Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SANDRINAbg:
E pa fala...fala...jes' da više volEm žutu ružu, al' i ova je divna... :wink: :lol:

Samo da je nisi maznuo od Slavonke, jer neki dan si njoj poklonio istu...nemo' da izazivLješ zlu krv izmedju nas dve...a sve ostalo je ok... :lol: :lol:

nema krvi...hektor i ja imamo veliko srce..u njemu ima mjesta za sve dobre ljude...au hektorovom vrtu ruza ima koliko ti srce zeli....i u svim bojama... :wink:

Dobro jutro Titovci! :lol: :lol: :lol:

Prilozi

• IM000795.gif
    IM000795.gif
    51,2 KB · Pregleda: 1
hektorius:
Dobro jutro drugovi i drugarice.

Е ти си се комуњаро мЛого избРезобразио...живиш и радиш у Швабији, њима лижеш гузицу, њима плаћаш порез А ОВДЕ МИ РАЗВИЈАШ САТАНСКУ ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ.... имаш ли уопште стида и срама.....и стално призиваш вампира кога је требало очигледно превентивно пробости глоговим коцем као и сваког ђавоиманог компартијца....

Пробај са оваквим фазонима комунистичким тамо у Швабији.....па ми јави како си се провео..... :lol: :lol: :lol: чуј, ти њега, "политички емигрант" комуњара који у Швабији изиграва капиталисту а овде продаје краставце са "другови и другарице".....сиктер! :evil: :evil: :evil:

п.с. А где су сада они учесници који прогоне Србе са двојним држављанством и терају их у "њихове државе" као странце ???

п.п.с. Само ми јавите на време када ћете у Кошутњак "на уранак".... да вам се "придружим"... :evil: :evil: :evil:

eremita:
Е ти си се комуњаро мЛого избРезобразио...живиш и радиш у Швабији, њима лижеш гузицу, њима плаћаш порез А ОВДЕ МИ РАЗВИЈАШ САТАНСКУ ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ.... имаш ли уопште стида и срама.....и стално призиваш вампира кога је требало очигледно превентивно пробости глоговим коцем као и сваког ђавоиманог компартијца....

Пробај са оваквим фазонима комунистичким тамо у Швабији.....па ми јави како си се провео..... :lol: :lol: :lol: чуј, ти њега, "политички емигрант" комуњара који у Швабији изиграва капиталисту а овде продаје краставце са "другови и другарице".....сиктер! :evil: :evil: :evil:

п.с. А где су сада они учесници који прогоне Србе са двојним држављанством и терају их у "њихове државе" као странце ???

п.п.с. Само ми јавите на време када ћете у Кошутњак "на уранак".... да вам се "придружим"... :evil: :evil: :evil:

Mito, tema o mentalnim bolesnicima nije ovde, idi tamo pa trazi kosulju sa likom čiča Draže :lol: :lol: :lol: ovde su samo normalni... :lol:

UND VIEL SPASS DABEI!

P.S Da se takvih punoglavaca plasim zvao bih moju Ulrike da ti pokaže nesto iz Wing Chuna :lol:

hektorius:
Nemoj da ga zoves bre, jos ce nesto i da umisli :lol:

Kao njegovi preci na Neretvi, pa ce posle da se zali kako nismo bili dobri prema njemu :lol:

Ама....дођи.....дођи јаје једно у Србију са том заставом да ми млатараш..... па ћеш да се научиш памети........храбар си овако "са безбедне удаљености" у крилу фашиста...

Opet ste se okupili i opet se samo tapšete po ramenima i razmenjujete ruže !
Koliko ste svi vi titoisti čudni ili ne obavešteni ili neznalice ili .......Nemam reči da opišem , ali zato imam bezbroj dokaza da dokažem da je vaš Broz osvedočeni srbomrzac !
Ovaj put samo dva primera . Na ZAHTEV vrhovnog štaba i J.Broza u aprilu 1944 na Pravoslavni Vaskrs "savezničke" snage su bombardovale (moj) Beograd .Tada je poginulo 1.160 , a ranjeno preko 5.000 (mojih) Beograđana i SVEGA 18 (osamnaest) NEMACA ! Rat je već bio odlučen,Nemci pred porazom......Jedini motiv je bio pobiti što više Srba i porušiti što više Beograd !
"Saveznici" su čak šest puta bombardovali (moj) Beograd (21.4 ; 24.4 ;18.5; 6.6 ; 8.7 ; 3.9.1944.) !
Kad Brozovi partizani (uz pomoć Rusa) ušli u beograd , napravili su masakr nad Beograđanima ! Streljano je preko 12.000 (mojih) Beograđana ! Sve viđenije ljude, profesore , intelektualce, trgovce, industrijalce,glumce,inženjere...Polupismeni partizani nisu mogli da podnesu da neko obrazovan živi pored njih a nije komunista ! Onda su ti gologuzani navalili da se otimaju o vile na Senjaku i Dedinju , zbog kojih su mnogi vlasnici i bili streljani ! Danima je Politika objavljivala dugačke spiskove steljanih ........
Mogao bi još i da Vam napomenem šta je Vaš Broz radio Srbima 1948 , i koliko ih tada poubijao.....
Kukala Vam majka ako Vam ovo nije dovoljno ! Ili ste umobolni ili ništa ne znate !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back