- Poruka
- 16.741
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SANDRINAbg:Hektorius, ove slike si prepisao sa sa.x-a..??? :shock: :shock: :shock:
hektorius:Ne, iz knjige "Ko su i sta su radikali?"

SANDRINAbg:Ali kad sam ja to još ranije rekla, tj da su radikali četnici, mene su masovno demantovali...![]()
... ohne Ende........
hektorius:Ma kakvi, ali i jedni i drugi su "oslobodioci"...od bele tehnike, namestaja......... ohne Ende........
![]()
![]()
slavonija:borci bijele tehnike...napljackali se.. i to su Srbi
DOBROSTOJECI:O.K. Nisam na tebe ni mislio kad sam kucao !
A jel si probala pa ti se nije svidelo ili onako .....?

Mnogo sam radoznao ! Evo i zinuo !otkacena slavonka:hahahah...zini da ti kazem...![]()
vidim ..blejis ko tele u sarena vrata... :-DDOBROSTOJECI:Mnogo sam radoznao ! Evo i zinuo !
DOBROSTOJECI:@hektorius
Tata ti je radikal ! Oni samo brukaju četnički pokret ! Sebe samo nazivaju četnicima iz markentiških razloga , da bi tako ušićarili još po koji glas na izborima ! U suštini su komunjare kao i ti !
I čekam od tebe konkretan odgovor ! Obećala si ako zinem !otkacena slavonka:vidim ..blejis ko tele u sarena vrata... :-D
DOBROSTOJECI:I čekam od tebe konkretan odgovor ! Obećala si ako zinem !
otkacena slavonka:ajde ljudi sta vam je ...smirite se....ajde da se volimo malo...pa svoji smo....
hahahahaa...jooj...![]()

SANDRINAbg:Ma bravo topika...djes' ti..?![]()
![]()
![]()
otkacena slavonka:ajde ljudi sta vam je ...smirite se....ajde da se volimo malo...pa svoji smo....
hahahahaa...jooj...![]()
SANDRINAbg:A šta sam ti rekla, aaa??? :wink:
Dobrostojeći i ja zajedno dolazimo na žurku, a povešćemo i njegovog bodiku-garda...znaš ono, mlad, zgodan i glup...et' nek' nam vatru potpiruje malo...bar...![]()
![]()
![]()

hektorius:Pa ko ih je zvao? Ko je prvi poceo? Ako hoce prljavo nema problema, mogu ja i tako ako bas mora, jer ih negde drugo neces ni videti, kukavice cetnicke, zbog takvih te svak pljuje kad mu kazes da si Srbin, oni nisu sramota samo za Srbe, vec za sve ljude ove planete.
A ovaj otok je previse lep za takve, nije ovo more zasluzilo da se zagadjuje njihovom blizinom.
topmodelsica:Cao, jos uvek sam u nekom kucnom pritvoru, istrazivali su o Zoranovom Djindjicevom ubistvu pa je optuzena strana trazila u meni inspiratora, zbog nekih mojih ranijih vidovnjackih predvidjanja. Otkako je Zvezdan osudjen, otkacio se od mene, sad treba da nastavim normalan zivot.Taj Zvezdan je valjda rodjak sa onim D iz price o N i D koji pate za supruznikom.Sve je to povezano.
A sto se tice mog tate Dragana, dodje mi sad inspiracija da pricam o tome, moze da se meri koliko sam volela nekog decka po tome koliko sam ga sakrivala od njega. Koga njemu pokazem, taj je osudjen da raskinemo.