Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
starke8eu.jpg

Evo ovo je tipican predstavnik starka, i sve su iste samo menjaju boje. a evo recimo jos jedne patike od konverza, za koje ovde ljudi koji nisu izasli iz zemlje recimo, nikada nisu ni videli :D. ovakve slicne sam ja imao
wade20_playoff.jpg

Odmah se widi nadmoc drugog modela konvers patika, naravno sabani u Srbiji(nevezano za zemlju, u swakoj ih ima :D) nisu ni culi za ovakve patike , a kamoli ih ikada videi :D. I zato slepo brane starke i konverz patike itd

decko koliko ti *****s.....pa takvih patika (slika 2) je u cacku pre godinu, dve imalo gomila...

em preveliki broj slika, em prevelika velicina. Bolje slikaj samo sa fonom pa okaci svoje.

matori to mene takoooo mrziii ejjj nemas pojma....:D:D ovako dok sam na netu pa i nadjem cak i pronadjem neke modele koje mi se svide....
inace postavio sam samo par slika cisto onako a ako modovi misle da je visak nek obrisu post nemam nista protiv....
a samo me hehehehe interesuje ko mi to KAZE da spamujem....:lol::lol::roll:

matori to mene takoooo mrziii ejjj nemas pojma....:D:D ovako dok sam na netu pa i nadjem cak i pronadjem neke modele koje mi se svide....
inace postavio sam samo par slika cisto onako a ako modovi misle da je visak nek obrisu post nemam nista protiv....
a samo me hehehehe interesuje ko mi to KAZE da spamujem....:lol::lol::roll:

Pa ja nikada ne spamujem, i ako okacim sliku okacim jednu i svoju :P

starke8eu.jpg

Evo ovo je tipican predstavnik starka, i sve su iste samo menjaju boje. a evo recimo jos jedne patike od konverza, za koje ovde ljudi koji nisu izasli iz zemlje recimo, nikada nisu ni videli :D. ovakve slicne sam ja imao
wade20_playoff.jpg

Odmah se widi nadmoc drugog modela konvers patika, naravno sabani u Srbiji(nevezano za zemlju, u swakoj ih ima :D) nisu ni culi za ovakve patike , a kamoli ih ikada videi :D. I zato slepo brane starke i konverz patike itd

Nijesam ljubitelj starki, ali ne bih vala nosio ni ove svemirske brodove :lol:

Nijesam ljubitelj starki, ali ne bih vala nosio ni ove svemirske brodove :lol:

Pa pazi to dosta zavisi waljda i od mentaliteta zemlje. Mi ovde u Srbiji ( a i ti u Crnoj gori) smo obicno naviknuti da ne smemo da nosimo nista sto se razlikuje, i zato kada neko recimo obuce kao moje 360 maxice, odmah swi misle da se ja nesto kurcim, ili recimo da sam ja sada kao neki zaludjenik sta z:D
Dok je to skroz normalno u svetu da svako se nafura na neki svoj stil.
Znaci Ovde je fora da svi lice jedni na druge ko klonovi izgleda :D
A bas je fazon nositi patike koje se razlikuju pa i da su nafurane, pogotovu dok si godina recimo 16-30...

Ma to je skroz ok kada se furas tako i priznajes da si saban :D
Ja sam imao jedno vreme ludu ideju da se obucem skroz na buvljaku sve sa onim tikama gde pise NAKE :D
i da krenem da se kurcim kao da nosim najskuplju odecu :D. To bi bio totalan trip :D.

nisam bash najsigurnija kakve ovo veze ima s onim shto sam ja rekla al dobro :lol:
ja nisam nigde rekla da sam nafurana niti da se kurchim kako nosim skupu odecju.. wow..:mrgreen:

samo kazhem da se oblachim fensi e to shto svi odma pomislite ''shaban'' ili ''shabanka''.. str..

ne mislish.. a upravo si reko da sam shaban zbog toga :lol:

Zbog fensi odece? :P
Rekao sam figurativno saban, sto ne znaci nista lose ^_^.
A za fensere sam rekao da su sabani, ako misle da je air max fenserski :D.
Mada sa druge strane fensi stil je u stvari iskljucivo vezan za high class drustvo, tako da 99 posto svih fensera, nemaju blage veze sa tim stilom :D. Tako da u principu kada kazes da si fenser to bas i ne znaci mnogo :D.

Pa pazi to dosta zavisi waljda i od mentaliteta zemlje. Mi ovde u Srbiji ( a i ti u Crnoj gori) smo obicno naviknuti da ne smemo da nosimo nista sto se razlikuje, i zato kada neko recimo obuce kao moje 360 maxice, odmah swi misle da se ja nesto kurcim, ili recimo da sam ja sada kao neki zaludjenik sta z:D
Dok je to skroz normalno u svetu da svako se nafura na neki svoj stil.
Znaci Ovde je fora da svi lice jedni na druge ko klonovi izgleda :D
A bas je fazon nositi patike koje se razlikuju pa i da su nafurane, pogotovu dok si godina recimo 16-30...

Pa ti prosetaj go ulicom. Razlikovaces se od drugih, to sigurno, ako je to tebi fazon :lol:

Zbog fensi odece? :P
Rekao sam figurativno saban, sto ne znaci nista lose ^_^.
A za fensere sam rekao da su sabani, ako misle da je air max fenserski :D.
Mada sa druge strane fensi stil je u stvari iskljucivo vezan za high class drustvo, tako da 99 posto svih fensera, nemaju blage veze sa tim stilom :D. Tako da u principu kada kazes da si fenser to bas i ne znaci mnogo :D.

U svakom sluchaju bolje nego da budem u nekom fazonu, npr. oni shto tripuju samo crno, sa 3 centima crne olovke oko ochiju ;)
inache ne volim svrstavanje u te grupe, niti sebe nazivam pripadnicom neke :P

Back