TO JE TO

esperanca137

Iskusan
Poruka
6.368
Imam jedni pitanjce:D

Posto su mnoge od vas udate/ozenjeni interesuje me kako ste znali da je to to.Mislim sta nam to signalizira da je ona/on bas TAJ/TA koju cekamo celog zivota:roll:

Pitanje vazi za sve;)

gost 42348

Poznat
Poruka
7.267
Јао, ја не знам како да одговорим ... јесам осетила да је то "то", али како ... ех!
Ваљда сам схватила да желим са њим да проведем остатак живота. И нисмо се одмах венчали. Три године смо били најбољи пријатељи, затим смо се забављали, живели заједно годину дана и ... хоп, ево нас ту где јесмо! Не знам, ваљда у дубини душе осетиш да је то права ствар.
Нисам вам пуно помогла, зар не?

baki 75

Aktivan član
Poruka
1.476
Jednostavno samo ti se kaze kad taj bude stvarno za brak . Cim se pitas i dvoumis to nije to. Ja sam znala da je to on, zabavljali smo se godinama, volimo se, pazimo, mazimo, postujemo, ugadjamo jedno drugom kao i prvog dana, samo sto smo sada jos slobodniji jedno prema drugom , dobro smo se upoznali. Slicni smo, ozbiljni, nasli jedno u drugom ono sto nam je potrebno za zivot u dvoje , tako da kad mi je izvadio verenicki prsten pre 4 godine na Kalemegdanu ni sekunde se nisam dvoumila. :D :razz: :p

X

xpajamacax

Gost
ovajjjj pa mi se venčali posle mesec dana zabavljanja.
tačnije tada me je zaprosio, a venčali se posle mesec dana od tog dana:p
nemam pojma, ali stvarno ti se ukaže da je to to.
da stavrno, kako bre?

Petka

Primećen član
Poruka
606
Pa prvi koji ti da verenicki presten, taj je pravi.;)
Jos nisam cula za devojku koja je odbila prsten.
Ali sada ce da se jave oni koji uvek imaju primere, pa ce ti reci kako se to odlucuje:)
Ja ne znam, nista nisam odlucivala, tako nekako samo doslo.

X

xpajamacax

Gost
ja sam jedan prsten odbila.
završio je u wc šolji:p
mislio je da ako se zabavljamo dugo da ćemo se i venčati...
vid ' budale....
jao kako je to bila odvratna scena....pu pu neponovila se nikome

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.148
esperanca137:
nadam se da mu nije tesko da ga drzi - mislim semafor je tezak:roll:

A ko kaze da ga on drzi. :smile:

Sala na stranu, nema tu znaka bices s onim koji ti je sudjen. To ti vreme samo donese i ti shvatis da ti je vreme i nema svrhe dalje cekati i to je to.
Znaci u tom momentu ko se nadje tu s tim ces biti.

majcheki

Iskusan
Poruka
6.521
Pa to se vremenom saznaje, lagano... Ne može ništa odmah - e, to je taj... tras, bum - gotovo!
Pajamaco, ja ne verujem da si ga ti poznavala mesec dana, ok možda ste mesec dana bili u vezi ali si ga provereno znala mnogo duže.

Prvo ide ona fizička privlačnost - primetiš tipa, lepo izgleda, lepo se kreće, oblači, smeje, gleda... sve to, posle uđeš u razgovor sa njim, u njegovom društvu osetiš se posebnom, nekako te čini ispunjenom i srećnom. Imaš želju da provodiš vreme sa njim - u njegovom društvu ti si druga osoba...

Posle tek na red dođu druge stvari, sklope se kockice, sastavi se mozaik njega od svega što si videla, čula, osetila... u tvojoj glavici i sigurna si da ne želiš da provedeš dan bez njega, postaje važan u svaqkom smilsu :wink:

HeBePoBaTaH_

Poznat
Poruka
7.004
Ja sam joj kupio 3 prstena, vanbračna. Nisam ja stipsa supružnička :razz:
Kupe jednom, pa još taj jedan ko napoleonov dukat ide kao miraz sa kolena na kolena..ovako - ima celu kutiju nakita da nasledi moje drago potomstvo. 8-)
E, da, venčaćemo se 13 puta u toku dana iz zajebancije u Las Vegasu i držačemo uramljene...kako se to zove..papire o ljubavi na zidu? :lol:

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.148
majcheki:
lepo se kreće, oblači, smeje,

Sorry da na takve detalje obracas paznju to onda moras biti pacenik.

Bas cu sad ici i gledati kako se zena oblaci, kako se krece, smeje. Ljudi koji tako gledaju uvek nalete na krivu osobu i to su totalni pacenici i kompleksasi.