TO JE TO

majcheki:
Pajamaco, ja ne verujem da si ga ti poznavala mesec dana, ok možda ste mesec dana bili u vezi ali si ga provereno znala mnogo duže.
pa ovako...upoznali se početkom oktobra, počeli da se zabavljamo početkom novembra....venčali se 14.februara :p i paju rodili 6.decembra:p
jel još nešto nije jasno cakana?

sinnke:
Sorry da na takve detalje obracas paznju to onda moras biti pacenik.

Bas cu sad ici i gledati kako se zena oblaci, kako se krece, smeje. Ljudi koji tako gledaju uvek nalete na krivu osobu i to su totalni pacenici i kompleksasi.

ebi se znaš :lol:
prvo ti se svidi roba pa tek onda probaš :lol: :lol: :lol:
Nisi slep - normalno je da koristiš sva svoja čula, nećeš pipati po mraku u potrazi za partnerom... Normalno je da uvek prvo VIDIŠ nekog pa ČUJEŠ nešto što ti privuče pažnju pa OSETIŠ nešto pa... u **** bre pa nisi retard, znaš o čemu pričam :D

xpajamacax:
pa ovako...upoznali se početkom oktobra, počeli da se zabavljamo početkom novembra....venčali se 14.februara :p i paju rodili 6.decembra:p
jel još nešto nije jasno cakana?

nije :wink:
samo sam te na osnovu tvojih postova doživela drugačije (ne drugačije u smislu dobro ili loše... samo... drugačije :wink: )

majcheki:
Nisi slep - normalno je da koristiš sva svoja čula, nećeš pipati po mraku u potrazi za partnerom... Normalno je da uvek prvo VIDIŠ nekog pa ČUJEŠ nešto što ti privuče pažnju pa OSETIŠ nešto pa... u **** bre pa nisi retard, znaš o čemu pričam :D

Znas kako. Savrseno mi se yebe koja ce biti samnom, a sigurno necu traziti dlaku u jajetu.

Kad mi postane dosadno samom ozenicu prvu na koju naletim a da se koliko toliko slazemo i savrseno ce mi se yebati da li prdi, kako se oblaci i da li je luda itd. Ako ne bude islo opet se vratim na staro i sve kul.

majcheki:

Joj sto si slatka kad si ljuta, psuješ kao i ja... ;)

esperanca137:
Imam jedni pitanjce:D

Posto su mnoge od vas udate/ozenjeni interesuje me kako ste znali da je to to.Mislim sta nam to signalizira da je ona/on bas TAJ/TA koju cekamo celog zivota:roll:

Pitanje vazi za sve;)
Neshto kratko sam rekao o tome na forumu ljis u temi pogled al ovo pitanje zahteva konkretan odgovor:
Bio sam u neozbiljnoj vezi sa njenom bliskom rodjakom...ona je doputovala iz drugog grada...upoznali smo se toga dana i ako je rechima moguce objasniti u meni se stvorila slika nabijena jakim osecajem ljubavi,strasti,zelje...i jednostavno je neka vrsta informacije prepune svega toga proshla kroz mene"ovo je tvoje zena"...iste vecheri sam je pitao...ona pristala...oboje smo otishli po njene stvari...prvi slobodan termin vencanja ...i...zajedno smo i dan danas...
ispostavilo se da smo ishli u istu O.S.ali zbog razlike u godinama se nismo znali,kako smo oboje iz centra ,skoro je uvek prolazila mojom ulicom na putu u skolu,kada su se njeni razveli otishla je sa ocem da zivi u B.L. ostalo znate...doshla je da poseti majku u Nish...i ostala...kako se nismo zabavljali pre toga zabavljamo se sada ...

