Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma da.. ku*vinjski ako oblachi uske farmerke, helanke i dekotle.. :roll:

..al msm zna se za shta se kako oblachi.. msm ni ja ne nosim veliki dekolte u go stomak u shkolu,al brate kad izlazim. . .
Pa da počnem:
1.Nemate ukusa.Kratko ne mora da znači i lepo,posebno ne ako imate nekakve ožiljke ili vam se vidi svaka kost.
2.Imaš 14 godina,ej!Iako imaš dobre sise,treba ti još da bi izgledala kao ona plavokosa drolja čiju si sliku negde okačila.Kuda bre toliko žurite sa odrastanjem?!:dash:
3.Pošto kopirate starije,kontam da to želite i od nas muških...Da vas ćelavih glava,ogromnih stomaka,obučeni u luxuzna odela sa kravatama i dobrim autom smuvamo za noć,k**amo i šutnemo.Jel' normalno?Ne!Samim tim bi i u ovom slučaju prednost imali bogati."Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".

Pa da počnem:
1.Nemate ukusa.Kratko ne mora da znači i lepo,posebno ne ako imate nekakve ožiljke ili vam se vidi svaka kost.
2.Imaš 14 godina,ej!Iako imaš dobre sise,treba ti još da bi izgledala kao ona plavokosa drolja čiju si sliku negde okačila.Kuda bre toliko žurite sa odrastanjem?!:dash:
3.Pošto kopirate starije,kontam da to želite i od nas muških...Da vas ćelavih glava,ogromnih stomaka,obučeni u luxuzna odela sa kravatama i dobrim autom smuvamo za noć,k**amo i šutnemo.Jel' normalno?Ne!Samim tim bi i u ovom slučaju prednost imali bogati."Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".

За прве две ставке се слажем са тобом, али, да ниси мало претерао што се треће тиче?:lol:
Мислим, са 14-15 година смо још увек деца, колико год се то некима не допадало, и мислим да новац не игра такву улогу.;)

За прве две ставке се слажем са тобом, али, да ниси мало претерао што се треће тиче?:lol:
Мислим, са 14-15 година смо још увек деца, колико год се то некима не допадало, и мислим да новац не игра такву улогу.;)
pa ja znam par slucajeva za koje je potpuno adekvatno to receno...........

Са 14, 15, 16 година да неко јури за неким маторцем због новца?
Ма дај:neutral:

majke mi.....
mi bile u gradu i neke male profuknjace(tad su osmi razred bile) i kao jedna kaze drugoj:
e,trazio mi blabla tvoj broj i ja mu dala....
a ova druga,onako sokirano,gotovo uvredjeno:
pa kako mozes tek tako da dajes moj broj?!jel' si pitala koja kola vozi.....kako tako,bozee"
majke mi.
i nije se zezala.:dash:

Pa da počnem:

1. Ok.. neam ukusa.. kako znash kad me nisi video kako se oblachim.. ne kazhem da nosim uvek kratko, samo kad su zhurke i tako to.. ozhiljke nemam, kosti mi se ne vide jer nisam tolko mrshava.. (dobro, ponekad iskochi po koje rebro,al to se ne vidi preko majce :mrgreen:)
2. Plavokosa drolja ima pretpostavljam silikone.. ako ne, onda stalno izbacuje sise shto ja ne radim..!! kazhem da nekad obuchem veci dekolte (za izlaske) shto ne znachi da mi sise stoje ko njoj..
3. Ne, hvala.. s 14 mi ne trebaju takvi..:bye:

E ovo je bilo iskreno funny...:super:
Slazem se sa hator...
U zivotu se nisam tako obukla...To, kratka suknja, dekolte itd...Mislim da se moze jako lepo iskombinovati neka zanimljiva kombinacija prikladna za moje godine (14)... Ne shvatam svrhu toga da hocete da izgledate starije, jer sto se vise trudite izgledate jadnije... A posle opet vi, kada dodjete u neke srednje godine idete na peglanje i ispravljanje... I na kraju opet sve budete iste... "Savrsene" i bez imalo originalnosti... E, to je sustina... :bye:

bm11.jpg

dec maj stajl sa sve sekirom i otkopcanim slicom ...

Back