GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Keva da prestane da mi kupuje kineske carape koje se posle 3 pranja pocepaju pa me je sramota da se izujem kod nekoga u gostima jer imam vece rupe na carapama nesto sto su na ozonskom omotacu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao ona sto je pustila nokte da narastu u spiralama. :Oda se obavijaju oko noge ko aksesorajz
 Ali vidi... Svi su isarani nekim tamo maksovkama ( Air Max ), nekim gabanama i ko zna cime... Ali jednostavno, osecam da to nije za mene... Ali ispadne ti glupo... Kad vidis da si crvena ovca, a sve ostale su bele....
  Ali vidi... Svi su isarani nekim tamo maksovkama ( Air Max ), nekim gabanama i ko zna cime... Ali jednostavno, osecam da to nije za mene... Ali ispadne ti glupo... Kad vidis da si crvena ovca, a sve ostale su bele.... 

A uzela sam preeedivnu narukvicu ( retko se kome i svidja ) tako da..
 A uzela sam preeedivnu narukvicu ( retko se kome i svidja ) tako da..  Polako, ima vremena da se na sve naviknem.
 Polako, ima vremena da se na sve naviknem. 

DD punk,rock and rool... lol ahhahahahahaa
DD punk,rock and rool... lol ahhahahahahaa  DDDDD ccccc
DDDDD ccccc 
 al okee...
 al okee...  ))
))
 al okee..
 al okee.. 
 DDDD
DDDD DDD
DDD
 m sektasica...
m sektasica...Evo.. Kritike na sve strane u vezi Zverke ( dobila ime narukvica xD )... Jedan od tih "saveta" je da skinem Zverku... Jer misle ljudi da sam sektasica...