Pa zato sto su diabole... Ja sam samo hteo da smirim situaciju.
Nisam pricao sta nosim![]()
älo bre!

sta bre da smiris situaciju kad je forum dosadan ako se ne raspravljas sa nekim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
älo bre!
sta bre da smiris situaciju kad je forum dosadan ako se ne raspravljas sa nekim...![]()
shta god to trebalo da znachi.. ok
Pa ti se onda svadjaj kako valja, a ne da se svadjas pa da onda kazes kako si se salil... I onda ces brzo popiti ban i neces morati da brines o tome kako je forum dosadn.![]()
shvatices jednog dana.................
a mozda i ne.
..aha.. kad porastem..
ae sad qrchenje shto smo stariji,pametniji.....![]()
E jb g, bih ja, al' kad nisam najstarija ovde...![]()
Koje ste vi budale... Jos nisam video neke forumase da se svdjaju oko odece.
***, oblacite se kako se vama svidja, ne smarajte ostale!
Pa, tema je o odeci, i ok je da razmenjujemo misljenja povodom toga...
pa, na svakoj temi toga ima, i to je normalno kada dodje do sukoba misljenja, ukusa i sl...ali ne i medjusobna prepucavanja i svadje....
ali ne i medjusobna prepucavanja i svadje....
E, stvarno ludo...dobra konstatacija, tek sad kontam sta radimo...Е, 'ајд што се свађате око одеће, то је нормално.
Али се свађате и око свађања
Пун месец је чудо, право чудо![]()
ma nije to bilo upuceno tebi ali mozhesh da se q, starija si od mene![]()
samo donji ves i svecane haljine sa dekolteom a mogu da budu i kratke
..aha.. kad porastem..
ae sad qrchenje shto smo stariji,pametniji.....![]()
ahahaha ja tek sad procitala sta pisu ljubitelji martinki,smesne ste i vase misljenje zadrzite za sebe ,nikom nije potrebno! neko je rekao ukusi se razlikuju,pa razmislite o tome!
Oblacim se bas fensi,uske farke da pucaju,ili helanke dobro ukombinovane sa ostatkom da nedeluju jeftino,obozavam velike torbe koje savrseno moraju da idu uz patike,uglavnom preferiram one nike duboke,mada sad imam lakosta, isto duboke,cesto nosim i stikle nesmeju biti ispod 10 cm imam ih punooo,volim one pojaseve ili kaiseve sto idu ispod grudi,uz sve to fin sat, velike alke i narukvice obavezno...kad izlazim maximalno kratko i upadljivo
![]()
cekaj,a gde si procitala da nosim dekolte i kratko u isto vreme,tj da ne postujem to pravilo?! i sta se bre prozivas.......i na kraju krajeva i da jeste kurvinjski sta tebe briga!