- Poruka
- 11.762
najbolje sa nekom svojom ekipom, mada sad traze skipera sa EU licencom to je ekstra.Да, видела сам да у Хрватској врви од једрењака. Мораћу тамо да идем да пловим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje sa nekom svojom ekipom, mada sad traze skipera sa EU licencom to je ekstra.Да, видела сам да у Хрватској врви од једрењака. Мораћу тамо да идем да пловим
Имам тамо, у Хрватској људе, само нисам добро организовала време. Али године сам провела у ЦГ и нисам видела једрењаке, баш ретко. Сад ми је јасно зашто.najbolje sa nekom svojom ekipom, mada sad traze skipera sa EU licencom to je ekstra.
Потпуно разумљиво. Мени дође моментално да се спакујем и нестанем на пар месециU move fazi sam. Opet me ne drži mesto.
Ma ja mogu i da se malo pomerim. Ne moram daleko. Samo malo.Потпуно разумљиво. Мени дође моментално да се спакујем и нестанем на пар месеци
Само кревет више не померај, аман!Ma ja mogu i da se malo pomerim. Ne moram daleko. Samo malo.
...u ovakvim momentima moje mlađe dete kaže: "Evo, sada će da menja tepihe i zavese!"![]()
Имам тамо, у Хрватској људе, само нисам добро организовала време. Али године сам провела у ЦГ и нисам видела једрењаке, баш ретко. Сад ми је јасно зашто.
Само кревет више не померај, аман!
koliko cesto menjas stanove? i u koliko stanova si zivela?Preselila sam se u drugu sobu pre 2 dana! Mislim da ću da kupim novi krevet
Stvarno moram da se selim, ovako više ne može. Pa znaš ti koliko sam ja već u istom stanu? To je mnogo za mene!
Pa ne znam. Ne previše ali mi je 10 godina u jednom mnogo. 6, mislim 6 stanova. Kojih se sećam. U ovom sam najduže, 13 godina. Vreme je da se ide dalje ali to je nemoguće. Ne barem još par godina.koliko cesto menjas stanove? i u koliko stanova si zivela?
reasonable!Pa ne znam. Ne previše ali mi je 10 godina u jednom mnogo. 6, mislim 6 stanova. Kojih se sećam. U ovom sam najduže, 13 godina. Vreme je da se ide dalje ali to je nemoguće. Ne barem još par godina.
ocigledno da je resenje da odes na posao u vreme kad krenes na spavanje a ujutro kad inace krenes, se vratis nazadZašto najlepšu frizuru i ten imam kada izađem ispod tuša i krenem na spavanje, a ujutro kada krenem na posao izgledam kao protagonista filma Twister?
Da znaš da sam upravo o tome razmišljala dok sam kucala gornji post.ocigledno da je resenje da odes na posao u vreme kad krenes na spavanje a ujutro kad inace krenes, se vratis nazad
same minds thinks alikeDa znaš da sam upravo o tome razmišljala dok sam kucala gornji post.![]()