Kad si sa nekim koga si tek upozano,a cini ti se da se znate citav zivot,da si pored njega ispunjen i onako ovlas naslonjene glave na njegovo rame osecas da ti je srce puno,da je to. Trenutak koji ces vecno da pamtis.Onda pomislis u sebi: Boze,ako mogu da biram kad cu umreti,volela bih da je to sad - jer se ovo osecanje nikada mozda nece vratiti ili ce pak da traje jos dugo.......;)

majcheki:
nije :wink:
samo sam te na osnovu tvojih postova doživela drugačije (ne drugačije u smislu dobro ili loše... samo... drugačije :wink: )
ha! a pročitala sam i šta kaže istraživač:p
da, išli smo u istu osnovnu i srednju:p
i komšije smo,iz iste ulice:p
deli nas dvadesetak kuća:p
ali, nikada se nismo ni sreli:p
do tog dana:p

Žarko i ja se isto nismo poznavali ranije, možda sam ga videla tu po kraju ali ga se ne sećam :D
Isto veče kad smo se zvanično upoznali - to je bilo to evo do dana današnjeg...
... Ali sve je to došlo nekako samo od sebe, nisam ni primetila vreme koje je prošlo i koliko vremena je u stvari prošlo... Samo kad kažem, zbunim se... Tako da razumem taj prvi deo tvoje priče - ali pazi ti si se udala već posle mesec dana, to mi jeste čudno ali samo malčice :wink:

istrazivach:
Pa da ali to i govori da je TO...TO,bar za nas...uostalom nashe je vencanje bilo vec sledece nedelje i da je bio koji termin ranije bi i tada bilo...

ma upravu si
jednostavno znas da je to to i sto bi odugovlacili ako ne morate;)
ja sam do skoro bila u ubedjenju da ljudi prvo treba da se upoznaju,pa da prodje neko vreme.... a uvek se otegne u nedogled i tako......,dok me skoro nije iznenadila jedna drugarica koja je to uradila za nepunih 15 dana.
Ja nisam mogla da verujem,ali,kad malo bolje razmislim,sto da ne.Odrasli smo ljudi,ako se dobro slazemo i razumemo sto da to ne uradimo onda kad treba,kasnije necemo nikad:D

esperanca137:
ma upravu si
jednostavno znas da je to to i sto bi odugovlacili ako ne morate;)
ja sam do skoro bila u ubedjenju da ljudi prvo treba da se upoznaju,pa da prodje neko vreme.... a uvek se otegne u nedogled i tako......,dok me skoro nije iznenadila jedna

Dodaj tome sledece...koliko razrushenih brakova znash a njima je prethodilo chesto dugo i dugo zabavljanje...?ja ih znam jako puno
ali opet nema pravila...postoje osecaji i odluke...

Za @Gurmanci
Ma ja nisam iz te price,mislim za sada nemam tih dilema,nego se pre nekog vremena skupilo drustvance i pricalo o svojim iskustvima,pa mi se ucinilo da je to dobra tema,mislim da cujemo neke lepe price i misljenja od onih koij su radi da o tome pisu;)

Ja nemam iskustva posto nisam u braku.
Ali po meni sto je duza veza to je neizvesniji brak.
Pocnete da uvidjate neke sitnice koje kao pocnu da vas smetaju, pa se premisljate, vazete itd.
Ja mislim da posle krace veze ispadne bolji brak.
Ali naravno da sve zavisi u krajnjoj linije od onih koji se zabavljaju, nema tu nekih striktnih pravila.

gurmanci:
Ja se izvinjavam, odgovorila sam na prvi post, pa tek onda procitala ostale. :P

Ma nema veze,najbitnije je da se mi ovde lepo druzimo i razmenjujemo iskustva.to je i bila poenta pitanja.Da mozda nekom i pomognemo da se odluci:D ;) mislim da stane da ludi kamen:lol:

za @Sinnketa
Ne volim SF,al moze neki crtani film,ili price o zivotinjama - to volim:lol: :lol: :lol:

Petka:
Pa prvi koji ti da verenicki presten, taj je pravi.;)
Jos nisam cula za devojku koja je odbila prsten.
Ali sada ce da se jave oni koji uvek imaju primere, pa ce ti reci kako se to odlucuje:)
Ja ne znam, nista nisam odlucivala, tako nekako samo doslo.
ma kakvi....nije tacno !!!

ja sam prvi verenicki prsten vratila,drugi sam odbila ( tacnije rekla sam ako slucajno uradi to sto je reko ja tog cetvrtka necu biti kuci a on neka sedi sa mojim roditeljima kolko hoce)

nekad za nekog mislis da je pravi a ispadne da nije...najbolje je ne misliti mnogo...to ti je espi moj savet..

Samantha Jouns:
6 Godina :shock: mene bi vec majka udala da sam tako dugo sa nekim...

Тако је.
cheerleader.gif

Back