момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.965
Meni je neko vreme bio fascinantan zbog spektra razlicitih uloga koje je igrao, a onda sam odrastaoМени искаче на платформама. Не знам шта да радим, не волим Бејла ни у једном филму осим у Knight of Cups.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je neko vreme bio fascinantan zbog spektra razlicitih uloga koje je igrao, a onda sam odrastaoМени искаче на платформама. Не знам шта да радим, не волим Бејла ни у једном филму осим у Knight of Cups.
Meni je neko vreme bio fascinantan zbog spektra razlicitih uloga koje je igrao, a onda sam odrastao
Da, shvatis da je u konacnom nemoguce ne biti rasista kad pogledas tako neki film sa azijatimaСад гледам неки филм са неким људима од боје, сви изгледају исто, не знам ко је ко и ко кога јури.
Da, shvatis da je u konacnom nemoguce ne biti rasista kad pogledas tako neki film sa azijatima
Da, kad sam gledao The Last King Of Scotland to mi se desavalo cesto. Recimo, nisam razlikovao Aminovu zenu br. 1 od broja 2, 3 i 4.У овом случају са ради о нашој црној браћи и сестрама.
#ПравдаЗаЛумумбу
Shvatis da si isti kao onaj Kauboj sto je rekao "Indians, blacks, same shit", samo malo premazanije etc
Da, kad sam gledao The Last King Of Scotland to mi se desavalo cesto. Recimo, nisam razlikovao Aminovu zenu br. 1 od broja 2, 3 i 4.
Da, ali nema veceg autorasiste i samoprezritelja od me', ne znam od kud da pocnem da se borim, ja san ti kao samomrzeci Jevrej 33. u NjemackojДа, зато се морамо борити против нашег унутрашњег расизма, јер и ми смо особе од боје.
Зато ћу погледати филм до краја, дати му 10 на ИМДБ иако је с-рање, и рећи "Power to the People!" а онда идем да марширам на Селму.
Da, ali nema veceg autorasiste i samoprezritelja od me', ne znam od kud da pocnem da se borim, ja san ti kao samomrzeci Jevrej 33. u Njemackoj

"Nisam dovoljno obojen da bi potpao pod zastitu PC-a, a ni dovoljno beo da budem Kauboj"
Ja sam doprinela temi kaceci delic mog crnackog prsta jutros cija je nijansa u skladu sa rasom j/i od Maribora.![]()
"Nisam dovoljno obojen da bi potpao pod zastitu PC-a, a ni dovoljno beo da budem Kauboj"
Bravo, faca si.Ja sam doprinela temi kaceci delic mog crnackog prsta jutros cija je nijansa u skladu sa rasom j/i od Maribora.![]()
nije moja fotka
neka ljepotica
zakljucak je sledeci:
-od svih koji su iskocili i koji su stavili visinu: samo jedan 175, jedan 188 sve ostalo 190, 198, 191 etc.
Da, ja sam utiska da sam i visinski prosečni Džo
Да, ја се буквално тако понашам иако сам веома активан у друштву некад. Али се исто кријем од суседа.
Причао сам вам кад сам се једном паркирао и поред мене се паркирала комшиница, па сам опет упалио ауто и направио један круг док она није ушла у зграду.
Колико си висок?
Nešto slično sam i ja uradio više puta, tipa svratio u prodavnicu pored.
A jednom su stanari imali zbor u hodniku ispred ulaznih vrata na koji nisam hteo da idem i ja baš tad se vraćam u zgradu potpuno zaboravivši da se održava u to vreme. Dva puta sam pravio krug peške po kraju da ubijem vreme, al oni nisu bili završili i onda mi dokurči, uletim u zgradu, kažem "de ste ljudi, izvinite u gužvi sam" i popenjem se trkom uz stepenice, mislim da su zaključili da sam bio gotov da se userem.
Dve muve jednim udarcem. Ne znam sta je tu moranje, u nezgodnu situaciju bi te doveli kad bi te uslovili da se ne odreknes srbijanskog.Стигла ми данас потврда од БРД да хоће да ме приме у држављанство њихове земље.
Сад само још морам да се одрекнем србијанског. То је исто процес.