Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Душан:
Мора да се шалиш! Насер Орић је лично клао и силовао Србе и Српкиње, и није одговарао за злочине, а Ђенерал Младић, СЛАВА МУ И МИЛОСТ, није никога злостављао и убијао!
Устани када спомињеш Ђенералово име!
Требамо да се угледамо на МОСАД!

Slušaj ti mene ,Mladić je general samo ako je sam sebi zakačio kvačicu!!! :roll:
Šta jedan obični glupi pandur koji nije znao čemu služi ni guzobris znao o ratnoj taktici? :?:
Znao je jedino bježati!!!! 8)

Ninjarijeka:
Slušaj ti mene ,Mladić je general samo ako je sam sebi zakačio kvačicu!!! :roll:
Šta jedan obični glupi pandur koji nije znao čemu služi ni guzobris znao o ratnoj taktici? :?:
Znao je jedino bježati!!!! 8)
Какав пандур неписмена особо, де се мало распитај ко је и шта, сорош те слабо школује, или ниси довољно намаза клањала!

Душан:
Мора да се шалиш! Насер Орић је лично клао и силовао Србе и Српкиње, и није одговарао за злочине, а Ђенерал Младић, СЛАВА МУ И МИЛОСТ, није никога злостављао и убијао!
Устани када спомињеш Ђенералово име!
Требамо да се угледамо на МОСАД!

Naser Orić je nepismeni siledzija, kome bi doživotna robija bila najveća mislost, za sve užase koje je što sam, što pod njegovom komandom, počinio nad nevinim ženama, decom i starcima...civilima, Srbima ..! :-? :evil: :evil:

SANDRINAbg:
Naser Orić je nepismeni siledzija, kome bi doživotna robija bila najveća mislost, za sve užase koje je što sam, što pod njegovom komandom, počinio nad nevinim ženama, decom i starcima...civilima, Srbima ..! :-? :evil: :evil:
Зато кажем треба нама Србима МОСАД!
Знаш како мосад ради са непријатељима!
Гледала си филм Минхен!

Душан:
Зато кажем треба нама Србима МОСАД!
Знаш како мосад ради са непријатељима!
Гледала си филм Минхен!

Jesam. Evo sad na vestima pričaju kako je još Djindjić rekao za Crvene beretke da su samo privatno preduzeće...zamisli...??? :shock: :shock: :shock:

Meni nick Iron Lord upravo objasni da Krstarica nije SRPSKI sajt, već privatna firma, te se dozvoljava i ovde progon, vredjanje i svakojako pljuvanje nas Srba, a od strane muslimana i 'rvata...večeras ŠOK do ŠOKA :shock: :shock: :shock:

SANDRINAbg:
Jesam. Evo sad na vestima pričaju kako je još Djindjić rekao za Crvene beretke da su samo privatno preduzeće...zamisli...??? :shock: :shock: :shock:

Meni nick Iron Lord upravo objasni da Krstarica nije SRPSKI sajt, već privatna firma, te se dozvoljava i ovde progon, vredjanje i svakojako pljuvanje nas Srba, a od strane muslimana i 'rvata...večeras ŠOK do ŠOKA :shock: :shock: :shock:
Свашта ћеш још да доживиш на крстарици!
Полако!

Ninjarijeka:
Šta su njemci i četnici popisivali one koje su ubijali????

Za tvoju informaciju pitaj samo koliko ih je stradalo od njemaca i četnika odmah na početku u Kragujevcu i tu ubroji onu jadnu djecu iz škole!!!!! 8)
Izbegavaš da se suočiš sa golim činjenicama !
Za steljanja u Kragujevcu je takođe odgovoran i onaj ko je ubio Nemce iako su oni svugde javno istakli da će ubiti 100 talaca za svakog ubijenog vojnika ! Zar su ti mentoli mislili da Švaba blefira ?
Inače su istoričari kopali po raznim arhivama i razgovarali sa svedocima , pa došli do zaključka da nije tako bilo kao na filmu ! I to odelenje peto-tri u Kragujevačkoj gimnaziji nije postojalo !
Užasan je to bio zločin, kao i princip 100:1 , ali ako se dodaju izmišljotine , u najmanju ruku nije uredu i zbog pijateta prema žrtvama .

Душан:
Свашта ћеш још да доживиш на крстарици!
Полако!

pa posle nAkih fata i ostalih, a sada i ovog obaveštenja, sumnjam da išta još moRe da me iznenadi...sam' da provežbam ove novokomponovane jezike, k'o usraški 'rvacki i balijski bošnjački i...ak' totalno poludim, da i dalje ovdeNa gubim vreme... :lol: :lol: :lol:

Od Valtera Vajsa dođoste do Ratka Mladića???
A iznenadio sam se,ali ne puno,da Krstarica nije srpski sajt???Koliko onih koji pljuju po Srbima,toga nema ni na hrvatskim forumima??? :-D

SANDRINAbg:

Komšinice , malo si nervozna večeras ! Pa ne mogu nam oni ništa ! Ne nasedaj na (jeftine) provokacije !
A danas je petak - dan za metak (većeg kalibra) !
Nema ljutiš !

