Ток мисли

Ната Ли

дистрикт
VIP
Poruka
49.576
Постојала је тема. @момоа је отворио и не знам зашто је напуштена, протерана..
Мени недостаје да дођем и испишем сулуде мисли које хеклају нервима.
Ако некоме треба нек дође и напише шта му је на уму а да не мора да му се одговара, реплицира...
Линк ка старој теми
Tema 'Tok misli' https://forum.krstarica.com/threads/tok-misli.896073/

Cudni su putevi tokova misli.
A tek stramputice...

Против стрампутица саветујем пешачење
са бројањем корака.

Може и само пратити кораке са "лева-десна"
у себи, наравно - да нас не провале да смо убрзали (мисли) !

Meni se desavalo kad sam imao tesku povredu , da imam cudne emocije, neko poludepresivno ali nije depresivno raspolozenje i osecaj...kao kad se natmuri oblak pred kisu , ali nije bilo depresivno , samo cudno....i neke cudne misli....cudne ne lude, ne sasave, nego bas cudnne misli o tome da je moguce cudno stanje...

To ne mogu bas da objasnim zasto sam imao takve misli ,nisam uzimao nikakve lekove....svesno , a da me je neko mozda drogirao , to je moguce...
A mozda je i predosecaj necega....

A ovako da imam nepovezane misli , to sam imao kad imam temperaturu pa sam buncao 2x, ili ako racunate kad sanjam pa sanjam da me neko napada, pa odradim odbrambeni udarac, to se desava....mada u poslednje vreme dobro prolazim, nisam udarao jako nogom...tj nije bilo povreda....
Ranije bijem u snu posteno...malo slabije nego kad sam budan..

Против стрампутица саветујем пешачење
са бројањем корака.

Може и само пратити кораке са "лева-десна"
у себи, наравно - да нас не провале да смо убрзали (мисли) !
prihvata se pesacenje
odbacuje se sve sto je protiv stramputica
zato sto onda ide visesruka negacija - nikad nista nisam negirao

Meni se desavalo kad sam imao tesku povredu , da imam cudne emocije, neko poludepresivno ali nije depresivno raspolozenje i osecaj...kao kad se natmuri oblak pred kisu , ali nije bilo depresivno , samo cudno....i neke cudne misli....cudne ne lude, ne sasave, nego bas cudnne misli o tome da je moguce cudno stanje...

To ne mogu bas da objasnim zasto sam imao takve misli ,nisam uzimao nikakve lekove....svesno , a da me je neko mozda drogirao , to je moguce...
A mozda je i predosecaj necega....

A ovako da imam nepovezane misli , to sam imao kad imam temperaturu pa sam buncao 2x, ili ako racunate kad sanjam pa sanjam da me neko napada, pa odradim odbrambeni udarac, to se desava....mada u poslednje vreme dobro prolazim, nisam udarao jako nogom...tj nije bilo povreda....
Ranije bijem u snu posteno...malo slabije nego kad sam budan..

Tako sam ja na forumu vodjen unutrasnjim antenama napisao jedan post pa se posle desio masakr.
https://forum.krstarica.com/threads/histerija.966418/

Ne mogu da stavim neku reakciju. Pročitala sam tekst na blogu. I pitam se, kako si predosetio da će se dogoditi nešto strašno, i to dan za danom?

nije mi prvi put kad uhvatim sinhronicitet sa univerzumom. Desava se, ne tako cesto, ali se desava.

ranije sam sanjao, sad se desava na javi

mentalno stanje

pogledaj datume - blog je s kraja januara - vezu sam otkrio kasnije - sve pise

Back