Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zna neko mozda da mi kaze gde u bg-u ili okolini moze da se kupi ovakav prsten ili slican?
http://2.***************/_0izKhHZFTvo/TTBLumowACI/AAAAAAAABDI/Phb2yzwX6oA/s1600/full-ring.jpg
DSCN9811.1.JPG

Ovako oblacim uglavnom bilo kakve majice (koje nisu mnogo fensi :P), farke-uske (UVEK XD i na 40 stepeni), i starke. :D Nekad nosim i Nike patike, i zbog toga me ovi iz mog drustva drkaju jer su previse fensi, ali nekad se osecam tako. xD A kad izlazim uvece, oblacim se slicno. :D Jer ja ne izlazim po diskotekama, vec s drustvom, na bleju po parkovima. xD Sorceve ne mogu da nosim, jer su mi noge uzasne zbog toga sto su izgorele, ali samo do pola i onda to jako ruzno izgleda xD

kezual...mozda za pinkija i svabu jedino :cool:

a sto se mene tice..pa prilicno ograniceno..ka i zadnjih 10 godina. ugl neke cokule na nogama, i kad je 40 stepeni,samo sto sam sada krenuo da nosim radnicke cipele. isto sa mjentalnim bruxem.
namena je ista samo rasterecuje.nesto vojnicko je obavezno :roll: i ofkors neke majice sa rasistickim porukama :malav:
fajerki imam citavu kolekciju...
to je za izlaske i za "uvece"

ovako ugl sam u prljavom i radnom odelu.
a kada svrnem do prodavnice na pivo to su ugl papuce i nesto izmedju boxerica i sortza :hahaha1:

njahhh,sve je to karikaturno...u kom god da sam izdanju..ebem li ga, jos nisam sazreo da bih se oblacio kul :(

Poslednja izmena:
Најк шушкавац...доле неке фармерке нормалне...качкет најков АД црн са тиркизним знаком и адиасове неке црне патике са жутим неким цртама и на једну патику црне,а на једну беле пертле...да...навијач сам партизана.

Најк шушкавац...доле неке фармерке нормалне...качкет најков АД црн са тиркизним знаком и адиасове неке црне патике са жутим неким цртама и на једну патику црне,а на једну беле пертле...да...навијач сам партизана.

wow, ti mora da si opasan :eek:

Back