top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*RHCP 4ever*:
Slazem se... Obojica su NEVEROVATNI likovi, kao i John i Flea... :-D A Anthony je meni vise nego savrsen u svakom smislu... :-D Malo je reci da je prelep... :-D

Ja NEVEROVATNO obozavam Pepperse... Ubila bih zbog njih... Svi me nazivaju najvecim i najopsedutijim fanatikom IKADA!!! Moji svi znaju i kad su Anthonyjevi baba i deda vencani pored mene... I cestitali su mi godisnjicu u 00:00h... :-D
Nisi ti bas ono...najnormalnija...ja nikad bas nikad nisam bio tolko zaludjen za neshto...

Stedza:
A moja keva samo rock gura..znam da sam se smejao kad je cula pepperse rekla ovo nije rock ovo je previse mekano za rock kao jaci su rollingstonesi i deep purple..pa sam joj morao objasniti da ima i drugih brzih pesama od Callifornication i Otherside
Upravo to mrzim kod ljudi kad kazu tako nesto a NIKAD nisu culi nijedan album pre "Californicationa"... :???:

*RHCP 4ever*:
Upravo to mrzim kod ljudi kad kazu tako nesto a NIKAD nisu culi nijedan album pre "Californicationa"... :???:
Ja sam vec na nekoj temi o peppersima rekao da su mi prva dva albuma zakon a da mi se ovo ostalo samo ponesto svidja....i stvarno ovo nije tema o peppersima...sad treba neshto odvaliti...a da najlepshi chovek pa mislim da bi to mogao biti ili Mustaine ili recimo...hmmm treba mi pomoc

Back