klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
da Marko perkovic"crvena zastava"hektorius:Znam, bas sam juce pisao o njemu, a najcudnije je sto se lik zove Marko Perkovic :shock:![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da Marko perkovic"crvena zastava"hektorius:Znam, bas sam juce pisao o njemu, a najcudnije je sto se lik zove Marko Perkovic :shock:![]()
otkacena slavonka:ne odaji...nije fora :wink:
hektorius:A kako bi ti reagovao da ti neko ovo isto napise? Onako "dvosmisleno"?
Spominjati u ovakvom kontekstu, nicim izazvan, clana moje familije, majku moje dece, ti nazivas "dvosmisleno"?
Zasto uopste govoriti tako nesto, dvosmisleno ili nedvosmisleno?
Jesam li ja prvi poceo? Ako ti je Tito toliki problem, zasto to ne kazes njemu, a ne meni o mojoj zeni? Pricas tako o nekom koga i ne poznajes, ko tebe ne poznaje, o kome bas nista ne znas. Koji razlog kod normalnih ljudi (jer polazim od toga da sebe smatras normalnim) moze biti da se takve izjave daju? I na kraju se jos smejes? Cemu ? Svojoj "duhovitosti"? "Dvosmislenosti"? Da li bi se isto tako smejao da je obratno "dvosmisleno"?
otkacena slavonka:ma daj sta se trudis---bolje nam je da pricamo o sexu... :wink:
Ninjarijeka:Ma ne brini se on je sav dvosmislen jer tako razmišlja i u politici DVOSMISLENO!!!!!
Da se Draza stavio na stranu partizana žrtava bi bilo ovde sigurno manje, ali rat ne bi trajao kraće, jer to ne bi imalo većeg uticaja na situaciju na drugim frontovima.hektorius:Da se Draza stavio na stranu partizana, kako je Tito i predlagao, rat bi kod nas sigurno krace trajao, a znas da je Draza imao sanse sve do 44-e da se predomisli a nije, iako je znao kakav kraj rata sledi, i to puno govori zar ne? Osladio mu se fasizam, pa radije i da crkne kao fasista nego da pobedi na strani partizana.
Ninjarijeka:Ja se slažem!!!!
nesha taxista:Da se Draza stavio na stranu partizana žrtava bi bilo ovde sigurno manje, ali rat ne bi trajao kraće, jer to ne bi imalo većeg uticaja na situaciju na drugim frontovima.
hektorius:@otkacena
ha ha
pogledaj vreme, moje pitanje i tvoj odgovor...
otkacena slavonka:ma telepatija druze...telepatija... :wink:
hektorius:Bilo mi mrsko da govorim, ali se to desilo nekoliko puta do sad. :wink:
otkacena slavonka:suti... moj djole vec ljubomoran...do sada je samo on bio taj koji mi cita misli... :wink:
), ona mene voli, na svoj - svapski nacin

hektorius:E, zato sam ja ozenio Svabicu (izvornu, iz Schwarzwalda, gorih nema), ona mene voli, na svoj - svapski nacin
![]()
![]()
otkacena slavonka:a koji je to svapski nacin??? jel ti prasi guzu svaki dan??? eee sad je meni jasno zasto si toliko crven... :wink:
hektorius:Kako koji, pa svapski nacin, znas ono, "disi i pusti me da disem", ali i ja sam takav tako da smo se savrseno uklopili. 8-)
Sto se tice borbe prsa u prsa, pa...tu smo negde...opasna je ona, trenira vec 19 godina :???:
otkacena slavonka:ma to za ljubomoru se ja samo malo zezam...disemo mi punim plucima oboje ..ne sekiraj se... :wink:
19 god. ?? dobra je....ja tek 17![]()
tebe i nju...sto bi se zemlja tresla...hektorius:Znam moja ti... :wink:
Ne do Bog sastavit vas...![]()
tebe i nju...sto bi se zemlja tresla...
otkacena slavonka:pa zar nije ljepo kad se trese...ajd na privat pa da se dogovorimo za tu tresku.. :wink:

Probaj prstićima ...........otkacena slavonka:ma daj sta se trudis---bolje nam je da pricamo o sexu... :wink: