Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro mozhda air max nisu fenserske tike,al ih nose fenseri..;):D

Pa kad su sabani :D
Mada to je tipicno za ove nase predele :D.
Ja sam vishe u fazonu neutral grupa, nosim samo iskljucivo da to bude lepo i elegantno i tako to, msm ono da je lepo to je najbitnije, ali koliko vidim ovim likovima uglavnom je najbitnije da je to deo neke grupe
i zato imamo one pojave kao
"Starke su <3" iako su zesci krs tike :D
To samo zato sto ih nosi odredjena grupa, uzas kakvi sabani :D

Pa kad su sabani :D
Mada to je tipicno za ove nase predele :D.
Ja sam vishe u fazonu neutral grupa, nosim samo iskljucivo da to bude lepo i elegantno i tako to, msm ono da je lepo to je najbitnije, ali koliko vidim ovim likovima uglavnom je najbitnije da je to deo neke grupe
i zato imamo one pojave kao
"Starke su <3" iako su zesci krs tike :D
To samo zato sto ih nosi odredjena grupa, uzas kakvi sabani :D

nemoj da me vredjash :mrgreen::lol:

oli da se posvadjamo ja i ti nocas?

Pa nije poenta u svadjanju vec je poenta da se ne bude saban, samo zato sto neko priapda izmisljenoj grupi
metalaca,skejtera, rokera, fensera i ostalih :D
Starje OBJEKTIVNO su krs patike.. Msm imam ih kuci znam o cemu pricam :D
Najobicnije patikje, neudobne sa totalno dosadnim dizajnom, i sve su iste= OBJEKTIVNO krs
A sada neko zato sto je roker, onda on widi onog mentoila rokera kako ih nosi pa kao, i on pomisli e sada cu i ja da budem klon i da nosim starke, i onda Jos UBEDI sebe da su to dobre patiek iako nisu

Pa nije poenta u svadjanju vec je poenta da se ne bude saban, samo zato sto neko priapda izmisljenoj grupi
metalaca,skejtera, rokera, fensera i ostalih :D
Starje OBJEKTIVNO su krs patike.. Msm imam ih kuci znam o cemu pricam :D
Najobicnije patikje, neudobne sa totalno dosadnim dizajnom, i sve su iste= OBJEKTIVNO krs
A sada neko zato sto je roker, onda on widi onog mentoila rokera kako ih nosi pa kao, i on pomisli e sada cu i ja da budem klon i da nosim starke, i onda Jos UBEDI sebe da su to dobre patiek iako nisu

oooo zemljoooo ootvoriii see!!!!!!

44558_11.jpg

langst10.jpg

langst10.gif

(ne mora da budu bas ovakav model ali na takav fazon pantalone...)

yhst-310.jpg

crewne11.jpg

od majci nista sad odredjeno neam, a imam i majce bon jovi-a , iron maiden, slipknot, rammstein pa nekad iskombinujem pa obucem majcu preko duksa....

starke8eu.jpg

Evo ovo je tipican predstavnik starka, i sve su iste samo menjaju boje. a evo recimo jos jedne patike od konverza, za koje ovde ljudi koji nisu izasli iz zemlje recimo, nikada nisu ni videli :D. ovakve slicne sam ja imao
wade20_playoff.jpg

Odmah se widi nadmoc drugog modela konvers patika, naravno sabani u Srbiji(nevezano za zemlju, u swakoj ih ima :D) nisu ni culi za ovakve patike , a kamoli ih ikada videi :D. I zato slepo brane starke i konverz patike itd

Poslednja izmena:

Back