Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shvatis da si isti kao onaj Kauboj sto je rekao "Indians, blacks, same shit", samo malo premazanije etc

Да, зато се морамо борити против нашег унутрашњег расизма, јер и ми смо особе од боје.

Зато ћу погледати филм до краја, дати му 10 на ИМДБ иако је с-рање, и рећи "Power to the People!" а онда идем да марширам на Селму.

Da, kad sam gledao The Last King Of Scotland to mi se desavalo cesto. Recimo, nisam razlikovao Aminovu zenu br. 1 od broja 2, 3 i 4.

Па да, али оне и нису замишљене да буду заиста ликови.

У том филму се ради о нашем несврстаном пријатељу, Иди Амин Дади, и његовој несврстаној трансформацији за афричке услове богате земље Уганде у за афричке услове сиромашну Уганду.

Да, зато се морамо борити против нашег унутрашњег расизма, јер и ми смо особе од боје.

Зато ћу погледати филм до краја, дати му 10 на ИМДБ иако је с-рање, и рећи "Power to the People!" а онда идем да марширам на Селму.
Da, ali nema veceg autorasiste i samoprezritelja od me', ne znam od kud da pocnem da se borim, ja san ti kao samomrzeci Jevrej 33. u Njemackoj

Da, ali nema veceg autorasiste i samoprezritelja od me', ne znam od kud da pocnem da se borim, ja san ti kao samomrzeci Jevrej 33. u Njemackoj

Accept your Blackness and y'all shall rise!

1673633883430.png

Да, ја се буквално тако понашам иако сам веома активан у друштву некад. Али се исто кријем од суседа.

Причао сам вам кад сам се једном паркирао и поред мене се паркирала комшиница, па сам опет упалио ауто и направио један круг док она није ушла у зграду.

Nešto slično sam i ja uradio više puta, tipa svratio u prodavnicu pored.

A jednom su stanari imali zbor u hodniku ispred ulaznih vrata na koji nisam hteo da idem i ja baš tad se vraćam u zgradu potpuno zaboravivši da se održava u to vreme. Dva puta sam pravio krug peške po kraju da ubijem vreme, al oni nisu bili završili i onda mi dokurči, uletim u zgradu, kažem "de ste ljudi, izvinite u gužvi sam" i popenjem se trkom uz stepenice, mislim da su zaključili da sam bio gotov da se userem.

Nešto slično sam i ja uradio više puta, tipa svratio u prodavnicu pored.

A jednom su stanari imali zbor u hodniku ispred ulaznih vrata na koji nisam hteo da idem i ja baš tad se vraćam u zgradu potpuno zaboravivši da se održava u to vreme. Dva puta sam pravio krug peške po kraju da ubijem vreme, al oni nisu bili završili i onda mi dokurči, uletim u zgradu, kažem "de ste ljudi, izvinite u gužvi sam" i popenjem se trkom uz stepenice, mislim da su zaključili da sam bio gotov da se userem.

Хахахаха. Нема већег кринџа од тих неких седељки на којма не желиш да будеш.

Ја кад дођем у СРЈ увек ме лове неке комшије да свирају гитару и уживају у животу. Ја се кријем на тавану.

Стигла ми данас потврда од БРД да хоће да ме приме у држављанство њихове земље.

Сад само још морам да се одрекнем србијанског. То је исто процес.
Dve muve jednim udarcem. Ne znam sta je tu moranje, u nezgodnu situaciju bi te doveli kad bi te uslovili da se ne odreknes srbijanskog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back