izmislis jedno, odmah sledi druga izmisljotina - ajde pokazi gde ja negiram Hristovo Bozanstvo? a iz druge, vec i treca izmisljotina... strasno.
ovo ne znam sta znaci, citirao sam ti jevandjelje gde Hristos jkasno kaze da nije na njemu, vec na Ocu, stvarno sta tu ima vise da se filozofira i izmislja, ili prihvati ili nemoj, ali onda si protivnik jevandjelja... ja sam se bar posteno opredelio za jevandjelje, a protiv laznog otkrivenja.
"vcbccbc..." :
"...ja sam se bar posteno opredelio za jevandjelje, a protiv laznog otkrivenja..."...

Da li si u kompletu "opredeljen" ili "selektivno" ?
"Sveto Jevandjelje od Mateju:
" "Jer ko hoce zivot svoj da sacuva , izgubice ga; a , ako komizgubi zivot svoj mene radi , naci ce ga" Mt.16.25 (Otk.12.11)
"Ali ko pretrpi do kraja , taj ce se spasiti" Mt.24.13 (
Otk..3, 10)
"Jer ce se pojaviti lazni hristosi i lazni proroci , i pokazace znake velike i cudesa da bi prevarili , ako bude moguce i izabrane" Mt.24.24 ( 5 Moj. 13 , 3 - 4 , 2 Tim.2,8.9 ;
Otk.13,13)
"I tada ce se pokazati znak Sina Covecijeg na nebu ,; i tada ce proplakati sva plemena na zemlji ; i ugledace Sina Covecijeg gde dolazi na oblacima nebeskim sa silom i sdlavom veliko" Mt.24.30(Dan 7,13,14;
Otk. 1.1)
"Tada ce biti Carstvo nebesko kao deset devojaka koje uzese svetilke svoje i izadjose u sretenje zeniku" Mt.25.1(
Otk.19,7)
"Sveto Jevandjelje od Luke" :
"A on im rece : Videh satanu gde pade s neba kao munja" Lk. 10.18(Jn.12,31;
Otk..12,8,9)
"I pasce od ostrice maca i biuce odvedeni u ropstvo po svim narodima ; i Jerusalim ce gaziti neznabosci dok se ne ispune vremena neznabozaca" Lk.21.24; Otk.11,2; Rim.11, 25
"Tada ce poceti govoriti gorama: Padnite na nas i bregovima ;Pokrijte nas" Lk.23.30; Otk.6,16,9,6 )
"Sveto Jevandjelje od Jovana" :
"U pocetku bese Logos (Rijec)i Logos bijese u Boga , i Logos bijese Bog" Jov.1,1 ; (
Otk.19,3; Jn.17,5)
" A u poslednji veliki Praznika stajase Isus i povika govoreci : Ko je zedan , neka dodje meni i pije" Jov.7, 37 ( 3Moj23, 36; Jn.4,10; Is.55;
Otk.22,17)
"I opet drugo Pismo govori : Pogledace koga probodose" Jov. 19.37 (Zah.12,10;
Otk.1,7 )
"Dela Apostolska" :
"A Petar ga podize govoreci : Ustani i ja sam samocovek" DAP. 10.26;
Otk.19,10 )
"Ako neko ne ljubi Gospoda Isusa Hrista , neka je anatema.
Maran ata." Pr.Posl.Kor. 16.22(Gal.1,8,9:
Otk.22,20 )
"Zato izadjite iz njihove sredine i odvojite se , govori Gospod , i ne dohvatajte se necistog , i ja cu vas primiti" 2osl.Kor.6.17(Is.52, 11:
Otk.18,4 )
"A gornji Jerusalim slobodan je , i mati je svima nama" posl.Gal.(Jev.12,22:
Otk.21,2 )
"Zaista , ubistva , pijanstva, raskalasenosti i slicno ovima za koja vam unapred kazujem , kao sto sam i ranije govorio , da oni koji tako nesto cine nece naslediti Carstva Bozijega" posl.Gal.5.21(Ef.5,5
:Otk.22,15 )".