Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno, ne volim brate da kupujem kod brace kineza . Stvarno. Ne zato sto sam neki pomodarac pa da ne mogu da obucem kinesko, ali mi brate mirise ona njihova odeca gadno nekako, ne osecam se udobno ... :neutral: O patikama da ne pricam, odem do skole i vratim se i noge mi smrde kao da ih nisam prao 90 godina :confused: I zato ne kupujem stvari tamo . Uglavnom jacpi + time out + neki butik eventualno + mamina koleginica koja drzi tezgu sa stvarima = savrseni ja :lol:

pa da, mora da se nadje neki kontras bez imalo mozga pa da odvali ovakvu stvar
mizerija, mizerija

Pre sam u fazonu da dam neke pare za patike koje mi se svidjaju i koje cu da nosim godinu dana,nego da dam pare da se guram sa smrdjivim i nadrogiranim britancima.Ako ti to ne mozes da ukapiras to je zaista tvoj problem.
Sada mali off:
Pre nisam imao nista protiv exita,ali totalno sam se razocarao kad sam video ovo:
30460_413370421066_842391066_4389470_3710279_n.jpg

Od tada ignorisem ovaj anti-srpski festival.

Pre sam u fazonu da dam neke pare za patike koje mi se svidjaju i koje cu da nosim godinu dana,nego da dam pare da se guram sa smrdjivim i nadrogiranim britancima.Ako ti to ne mozes da ukapiras to je zaista tvoj problem.
Sada mali off:
Pre nisam imao nista protiv exita,ali totalno sam se razocarao kad sam video ovo:
30460_413370421066_842391066_4389470_3710279_n.jpg

Od tada ignorisem ovaj anti-srpski festival.

oke, ako si vec tako sirovo nadrkan protiv gzita onda ne mora on da bude u prici
stavi sa jedne strane neki dogadjaj koji daje lepsi osecaj tebi pa makar to bio i Cecin koncert, a sa druge strane tike ili bilo koji odevni predmet
meni ce vaga uvek da ode na prvu stranu, tamo gde je ulepsavanje mog malog sveta

:lol:

E, imam jedne patike vec 3 godine. I imam i relativno nove, od pre par meseci.
I ove stare su nekad bile bele, sad su sive u raznim nijansama. A nove su crne i bas su onako lepe, sunce ti sine kad ih vidis.

Al ja bas ne mogu da se nateram da se odvojim od belih. :/
A totalno su ofucane. :/

"Uvek nosim mini suknjicu i roze bundicu koja je BTW prava a nije fake.Košta Boga oca ali meni moji sve kupuju.Imam pirsing sa Swarowski dijamantom,i na minus deset nosim jaknicu od pupka na gore zakopčanu do nosa,da se ne prehladim.Zato što je to fashion!Yes,yes,yes"...

Poslednja izmena:
E evo.. :D Nova sam na forumu, mislim po pitanju kucanja i toga, tako da nemojte mi zameriti ako nesto pogresim. :)
Pa ja... Sam ja... :D Gledam da budem sto obicnija. :D Imam neku glupu zamisao da covek je oznacen i zigosan zahvaljujuci odeci. :D Kao sto napisah, ovo su mi prvi postovi, pa nemojte me odmah napadati. :D Jednostavno, ja volim nesto totalno obicno. :D Nisam ni fenserka, metalka, rokerka.. Nista. :D Ja sam JA! :D
Naravno, muzika je imala malo uticaja na mene pa sam se oblacila u crno, lakirala nokte crne ili crvene boje... :D Prerasla sam i to. Sada sam samo ja. Ali, to mi polako postaje glupo. :) Jer vidim da skoro svi se kako vec oblace, a i mnogo mi prigovaraju za moje oblacenje. :) Pre sam se mogla odupreti, ali danas... :) Ne bih znala. Da li treba popustiti? :D

Iskreno da vam kazem, nosim od oca neke kosulje iz 80-tih, kao sa Americkih filmova, imam jednu njegovu teksas jaknu, koju je nosio Clif Burton, mnogo mi se svidja, dole crne starke, farmerke neke... Kad je zima volim da nosim kaput. Kad je hladnije imam neke skroz obicne dukserice i dzempere.. Majce su mi takodje obicne, nista preterano fenserki ni metalski, normalan fazon neki. @DxD nemoj da popustas, oblaci se kako ti volis..

Back