanatikom IKADA!!! Moji svi znaju i kad su Anthonyjevi baba i deda vencani pored mene... I cestitali su mi godisnjicu u 00:00h... :-D
Da Kurt i Milan dodju meni bi bilo drago...Stedza:Nisi ti bas ono...najnormalnija...ja nikad bas nikad nisam bio tolko zaludjen za neshto...

Stedza:Nisi ti bas ono...najnormalnija...ja nikad bas nikad nisam bio tolko zaludjen za neshto...
Stedza:Najdalje sto sam isao je bilo to da ne moze da prodje dan da ne slusham tu muziku dok sam bio u fulu nalozen na panteru...i sad sam samo malo manje...stalno sam gnjavio ortake o chlanovima banda...o Darrelu i co. smarao ih i dan i noc...
ja sam imao period kad sam stalno ljude pitao za misljenje o Daveu Mustaineu...jednostavnom sam smarao i smarao sad sam toga svestan skoro pa da mi je i zao...ubijao sam ljude u pojam..Painkiller_girl:I ja tatu smaram o thrashu...
Ma moji znaju malo rock,a metalu je sinonim sekta i droga...Painkiller_girl:I ja tatu smaram o thrashu...

Upravo to mrzim kod ljudi kad kazu tako nesto a NIKAD nisu culi nijedan album pre "Californicationa"... :???:Stedza:A moja keva samo rock gura..znam da sam se smejao kad je cula pepperse rekla ovo nije rock ovo je previse mekano za rock kao jaci su rollingstonesi i deep purple..pa sam joj morao objasniti da ima i drugih brzih pesama od Callifornication i Otherside
Painkiller_girl:Ja ih nikada nisam peperse voljela... imam osjecaja da je nos začepljen onome pjevaču....

Painkiller_girl:Ja ih nikada nisam peperse voljela... imam osjecaja da je nos začepljen onome pjevaču....

Da nece banic opet*RHCP 4ever*:Jaoj, nemoj tako da pricas... Bas extra peva... Sorry, znam da sad spamujem...

Ja sam vec na nekoj temi o peppersima rekao da su mi prva dva albuma zakon a da mi se ovo ostalo samo ponesto svidja....i stvarno ovo nije tema o peppersima...sad treba neshto odvaliti...a da najlepshi chovek pa mislim da bi to mogao biti ili Mustaine ili recimo...hmmm treba mi pomoc*RHCP 4ever*:Upravo to mrzim kod ljudi kad kazu tako nesto a NIKAD nisu culi nijedan album pre "Californicationa"... :???:
Limunovo_Drvo:Da nece banic opet
sto si bila banovana?