Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li sam jos uvek tinejdzer, neam pojma. Ali u glavnom se oblacim onako fensi, nesto kao dobar jeans, strukirane majice, ili nekad kosulja, ako izlazim negde, lacoste cipela-patika, neka narukvica, cuka i to je to. Nisam nesto upadljiv, oblacim se kao vecina ljudi koje srecem u okruzenju:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

koliko ljudi znate koji se baš dobro i kvalitetno oblače? na stranu vaše mišljenje, već prosto po nekom logičnom i opštem jusu?

Ako mislis na britanske i italijanske/francuske brendove iskljucivo, tipa cavalli, Ferre, Marc jacobs, Paul Smith ne mogu da ti navedem jednu osobu koja samo to nosi. Ali ako uzmes u obzir da neko nosi i ostale robne marke, globalne gigante a opet povoljne u neku ruku i pristupacne u kombinaciji sa ekstremno skupom odecom, obucom i nakitom, mogu da navedem par ljudi.

kad neko kazhe kvalitetno oblachenje, ja ne pomislim na skupu odecu vec pomislim na choveka koji dobro uskladjuje ono shto nosi (i to ne u tripu da mu se slazhu boje, vec da kad nosi to da lichni na neshto). A to fazon ni ne vidjam nigde. A svoje oblachenje ne podrazumevam oblachenjem jer uvek nosim isto, farmerke + majica + kachket(u 90% sluchajeva) a tike su uvek obichne (zimi nosim dukseve na raskopchavanje i to je to).

kad neko kazhe kvalitetno oblachenje, ja ne pomislim na skupu odecu vec pomislim na choveka koji dobro uskladjuje ono shto nosi (i to ne u tripu da mu se slazhu boje, vec da kad nosi to da lichni na neshto). A to fazon ni ne vidjam nigde. A svoje oblachenje ne podrazumevam oblachenjem jer uvek nosim isto, farmerke + majica + kachket(u 90% sluchajeva) a tike su uvek obichne (zimi nosim dukseve na raskopchavanje i to je to).

-Samo je važno andjele da bude potrefljena uskladjenos' s dezen.
-Uvek ste znali da odabere nešto lepo gospodine Šojiću
-Od mali' nogu Sladjo ja sam imao osećaj za lepo.
:mrgreen:

Back