Ток мисли

Овако...
Оно што дефинитивно дисквалификује неког из круга мојих пријатеља је када на шалу о себи ( која је прошла на мени и од мене прихваћена ) одговори својим тренутним бригама са покушајем да ја испаднем тривијална или ...шта год у моменту кад тај неко има озбиљне проблеме ( који су у суштини само живот).

Дакле, имала сам милионе проблема, али никад их нисам извлачила као адут ако ми се не допадне шала, па чак и ако ми није до шале, прихватим.
Мора да постоји израз за ово.

Пријатељ, меех

Poslednja izmena:
Овако...
Оно што дефинитивно дисквалификује неког из круга мојих пријатеља је када на шалу ( која је прошла на мени и од мене прихваћена ) о себи одговори својим тренутним бригама са покушајем да ја испаднем тривијална или ...шта год у моменту кад тај неко има озбиљне проблеме ( који су у суштини само живот).

Дакле, имала сам милионе проблема, али никад их нисам извлачила као адут ако ми се не допадне шала, па чак и ако ми није до шале, прихватим.
Мора да постоји израз за ово.

Пријатељ, меех

Postoji, samo sam ja lepo vaspitan, pa ne bi javno da spujem.

Немогући, скапирао си на шта мислим?
Пошто сам конфузна прилично
znaci ipak je na moju stranu
citiraj me da se ne utripujem da citam generalni stav (namenjen 'nekome')

kad je tesko, tesko je. A nekad je toliko tesko da je bizarno.
A kad je toliko tesko da je bizarno, onda pocinje da biva i smesno.
Pa kad se iskosa pogleda, onda pocnes da se sprdas sa univerzumom i nesto naucis pritom (da moze drugacije).

Ja sam mrtav ozbiljan kad se sprdam sa univerzumom.

znaci ipak je na moju stranu
citiraj me da se ne utripujem da citam generalni stav (namenjen 'nekome')

kad je tesko, tesko je. A nekad je toliko tesko da je bizarno.
A kad je toliko tesko da je bizarno, onda pocinje da biva i smesno.
Pa kad se iskosa pogleda, onda pocnes da se sprdas sa univerzumom i nesto naucis pritom (da moze drugacije).

Ja sam mrtav ozbiljan kad se sprdam sa univerzumom.
Па нисам писала теби, само сам се мало хмм замислила, али пошто си одреаговао на мој јелте експозеее питам јел ти позната ситуација.

Па нисам писала теби, само сам се мало хмм замислила, али пошто си одреаговао на мој јелте експозеее питам јел ти позната ситуација.
kad se ide na jedrenje, uvek je vazna psihologija ljudi koji s nama idu,
zato sto ima jako ozbiljnih i opasnih situacija.
i pravilo broda je:
uvek postoji barem jedan dvkadzija koji ce da napravi glupost

Некоме кога сматраш пријатељем не радиш такве ствари, бар ја не радим.
Чак ни онима које не сматрам пријатељима. Зато ми буде криво.
e nema sta da ti bude krivo - izasla si ispred sebe - ko ne zna to da ceni, pa ide dalje, opalis ga kolcem (podebljim) da se resetuje na fabricko

kad se ide na jedrenje, uvek je vazna psihologija ljudi koji s nama idu,
zato sto ima jako ozbiljnih i opasnih situacija.
i pravilo broda je:
uvek postoji barem jedan dvkadzija koji ce da napravi glupost
Јасно ми је то, доживела сам, али сам ваљда генетски оштећена да верујем у људе.

e nema sta da ti bude krivo - izasla si ispred sebe - ko ne zna to da ceni, pa ide dalje, opalis ga kolcem (podebljim) da se resetuje na fabricko
Да да, одговорила сам прецизно.
Када је шала била на мој рачун смејали смо се, ово сад није ок, немој то са мном.

Само се ето питам...

Jedrio sam na Jadranu, u Grckoj i dosta na Malti (tamo mi ne trebaju ni peljarne mape, znam gde je nesto sto treba izbeci)
Jadran je savrsen za jedrenje - steta sto je najbolji deo u Hrvatskoj.
Благо теби. То је једино што још желим, да се провозам без дрчања мотора, само ветар у једрима. Некако ми је измицало, а остало сам све испробала 😆

lepo je verovati u ljude, a pametno je biti barem jednom nogom u realnosti
А јесам у реалности, чак сам свесна мана као и тих мањих или већих мањкавости у односу, а опет ме лецне. Помало се осетим тужно, то је.

Благо теби. То је једино што још желим, да се провозам без дрчања мотора, само ветар у једрима. Некако ми је измицало, а остало сам све испробала 😆
Sad je skupo, komplikovano i prenaseljeno. Ali vredi.

I ta tisina kad imas neki stabilni vetar pa klizis u tisini na jedno 2-3-4 cvora. Pa kad oces da se razladis, bacis kanap sa krmene strane, umotas ga oko ruke, i pustis da te brod vuce po moru

Sad je skupo, komplikovano i prenaseljeno. Ali vredi.

I ta tisina kad imas neki stabilni vetar pa klizis u tisini na jedno 2-3-4 cvora. Pa kad oces da se razladis, bacis kanap sa krmene strane, umotas ga oko ruke, i pustis da te brod vuce po moru
Да, видела сам да у Хрватској врви од једрењака. Мораћу тамо да идем да пловим

ne mogu a da ne napomenem ovo kad je u pitanju jedrenje

kad je krenuo nacionalizam u Srbiji, ja sam se prepirao sa mnogim ljudima da cemo ako tako nastavimo da se valjamo po blatu (ne znam nista o ratovanju ali sam naucio sta znaci biti vojska kad je uzbuna). Sistem - neka hvala za ostatak zivota.
Govorili su mi 'ne razumes ti to'. Odustao sam od objasnjavanja i prvom prilikom se odmakao daleko - i kad je doslo do valjanja po blatu ja sam vec jedrio. I uopste se ne stidim toga. Svako ima pravo da izabere sta hoce od svog zivota. Ovde je prelako izgubiti ceo zivot na, u sustini, nebitne stvari.

Back