dale92
Domaćin
- Poruka
- 4.147
@dale92 zasto spamujes :/
??? wtf??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setaj sreco![]()

![]()
Evo ovo je tipican predstavnik starka, i sve su iste samo menjaju boje. a evo recimo jos jedne patike od konverza, za koje ovde ljudi koji nisu izasli iz zemlje recimo, nikada nisu ni videli. ovakve slicne sam ja imao
![]()
Odmah se widi nadmoc drugog modela konvers patika, naravno sabani u Srbiji(nevezano za zemlju, u swakoj ih ima) nisu ni culi za ovakve patike , a kamoli ih ikada videi
. I zato slepo brane starke i konverz patike itd
Wazi srce, ali i dalje nisi dala argumentovan odgovor na tvoje slepo obozavanje starka
Objektivno su krs patike, i to je to izgleda.
??? wtf??
decko koliko ti *****s.....pa takvih patika (slika 2) je u cacku pre godinu, dve imalo gomila...

em preveliki broj slika, em prevelika velicina. Bolje slikaj samo sa fonom pa okaci svoje.

matori to mene takoooo mrziii ejjj nemas pojma....ovako dok sam na netu pa i nadjem cak i pronadjem neke modele koje mi se svide....
inace postavio sam samo par slika cisto onako a ako modovi misle da je visak nek obrisu post nemam nista protiv....
a samo me hehehehe interesuje ko mi to KAZE da spamujem....![]()

Aj da si reko Beograd pa da jos poverujemo![]()
ma do jaja, jos jedan utripovani bg boj
![]()
Evo ovo je tipican predstavnik starka, i sve su iste samo menjaju boje. a evo recimo jos jedne patike od konverza, za koje ovde ljudi koji nisu izasli iz zemlje recimo, nikada nisu ni videli. ovakve slicne sam ja imao
![]()
Odmah se widi nadmoc drugog modela konvers patika, naravno sabani u Srbiji(nevezano za zemlju, u swakoj ih ima) nisu ni culi za ovakve patike , a kamoli ih ikada videi
. I zato slepo brane starke i konverz patike itd

Ma jok nego glupo lazes samo. Ja sam vrlo realan i uvek dam argumente za svoje tvrdnje, za razliku od vecine...

Nijesam ljubitelj starki, ali ne bih vala nosio ni ove svemirske brodove![]()

Ma to je skroz ok kada se furas tako i priznajes da si saban
Ja sam imao jedno vreme ludu ideju da se obucem skroz na buvljaku sve sa onim tikama gde pise NAKE
i da krenem da se kurcim kao da nosim najskuplju odecu. To bi bio totalan trip
.

nisam bash najsigurnija kakve ovo veze ima s onim shto sam ja rekla al dobro
ja nisam nigde rekla da sam nafurana niti da se kurchim kako nosim skupu odecju.. wow..
samo kazhem da se oblachim fensi e to shto svi odma pomislite ''shaban'' ili ''shabanka''.. str..

Ja ne mislim
meni je cool da neko fura svoj fazon, kakav god da je![]()

Ma jok nego glupo lazes samo. Ja sam vrlo realan i uvek dam argumente za svoje tvrdnje, za razliku od vecine...
ne mislish.. a upravo si reko da sam shaban zbog toga![]()

ma ok, opusteno, te tike ima moj drugar....kad svratis iz prestonice, sa ziljavim pijacnim 360icama (iz aviona se vidi) pokazacu ti one konversice....do tada....opusteno...
http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_max360_tier0_wht_neut.htm
Cisto na komentar da su sa pijace (vidi se da se jako razumes u patike)
![]()
Pa pazi to dosta zavisi waljda i od mentaliteta zemlje. Mi ovde u Srbiji ( a i ti u Crnoj gori) smo obicno naviknuti da ne smemo da nosimo nista sto se razlikuje, i zato kada neko recimo obuce kao moje 360 maxice, odmah swi misle da se ja nesto kurcim, ili recimo da sam ja sada kao neki zaludjenik sta
Dok je to skroz normalno u svetu da svako se nafura na neki svoj stil.
Znaci Ovde je fora da svi lice jedni na druge ko klonovi izgleda
A bas je fazon nositi patike koje se razlikuju pa i da su nafurane, pogotovu dok si godina recimo 16-30...

Zbog fensi odece?
Rekao sam figurativno saban, sto ne znaci nista lose ^_^.
A za fensere sam rekao da su sabani, ako misle da je air max fenserski.
Mada sa druge strane fensi stil je u stvari iskljucivo vezan za high class drustvo, tako da 99 posto svih fensera, nemaju blage veze sa tim stilom. Tako da u principu kada kazes da si fenser to bas i ne znaci mnogo
.