Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hmmm.ne ne ne po mom misljenju ne

da da da po mom mishljenju da
ovo je meni bash lepa patika iako ne gotivim ovoliko detaljisanja

new-balance-a09-black-1.jpg

To je sve meni donekle slicno..ali su mi 90 nekako najlepse..2 mi se ne dja jer nekako su ispupcene pri vrhu..i kako to da ti se razjebalo pozadi?
koje tike imas?

imam 90.. i meni su najlepshe..
al ono skroz pozadi nije od nekog (ne znam kako da kazhem :lol:) tvrdog materiala, nwgo od necheg meksheg i onda sve su se pozadi stvorile linije od gazhenja.. dvojka ima malo tvrdji djon (pozadi) pa ne mogu da se razjebu.. :lol:
ne znam kako da objasnim :lol:

imam 90.. i meni su najlepshe..
al ono skroz pozadi nije od nekog (ne znam kako da kazhem :lol:) tvrdog materiala, nwgo od necheg meksheg i onda sve su se pozadi stvorile linije od gazhenja.. dvojka ima malo tvrdji djon (pozadi) pa ne mogu da se razjebu.. :lol:
ne znam kako da objasnim :lol:

E *** ne znam stvarno...a pazi razlika je izmedju onih letnjih jer ima ono platno pa ce biti onako drndavije kad ih nosis..:dontunderstand:

Jezim se od onih pijacarskih air maxica ...crne sa crvenim i bele obrnuto..aaaaaa:dash:
tako su odtvratne...znaci kada bi ih kupila morale bi biti original inace ih ne bi ni kupila,a ovi seljoberi sto kupuju lazne maxerice su najveci seljaci,bolje da su za te pare kupili neke obicne patike nego odvratne i ruzne pijacarske air max..
sine kazem da uzimam original ne kineske :D

Back