- Poruka
- 18.989
Pa da, ja to zovem "Provrednili se."Neverovala ili da, cak i u Srbiji ima nekoliko nas naprednih koji ovo praktikujemo
Sa značenjem, sad su našli da prave prometan hodnik kad se ja poturčujem u napolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, ja to zovem "Provrednili se."Neverovala ili da, cak i u Srbiji ima nekoliko nas naprednih koji ovo praktikujemo
E da.Да, ја се буквално тако понашам иако сам веома активан у друштву некад. Али се исто кријем од суседа.
Причао сам вам кад сам се једном паркирао и поред мене се паркирала комшиница, па сам опет упалио ауто и направио један круг док она није ушла у зграду.
Najgore je kad se desi da pozoves lift, udjes, a ono komsa otkljucava stan, tu ide hickok drama uz pojacanu molitvu da ne stigne da otkljuca dok se vrata lifta ne zatvorePa da, ja to zovem "Provrednili se."
Sa značenjem, sad su našli da prave prometan hodnik kad se ja poturčujem u napolje
Zašto bi istrebile nekog ko može da radi u rudniku?To sto ne konstatujemo muske ne znaci da bismo ih istrebili, za razliku od vas incela. U pravu si za ovaj prvi deo, on je bio za istrebljenje Bozjeg Naroda (kao i ti).
Mozda zato sto mozes da ih zamenis robotima, koji su mnogo zahvalniji jer nece da te mlate kad se kuci s posla vrate etcZašto bi istrebile nekog ko može da radi u rudniku?
Pre će Artificial Womb da učini obsoletnim pripadnice _______ polaMozda zato sto mozes da ih zamenis robotima, koji su mnogo zahvalniji jer nece da te mlate kad se kuci s posla vrate etc
____tesi sePre će Artificial Womb da učini obsoletnim pripadnice _______ pola
Pa razmisli ko uopšte izmišlja robote____tesi se
Zena od mojebrata nprPa razmisli ko uopšte izmišlja robote
Sandra Meduza ili Ben Goertzel
Slucajno
Nazire ti se prst, i vidim da si belkinja
ja sam je nasla na you tube u komentarimaMislim da sam našao Strki na tviteru
Isti avatar ko ovde.:
Sisokvaliteti su slični pretpostavljam.
Stopa pogađanja visoka.
I mi smo, i ranije smo sumnjali da si sluzba, ovo samo pojacava paranojulol zivota mi
sad sam malo paranoicna
Ching chong chang Do you wanna bangPosto sam napravila lazni tinder sad rek'o deinstaliracu i napravicu pravi.
I deinstaliram i ponovo instaliram, kad ono onaj deinstaliran nalog lol.
I sad mi glupo da stavim moju fotku a izbrisem laznu posto ce neki videti a nikog ne zelim od njih da upoznajem jer sam navukla bedu na vrat s onom laznom fotkom.....sve neki polugoli shabani mozga bez.
Uostalom ionako nisam planirala nikog da upoznajem, koga lazem.
Ching chong chang Do you wanna bang
Ta linija bi možda radila na tebi usled opsednutosti činkovima
Da, ali ako si sa laznog navukla bedu zamisli tek sta bi bilo na pravom. Kad igram tablic sa zenskog laznog profila (koji nema sliku, samo zensko ime) matorci mi salju eksplicitne poruke tipa "srecno"Posto sam napravila lazni tinder sad rek'o deinstaliracu i napravicu pravi.
I deinstaliram i ponovo instaliram, kad ono onaj deinstaliran nalog lol.
I sad mi glupo da stavim moju fotku a izbrisem laznu posto ce neki videti a nikog ne zelim od njih da upoznajem jer sam navukla bedu na vrat s onom laznom fotkom.....sve neki polugoli shabani mozga bez.
Uostalom ionako nisam planirala nikog da upoznajem, koga lazem.
Pa ne bih. Ova fotka je neka zenska gleda zavodnicki u kameru. Neka onako samopouzdana. Napise mi jedan: Tvoj pogled opija lol.Da, ali ako si sa laznog navukla bedu zamisli tek sta bi bilo na pravom. Kad igram tablic sa zenskog laznog profila (koji nema sliku, samo zensko ime) matorci mi salju eksplicitne poruke tipa "srecno"
Da, ali slali bi ti i da nisi stavila nikakvu fotku, dovoljno je samo da napises Nona2Pa ne bih. Ova fotka je neka zenska gleda zavodnicki u kameru. Neka onako samopouzdana. Napise mi jedan: Tvoj pogled opija lol.
Moje prave fotke nisu zavodnicke. Samoj sebi bih bila smesna da kao ja tu nesto flertujem s kamerom.
Kaze se "sprijemna"Dobro jutro kafa spremna.