Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOBROSTOJECI:
Bio sam u jednoj zemlji (Arapskoj) . Moj drugar vozio malo brže i zgazi crnca iz Čada koji je čistio ulicu od peska ,posle oluje . Pozovemo policiju i oni dođu i izgrde nas : zašto smo ih zvali ? Toliko vredi crnac , da je nekažnjivo i ako ga pregaziš ! Platio drugar oko 80 USA $ da se sahrani i nikom ništa !
Ne pomišljaj da podržavam takav rasizam kod Arapa, samo ti pričam priču !
i onda je svizac zamotao čokoladu
pričam ti pricu :lol: :lol:
arapi u Čadu :confused: :shock:

DOBROSTOJECI:
Nismo i nikad ne možemo biti ! Vi Oboleli od marxizma se tako oslovljavajte međusobno ! Za mene možeš da budeš samo gospodin ( kao u celom civilizovanom svetu ) ,drug - nikako !

Cudno zvuci taj pojam "civilizovani svet" kad iz tvojih usta izlazi...

Onda radije da ostanem divlji DRUG nego takav kultivirani gospodin.

DOBROSTOJECI:
" Onda radije da ostanem divlji DRUG nego takav kultivirani gospodin. "

Tako je ostani " divlji drug " . Kasno ti je da se menjaš........

Ja sam ostao isti, a ti i takvi menjate boje.

Kad bi sutra kojim slucajem pobedio komunizam opet biste bili u prvim redovima i najglasniji kao pre.

Javili ste se SAD, sta ste radili pre? Borili se protiv komunisticke diktature?

Daaaa....

hektorius:
Ja sam ostao isti, a ti i takvi menjate boje.

Kad bi sutra kojim slucajem pobedio komunizam opet biste bili u prvim redovima i najglasniji kao pre.

Javili ste se SAD, sta ste radili pre? Borili se protiv komunisticke diktature?

Daaaa....
ne oni su je potkopavali iznutra :lol:

U mojoj užoj porodici NIKO nije bio komunista ! U ww2 nisu bili u četnicima ali su ih podržavali ! Zbog toga su mi komunisti ubili dva bliska predka i oduzeli svu imovinu , koja je sticana pošteno , generacijama ! Jedan od tih predaka je bio "Solunac", heroj iz ww1 , a bagra komunistička ga je uhapsila posle prvih izbora jel je glasao za Kralja , i to nije krio ! Umro je u tamnici od gladi i iscrpljenosti !
Toliko o poštenju i humanosti komunista !

DOBROSTOJECI:
U mojoj užoj porodici NIKO nije bio komunista ! U ww2 nisu bili u četnicima ali su ih podržavali ! Zbog toga su mi komunisti ubili dva bliska predka i oduzeli svu imovinu , koja je sticana pošteno , generacijama ! Jedan od tih predaka je bio "Solunac", heroj iz ww1 , a bagra komunistička ga je uhapsila posle prvih izbora jel je glasao za Kralja , i to nije krio ! Umro je u tamnici od gladi i iscrpljenosti !
Toliko o poštenju i humanosti komunista !

Ajde ajde, sta cmizdris, mislis da si jedini ko je izgubio nekoga? Moja familija je direktno ucestvovala u svim ratovima, od balkanskih pa do ovog zadnjeg, a, zamisli, jedini koji su poginuli ubijeni su od cetnika, s ledja, to je bilo zadnje sto su uradili u uniformi partizana pre nego su OPET obukli cetnicke.
Samo su tako bili u stanju ubiti partizana, prodat se kao njihov a onda s ledja, i to ako je moguce dok spava.
Sad mi reci ko je bagra a ko human i posten!

Prvi puta poslje Titove smrti otisao cigo na njegov grob pa se jada
joooj druze, kako je ljepo bilo dok si ti bio ziv, a vidi sada..nema para..nema penzije..grebem se za kruh, vodu i struju..
U tom momentu ga zapazi cuvar koji cuva grob pa mu kaze:
Gubi se cigo odavde, da imam metaka u pistolju sad bih ti pokazao...
cigo ce na to:
eto vidis druze Tito ni metaka vise nema........... :lol:

otkacena slavonka:
aha tu sam te cekala...demokratija dug proces...a mislis da ju je moglo biti moguce uvesti 45 g...pa sam sebi skaces u usta..
Opet lupetas.Naravno da je bilo moguce uvesti demokratiju 1945.
otkacena slavonka:
Tito je bio taj koji nas je ujedinio..koliko toliko...zar ti mislis da bi demokratija onda u ono vrijeme imala ikakvu mogucnost da opstane...raskidali bi se najvjerovatnije sami..a onda bi eto reagovali opet veliki i natovarili nam svoju vlast i novu diktaturu...a onda bi mi svi ljepo uzivali pod tudim diktatorom...ma daj..nemam volje...pozz.
Aha tu sam te cekao.Ako Srbi,Hrvati,Slovenci itd ne mogu da zive zajedno u istoj drzavi onda ih ne treba na silu drzati u istoj drzavi
hektorius:
Nemam nista protiv da budem isto zlo kao i Tito, uvek i bezuslovno, samo, molim te, izbaci Slobu, njemu medju nama nije mesto, ok? Moze? ok?
zlo je zlo

hektorius:
Ajde ajde, sta cmizdris, mislis da si jedini ko je izgubio nekoga? Moja familija je direktno ucestvovala u svim ratovima, od balkanskih pa do ovog zadnjeg, a, zamisli, jedini koji su poginuli ubijeni su od cetnika, s ledja, to je bilo zadnje sto su uradili u uniformi partizana pre nego su OPET obukli cetnicke.
Samo su tako bili u stanju ubiti partizana, prodat se kao njihov a onda s ledja, i to ako je moguce dok spava.
Sad mi reci ko je bagra a ko human i posten!
Nešto tu smrdi u tvojoj priči ! Niko ti nije stradao u ww1 , gde je izginulo pola (muških) stanovnika , a u ww2 ti izgiboše od četnika ? Uostalom već sam ti rekao , ali se ti na argumente i dokaze i ne osvrćeš, na svakog Srbina koji je stradao od četnika - dođe 100 Srba koji su stradali od Brozovih partizana (govorim o civilima) !

hektorius:
Ako se neko "vata" clanova familije u nesposobnosti normalne komunikacije, nedostatku argumenata, kulture, odgoja, karaktera, nemogucnosti dokazivanja bar jedne svoje tvrdnje, pokazuje samo da uopste nije u pravu, da pati od slepe mrznje zato jer je to danas moderno i jer mu defekt u mozgu ne dozvoljava da drugacije misli (inace poznati balkanski sindrom, jedinstven u svetu), e sad, mislis da sam osetljiv kad mene i moje takvi i vredjaju? Nista manje od toga i nisam ocekivao, sta drugo mogu (mozete)? Nista....
To je poznati stil cetnicke "borbe", samo prilagodjene ovom forumu.

Opet nisi odgovorio na pitanje i odmah spominjes cetnike - zasto - nemam pojma.

Pitanje je bilo jasno - pokusaj jednom da odgovoris, a ne da parolashish. Znam da to zahteva umni napor i licni stav, ali potrudi se.

tito ne samo da je bio diktator nego je bio i jedan od javvecih ratnih zlocinaca dvadesetog stoljeca koji je naredio likvidaviju preko 150 000 hrvata NAKON drugog svjetskog rata. Taj dogadaj je jos poznat pod imenom bleiburska tragedija

i sad ako mi neko kaze da je tih 150 000 bilo ustase nek se j*ebe jer to nije istina :D

pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back