Tinejdzeri i video igre

Taman tako, igro sam do kraja na silu. Čisto da završim.

Ja garantujem da je odigrala masu RPG-ova, od baldurs gatea, deus exa pa nadalje.

Baldurs Gate nisam igrala, ali počinjem ovih dana. :) Ostalo jesam.
tj. jesam, ali nisam završila, pa se ne važi

EDIT: Da2 je očajan, uopšte nije kao prošle biowareove igre, kec je mnogo puta bolji...

Pa nacin borbe je kalsican D&D,ko i Baldur,icewind,planscape itd,malo stariji fazon,manje interaktivan.
Sve u svemu to je Rpg sa sjajnom pricom odlicnim dijalozima,vrlo dobrim borbenim i spell sistemom,sve u svemu odlican.
Predji posle ekspanziju mask of betrayer,bolji je od dvojke,ima mnogo bolju pricu,dijaloge i saborce,sve u svemu MOB je jedan od najboljih Rpg-eva u zadnjih 5-6 godina..

Ma sve je prva liga, ali me uzasava kad moj char i protivnik razmene udarce, i onda se gledaju narednih pet sekundi kao da ce da se smuvaju. :( Prelazim na MOB, ako uspem da zavrsim i NWN2, posto me zezaju ovi iz party-j,a nece da me prate, a nemam opciju za bicevanje, tako da cu morati nesto da debuggujem i takve stvari, pre nego sto predjem na MOB. :)

@tema Posto vidim da se vodi diskusija o brutalnim igricama, ja bih vam savetovao Punishera. Sirok asortiman ubistvenih poteza, a ima dovoljno prostora ostavljenog mastovitosti igraca. Tako mozete da svog protivnika ubacite u masinu za mlevenje drveta, ili da ga uhvatite za gusu, izbacite kroz prozor, pravo u zapaljeni kontejner.

Ma sve je prva liga, ali me uzasava kad moj char i protivnik razmene udarce, i onda se gledaju narednih pet sekundi kao da ce da se smuvaju. :( Prelazim na MOB, ako uspem da zavrsim i NWN2, posto me zezaju ovi iz party-j,a nece da me prate, a nemam opciju za bicevanje, tako da cu morati nesto da debuggujem i takve stvari, pre nego sto predjem na MOB. :)

@tema Posto vidim da se vodi diskusija o brutalnim igricama, ja bih vam savetovao Punishera. Sirok asortiman ubistvenih poteza, a ima dovoljno prostora ostavljenog mastovitosti igraca. Tako mozete da svog protivnika ubacite u masinu za mlevenje drveta, ili da ga uhvatite za gusu, izbacite kroz prozor, pravo u zapaljeni kontejner.

Au jbte, koliko sam voleo tu igricu!
Inace, Far Cry mi je nekako dosta brutalna, ali i strasna, nisam smeo da igram u toku noci, ona cudovista samo iskacu iz dzungle! :P

Back