Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ne lupaj. Misicna masa se ne skida tako lako. Pogotovo ne kad postoje massne zalihe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice hrane, samo izbacite slatko, slane grickalice, sokove i ne jedite nista poslije 7 uvece. Sasvim dovoljno.

objasni ti to meni noćas kad roknem pljeskavicu il komplet lepinju u 3 ujutru
tad su najboljeg ukusa,provereno

Trenutno nemam problema sa kg..cak sta vise hocu da se ugojim,stvarno jedem sta hocu..sveee zivo!
Sto se tice hrane, samo izbacite slatko, slane grickalice, sokove i ne jedite nista poslije 7 uvece. Sasvim dovoljno.

objasni ti to meni noćas kad roknem pljeskavicu il komplet lepinju u 3 ujutru
tad su najboljeg ukusa,provereno

Pa ozbiljno. Mislim... ne znam dal' me sad zayebavash s tim pitanjem, ali to je bar prosta stvar... kako god. Energija se dobija sagorevanjem ugljenih hidrata. Kad unosis previse ugljenih hidrata, masne hrane, visoko kaloricne jel, a ne trosis ih, to ti se onda slaze kao massno tkivo. Te "zalihe" ce da pocnu da se trose onda kad organizam stavis pod odredjen napor, a ne uneses dovoljno kalorija za takav rad.
Misicna masa moze da se razgradi i potrosi kao energija, ali do toga ce da dodje tek u ekstremnom slucaju kad u organizmu vise nema ni zaliha, ni dovoljno unesenih kalorija.
Sama od sebe nece da nestane. Cak stavise, kad se zavrsi faza rasta, zatecena misicna masa se nece izgubiti cak ni do poznih godina iako ne radis nista specijalno sto bi je odrzavalo.

Ne lupaj. Misicna masa se ne skida tako lako. Pogotovo ne kad postoje massne zalihe.

e jeste, baš to!
ili kad blejiš do 3 ili dođeš iz grada u 5 i da ne otvoriš frižider i stamaniš nešto!
neće da može!
![]()

Ja sam hteo ovo da napisem....
To, to!
@tema
Ja uvek ogladnim oko 1-pola 2...i pola sata nakon jela, ja sam gladan....
Mada, pred spavanje odradim nekoliko sklekova i mozda jos neke vezbice i legnem zadovoljan....
Meni se cini da imam malo masnih naslaga na stomaku, to cu da skinem trcanje da bi se plocice videle malo bolje....
mozda ti je to od piva ako ga pijes
)
Slusaj..nekome nije samo to dovoljno..postoje osobe koje ne jedu bas mnogo ali eto,takav im je metabolizam,ja sam za to da ako neko ima bas problem sa kilazom da lepo ode kod nutricioniste...dok cu ja u 2 ujutru da jedem sendvice za kompom..![]()
Slusaj..nekome nije samo to dovoljno..postoje osobe koje ne jedu bas mnogo ali eto,takav im je metabolizam,ja sam za to da ako neko ima bas problem sa kilazom da lepo ode kod nutricioniste...dok cu ja u 2 ujutru da jedem sendvice za kompom..![]()
dobro, malo vishe mozhda 2-3kg xD
to je nepravda
xDOvde je kriza s lepinjama
znalo se jedno mesto gde se uvek išlo po lepinju(bilo ih je još,ali ovo je bilo "jedino pravo")
i ne znam šta je bilo,dal je promenjen vlasnik
sve su gore i gore
Ja sam se tamo isvađala s radnicom jer mi je dala suva lepinju koja je očito stajala i samo preko roknula pretop
I neki čovek viče mom ocu kao,"Kako je nevaspitana,nije ni probala,a žali se!"
nije skontao da sam mu ćerka
Posle se potunjio![]()
ovde ramazan
nikad nema krize za lepinje

aaaaa
znači moram jednom doći kod vas,nikad nisam bila tamo,a zvuči primamljivo![]()
neces znat kud ces pre
dal cevapi,burek il mozda mantije..
raznorazne dezerte da ne spominjem
ma raj
samo nemoj da se zalis kad nabacis guzice

Ja ne jedem mnogo slatko (nisam neki manijak za slatkisima) i ne pijem kolu (nije mi lepa xD)...Cips i to gluposti ne pamtim kad sam jela moji to ne kupuju i onda i ne jedem jer me mrzi da idem da kupim