SANDRINAbg:
pa posle nAkih fata i ostalih, a sada i ovog obaveštenja, sumnjam da išta još moRe da me iznenadi...sam' da provežbam ove novokomponovane jezike, k'o usraški 'rvacki i balijski bošnjački i...ak' totalno poludim, da i dalje ovdeNa gubim vreme... :lol: :lol: :lol:
Борба, ми имамо право, ово је наше, можда јесте окупирано, али неће увек!
И Сајбер Србија је Велика Србија! :-D

DOBROSTOJECI:
Komšinice , malo si nervozna večeras ! Pa ne mogu nam oni ništa ! Ne nasedaj na (jeftine) provokacije !
A danas je petak - dan za metak (većeg kalibra) !
Nema ljutiš !

Ma zato sam malčice i neUrozna...dan za metak, a ja...s teKnički problem, pa u kući...'eb'ga... :roll: :evil:

Душан:
Какав пандур неписмена особо, де се мало распитај ко је и шта, сорош те слабо школује, или ниси довољно намаза клањала!
Dobro, izgleda da je koleginica pobrkala s Martićem,ne moraš zbog toga da vređaš. Svejedno, Mladićeva vojska je odgovorna za smrt velikog broja ljudi, i to ne samo u Srebrenici. Ako ti je do navijanja, idi na utakmicu, a ukoliko te zanimaju činjenice, onda moraš nešto i da pročitaš.

Душан:
Борба, ми имамо право, ово је наше, можда јесте окупирано, али неће увек!
И Сајбер Србија је Велика Србија! :-D

E nek' sam ovo čula pa da mirno spavam..! Naravno da ne damo Srbiju, a izrodi, mrš u svoje avlije...išššš :twisted: :twisted: :twisted:
:wink: :lol:

drbob:
Od Valtera Vajsa dođoste do Ratka Mladića???
A iznenadio sam se,ali ne puno,da Krstarica nije srpski sajt???Koliko onih koji pljuju po Srbima,toga nema ni na hrvatskim forumima??? :-D

Jes' vid'o...i još su nas držali i u zabludi, da se onaj ne istrča, a pod mojim pritiskom..! :evil:

I nek' neko posle kaže, da ne zna žena ko je kakve vjere...pa da mu glavu razbucam... :evil:
:razz: :lol:

nesha taxista:
Dobro, izgleda da je koleginica pobrkala s Martićem,ne moraš zbog toga da vređaš. Svejedno, Mladićeva vojska je odgovorna za smrt velikog broja ljudi, i to ne samo u Srebrenici. Ako ti je do navijanja, idi na utakmicu, a ukoliko te zanimaju činjenice, onda moraš nešto i da pročitaš.
Не Ђ.Младићева Војска, већ П О Ј Е Д И Н Ц И!!
А 7 000 Срба мин, у Сарајеву је по логорима силовано и убијано!
Муслимански походи до априла 1993.

Према једном од заплењених докумената Армије БиХ, који ћемо још помињати, стоји дословице „Крајем јануара и почетком фебруара 1993. год. у зони одговорности 8. ОГ створена је велика повезана слободна територија са центром у Сребреници која је обухватила 95% простора општине Сребреница, 90% простора општине Братунац, 60% простора општине Власеница и 50% простора општине Зворник. Такође успостављена је директна физичка веза са ОС регије Жепа.“[1] Муслимани су у то време, по истом извору, у наведреним општинама запосели преко 850 км2.Тај њихов неспоран војнички успешан подухват проузоковао је скоро потпуно уништавање српских насеља и помор мештана српске националности. Само у сребреничкој и братуначкој општини од 93 насеља у којима су живели и Срби уништено је њих 82 (изузев села Црвица, Лијешће, Петрића и Скелани у Сребреничкој општини, а у братуначкој општини поред самог града сачувана су и села: Дубравице, Јелах, Красановићи, Побрђе, Полом, Рековац, Реповац и Слапашница)[2]. Том броју треба додати и око 20 уништених српских села и заселака у општинама Власеница и Зворник.[3] Од 9390 Срба у истом подручју Сребренице у својим кућама, после овог муслиманског похода, остало је њих 860 или само 9%, а у Братунцу од 11500 мештана српске националности остало је само 5391 или 47% и то највише захваљујући Србима настањеним у самом општинском центру (3021 лице).

Душан:
АМИН; Слава Богу и Св. Апостолима Петру и Павлу!

Amin..! Sutra idem na groblje, pa ću u njihovoj crkvi i sveću da zapalim, po običaju.

p.s. Zapaliću i za dušmane...ipak smo mi hrišćani dobrog srca...( jedino ako mi se ne obrnu naopačke)... :mrgreen:

SANDRINAbg:
Amin..! Sutra idem na groblje, pa ću u njihovoj crkvi i sveću da zapalim, po običaju.

p.s. Zapaliću i za dušmane...ipak smo mi hrišćani dobrog srca...( jedino ako mi se ne obrnu naopačke)... :mrgreen:
: :D
Нека, и за душмане се треба молити, неби ли нестали ОВАЈ (постали :) пријетељи)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back