GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Tike koje trenutno ja nosim su 1000 din, kupio kod kineza
Pre toga sam nosio neke koje sam bas astronomski platio, cudna promena
Njah, ja pobedjujem, imam jedne od 700 din.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tike koje trenutno ja nosim su 1000 din, kupio kod kineza
Pre toga sam nosio neke koje sam bas astronomski platio, cudna promena

Njah, ja pobedjujem, imam jedne od 700 din.

Pu...
Ma, ove dobro furaju, al sta znam, mozda kupim neke druge, msm trulo mi je
Ma, raspasce se one, msm vec mogu da ih vozim samo po suvom terenu
Meni bash puca ona stvar da li je to glupo ili shta vec. U stvari, vrlo sam ponosan na sebe shto sam uspeo za tako male pare da nadjem (relativno) dobre patike. Za tih 10-15k shto neko potroshi na ljaxericu, mogu da kupim 20 pari, pa i da mi traju po 2-3 meseca svaki par (a ove su i vishe pregurale i josh su dobre), opet ce sve ukupno da traju 3-4 puta duzhe od onog, onog... govna od patika.

Cekaj, grim, ne fali er maksu nista, al apsolutno nista.
To je super patika, ekstra udobna, lep dizajn ima, a silom prilika je preskupa za nas standard i sad je promovisu samo oni koji mogu da je kupe, a oni se jos i izivljavaju pritom su uglavnom seljacine u dusi neobrazovani i nemaju stila, pa je patika dobila negativan kontekst.
Jeste precenjena , ali je i dosta dobra ako gledas kvalitet pojedinacno a cenu zasebno.
Inace, dvesta sto pedeset evra za patiku jeste previse, silovanje naroda, i ja bih , cak i da imam te pare da puknem za patike, radije nosila pristupacnije patike. Inace su te stvari ( a da nisu dezaijnirane kao sportska oprema prvenstveno) koje kostaju bogaoca za parce tkanine i gume prenaduvane i nisu nista kvalitetnije od patika od 60 evra. Jos su ove potonje i bolje.
to je sve tačno s tim što su cene nabudženo samo kod nas i u zemljama u okruženju, u us su te patike do sto dolara a i kod nas su 90 posto fejkovi sa buvljaka od 2000. slažem se sve i da imaš x para smešno je baciti 200 evra na potrošnu stavr kao što je patika, osim ako baš nije neki endem

911s [SK];14471073:Pa normalno je da strana roba kod nas bude skuplja nego što je tamo, moraju da u cenu uračunaju shipping, carine, poreze i ostale troškove.
I meni je na prvi pogled delovalo da je preko sve jeftinije nego kod nas, medjutim kad sam počeo da tražim stvari malo većeg kvaliteta došao sam do zaključka da je sve jeza skupo, odnosno jeftine su samo one manje kvalitetne stvari.
Preko su jeftinije stvari, uopste gledano.
Pogotovo u Americi, garderoba da, to je notorno, nego i ovako, bukvalno sve. Recimo za koju cenu mozes tamo knjige da nadjes to je smesno. Meka korica izdanje ne prelazi tri dolara, a hardcover ne prelazi pet ,sedam eventualno sto je nesto vise od petsto dinara. A mi za knjigu s tvrdim koricama izdvajamo koliko... hiljadu, hiljadu i kusur. Za enciklopedije i obimne recnike da ni ne pricam, mada je na sajmovima razumnije.
Znaci skuplje sto do sto dvaes posto, ekstra skotovi su, da l izdavaci da l stamparije, ne znam. Nikad mi u zivotu ne bi palo da kupim knjigu u nasoj knjizari pa ma koliki da je izbor,ni najobicniji paperback dzepni recnik. Ali stvarno.
911s [SK];14471073:Pa normalno je da strana roba kod nas bude skuplja nego što je tamo, moraju da u cenu uračunaju shipping, carine, poreze i ostale troškove.
I meni je na prvi pogled delovalo da je preko sve jeftinije nego kod nas, medjutim kad sam počeo da tražim stvari malo većeg kvaliteta došao sam do zaključka da je sve jeza skupo, odnosno jeftine su samo one manje kvalitetne stvari.
Tacno tako...nekoliko poznanika nosi air ljaks, a sve kopije...najjace kad dodje lik i pocne da prica kako je kupio original za svega 3000 dingera...ma da, svakako...ono cak i smrdi na kopiju...

i od nje ne napravim patike neću biti siguran da je to što kupujem prava koža.
 i od nje ne napravim patike neću biti siguran da je to što kupujem prava koža.911s [SK];14471760:Oj majko, zašto si me rodila u Srbiji da patim?
I kakve su to patike sa pravom kožom za 5-6 soma? Dok ja lično ne oderem neprcanu srnui od nje ne napravim patike neću biti siguran da je to što kupujem prava koža.
pa ne mislim baš.
fazon je što tamo možeš da priuštiš minimum pristojnosti za minimalne pare.
recimo neka zara ili spf koji su generalno od 1 do 5 klasa 2,5 u eu (kažem eu kao okvir npr) su za 90 posto ljudi.
ovde mu te marke dođu luksuz za 20 posto ljudi, a buvljaci su za onih 70 odsto koji uopšte imaju para da se obuku.
što se tiče knjiga ne možeš da kažeš da su knjige skupe kod nas
naročito kad uzmeš koliki se tiraži štampaju od nekoliko stotina, beletristika neka u okej povezu 300 strana - 400-500 dinara - smešno. samo su ljudima drugi prioriteti. encikopedije i edicije isl su logično skuplje

al od 7 naviše u nike prodavnicama. ne znam dal je 100 posto koža šta i kako ali kvalitetna i funkcionalna patika koja traje 5 godin.
911s [SK];14472023:Jel ovo da shvatim kao uvredu, u smislu "e seljaku jedan, gde ti živiš kad se ne razumeš u patiku / ili kad u tvom selu takvih patika nema"

Najk patika dvaes prvog veka ne moze da traje pet godina ni uz najpravilnije odrzavanje.
Ribok mozda - cisto sumnjam.
Ma, raspasce se one, msm vec mogu da ih vozim samo po suvom terenu
 ) od 900 kinti, i nikad nisu propustile.
) od 900 kinti, i nikad nisu propustile.Tako da sam došla do zaključka: Što su patike jeftinije, manja je verovatnoća da će da propuste.
 obula ih 2 puta i djon se odlepio, otpao
 obula ih 2 puta i djon se odlepio, otpao 

mada mi se ne vredi zaliti jel imam na izvoz obuce : kozne, platnene (malo lice na starke) i naravno jedne beso de loco jak i skup brend ali toliko i vrede zaista
 mada mi se ne vredi zaliti jel imam na izvoz obuce : kozne, platnene (malo lice na starke) i naravno jedne beso de loco jak i skup brend ali toliko i vrede zaista 
E, patike od 1000 i manje kinti su najbolje za vodu.
Imam neke marke Extra() od 900 kinti, i nikad nisu propustile.
I neke sa lobanjom, što su svi živi imali, od 1000, takodje nikad voda nije ušla u njih.
A skejterke od 5000 propuste kako vide vodu.
Isto tako i neki Nike.
I još jedne skejterke.
Tako da sam došla do zaključka: Što su patike jeftinije, manja je verovatnoća da će da propuste.