Mala je u problemu
Početnik
- Poruka
- 35
kad izlazim devojcice ej!!! hahaahah i ne nisam osmi razred prilicno sam starija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad izlazim devojcice ej!!! hahaahah i ne nisam osmi razred prilicno sam starija!
Pa da počnem:ma da.. ku*vinjski ako oblachi uske farmerke, helanke i dekotle..
..al msm zna se za shta se kako oblachi.. msm ni ja ne nosim veliki dekolte u go stomak u shkolu,al brate kad izlazim. . .
Pa da počnem:
1.Nemate ukusa.Kratko ne mora da znači i lepo,posebno ne ako imate nekakve ožiljke ili vam se vidi svaka kost.
2.Imaš 14 godina,ej!Iako imaš dobre sise,treba ti još da bi izgledala kao ona plavokosa drolja čiju si sliku negde okačila.Kuda bre toliko žurite sa odrastanjem?!
3.Pošto kopirate starije,kontam da to želite i od nas muških...Da vas ćelavih glava,ogromnih stomaka,obučeni u luxuzna odela sa kravatama i dobrim autom smuvamo za noć,k**amo i šutnemo.Jel' normalno?Ne!Samim tim bi i u ovom slučaju prednost imali bogati."Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".
pa ja znam par slucajeva za koje je potpuno adekvatno to receno...........За прве две ставке се слажем са тобом, али, да ниси мало претерао што се треће тиче?
Мислим, са 14-15 година смо још увек деца, колико год се то некима не допадало, и мислим да новац не игра такву улогу.![]()
pa ja znam par slucajeva za koje je potpuno adekvatno to receno...........
Са 14, 15, 16 година да неко јури за неким маторцем због новца?
Ма дај![]()
Pa da počnem:
1.Nemate ukusa.Kratko ne mora da znači i lepo,posebno ne ako imate nekakve ožiljke ili vam se vidi svaka kost.
2.Imaš 14 godina,ej!Iako imaš dobre sise,treba ti još da bi izgledala kao ona plavokosa drolja čiju si sliku negde okačila.Kuda bre toliko žurite sa odrastanjem?!
3.Pošto kopirate starije,kontam da to želite i od nas muških...Da vas ćelavih glava,ogromnih stomaka,obučeni u luxuzna odela sa kravatama i dobrim autom smuvamo za noć,k**amo i šutnemo.Jel' normalno?Ne!Samim tim bi i u ovom slučaju prednost imali bogati."Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".
ma vidim nego svi nesto komentarisu moj text pa onoPa jel' vidiš da nisam tebe citirao?!![]()
Slažem se sa Hator,slične se zezancije rade i u Kraljevu.
Moj stil, otprilike casual i elegant. Mada imam i neke svoje faze kad volim da nosim siroke majice i nesto tako baggy u cemu se osecam udobno (ali nikad metal ili tako nesto... Jednostavno ne volem xD) To je to.![]()
![]()
dec maj stajl sa sve sekirom i otkopcanim slicom ...
Ja oblačim džempere.
To mi je najomiljenije.