Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Али Божићни Вашари у Бечу су посебно дивни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ona crvena sljaka sa nekim nedefinisanih nazovi travama i mene nervira
Kad si pomenuo Maksa, nedavno sam gledao Bounty sa Gibsonom i Hopkinsom, ako volis mornarske sage sa morskom bolescu i ludilom, pogledaj.То ми је легло само у првом Побеснелом Максу.
Некако је било ок ту.
tamo sam ti bila jednomSvet je dosao dotle da ces ako se izolujes u najzabaceniji kutak Tasmanije, i tamo cuti srpski
Ne seeeeeri? I?tamo sam ti bila jednom
Pa kad mi je homeport bio Sidnej.Ne seeeeeri? I?
Pa jel ima iceg osim pustinje? Cuo sam da tamo postoji neko podzemni krivoslavni hramPa kad mi je homeport bio Sidnej.
Ali samo jedan kruz.
Nisam tad bila u Kini vec na brodu.Zamisli odes u Tasmaniju i sretnes Nonu koja inace zivi u Kini. To je tacno za da postanes vernik.
Jel bilo nepristojnih ponudaNisam tad bila u Kini vec na brodu.
To je bio nestvaran ugovor. U 6 meseci: Sidnej, Istocna obala, Novi Zeland, tamo neka bzvz ostrva Vanuatu i tako to, pa Bora Bora, Fiji, Havaji, Vankuver, Aljaska........
Osecala sam se kao da mogu da umrem posle tog ugovora.
neJel bilo nepristojnih ponuda
"Ti češi moja leđa, a ja ću tvoja"
To je drzava, svak svoju kabinu i medjuse se ne pozdravljajune
tipicna americka korporativna kultura gde ne sme niko ni da te pogleda nepristojno
Bila je neka reportaža o švedskoj, gde kažu: "Da sačekam, neko je u hodniku, ne želim sretati susede."To je drzava, svak svoju kabinu i medjuse se ne pozdravljaju
Dobro to nije bas tako idilicno.To je drzava, svak svoju kabinu i medjuse se ne pozdravljaju
Joj, jel mora bas Indijca, nisam rasista ali jesam rasista etcDobro to nije bas tako idilicno.
Pijani docimeri, duvanje u rog nocu, privodjenje u kabinu bez dozvole cimerke.
Ne znas ti, Momo, kako je kad ti cimerka dovede smrdljivog Indijca u kabinu i kad pokusavaju da se uvuku a da ja ne vidim.
Kako sam ga izbacila, ijao.
Kruziranje je po meni najnenadjebiviji vid turizma.Sad sam ti se posle Traingla od Tuge nalozio da idem na neku brodsku avanturu. Msm, kad rusoozdravim u sledecem zivotu.
Bukv sam neki dan okacio klip sa tik toka koji ilustruje vicinofobiju (stra' od suseda).Bila je neka reportaža o švedskoj, gde kažu: "Da sačekam, neko je u hodniku, ne želim sretati susede."
Bila je neka reportaža o švedskoj, gde kažu: "Da sačekam, neko je u hodniku, ne želim sretati susede."
Neverovala ili da, cak i u Srbiji ima nekoliko nas naprednih koji ovo praktikujemoEvo je