Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, ја се буквално тако понашам иако сам веома активан у друштву некад. Али се исто кријем од суседа.

Причао сам вам кад сам се једном паркирао и поред мене се паркирала комшиница, па сам опет упалио ауто и направио један круг док она није ушла у зграду.
E da.

Ali ja i doslovno pobegnem trčeći, kad me neko već video.

Mislim da je to interpretirao kao moj strah od njegovog psa; mada je i taj sused isto autističan na mlavi

Dobro jutro kafa spremna.
IMG_20230113_102830.jpg

Nadjem solju slucajno lol

Posto sam napravila lazni tinder sad rek'o deinstaliracu i napravicu pravi.

I deinstaliram i ponovo instaliram, kad ono onaj deinstaliran nalog lol.

I sad mi glupo da stavim moju fotku a izbrisem laznu posto ce neki videti a nikog ne zelim od njih da upoznajem jer sam navukla bedu na vrat s onom laznom fotkom.....sve neki polugoli shabani mozga bez.

Uostalom ionako nisam planirala nikog da upoznajem, koga lazem.

I sad mi glupo da stavim moju fotku a izbrisem laznu posto ce neki videti a nikog ne zelim od njih da upoznajem jer sam navukla bedu na vrat s onom laznom fotkom.....sve neki polugoli shabani mozga bez.

Ching chong chang Do you wanna bang

Ta linija bi možda radila na tebi usled opsednutosti činkovima

Da, ali ako si sa laznog navukla bedu zamisli tek sta bi bilo na pravom. Kad igram tablic sa zenskog laznog profila (koji nema sliku, samo zensko ime) matorci mi salju eksplicitne poruke tipa "srecno"

Da, ali ako si sa laznog navukla bedu zamisli tek sta bi bilo na pravom. Kad igram tablic sa zenskog laznog profila (koji nema sliku, samo zensko ime) matorci mi salju eksplicitne poruke tipa "srecno"
Pa ne bih. Ova fotka je neka zenska gleda zavodnicki u kameru. Neka onako samopouzdana. Napise mi jedan: Tvoj pogled opija lol.

Moje prave fotke nisu zavodnicke. Samoj sebi bih bila smesna da kao ja tu nesto flertujem s kamerom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back