Tinejdzeri i video igre

Ma jes,ali ti imas orginale. Ja jedino imam Nocturne orginal igricu. I sada bi je ponovo kupio da imam pare. Jeva cekam da izadje dead island i postal 3. Mount and blade warband vec igram par godina svaki dan,a AOE2 i ekspanziju vise od deceniju cepam. Imam i ja mw2 ali nije orinal!

? Odakle ti da imam original. Nisam lud da dajem 40 evra kad mogu da igram na narodnim serverima :lol:

Hm, nisam oduševljen nešto grafikom, mada pretpostavljam da je to zbog toga što je prikazan na konzoli (zašto, zaboga, FPS na konzoli? ~_~)

Ma grafika kida!
Secam se kad se pojavio prvi FC, isam nekoliko dana izlazio iz kuce, po ceo dan sam uzivao u lepoti tropskih ostrva, vise sam istrazivao nego sto sam prelazio :D
I ovo ce biti super verovatno, pogotovo PC verzija :)

Ево полако губим душу на Елдер Скролс 5 Скајрим.

Додуше не могу да стигнем да играм пуно због обавеза, данас сам играо око сат времена и то време провео у истраживању једног омањег села. Чисто да добијете увид колико је огроман свет у Скајриму. Верујем да ће ми требати месец два да је пређем натенане.

Čuj ga ovaj Miki, pa nismo svi hipsteri kao ti, pa da igramo igre na konzolama. :lol: Sad je Skajrim u modi, posle toga idu Batman: Arkham City, L.A. Noire, AC: Revelations, u međuvremenu ću da testiram Star Wars: The Old Republic, igram pomalo Dotu 2, a i Fallout 3 je tu negde u planu, i DmC i Metal Gear Solid Rising sledeće godine. Milina. :D A da, i Deus Ex 3 treba da se uglavi tu negde.

Poslednja izmena:
ja mogu da nabrojim piksele u AC:R.. baš je gadno srranje, igra na mom kompu izgleda lošije od prvog dela, a vuče nekih 20-25 frejmova u sekundi :confused:
malo nabudžaju grafiku i lupe zahtevnost duplo veću .. ccc
LA noire neću ni da pokušavam, tek to je loše optimizovano.
Za sad samo Skajrim.. možda i betmena kad izađe pošto su ga pravili u onom matorom endžinu

Ma nisam mislio na to, niti sam mislio išta loše. Nego razmišljam nešto u poslednje vreme, ja bih prvi sad kupio neku konzolu, samo da ne moram više da se brinem da li ću moći da izvučem više od 30 fps-a i na kojim podešavanjima, ali to prosto nije izvodljivo u Srbiji. Prvo da nađem neku firmu u Nišu koja prodaje konzole (video sam PS3, ali ja bih pre Xbox 360), pa onda ili da cepam po 50e za originale, što je u ovakvim trenucima, pred Božićne praznike kad izlaze najbolje igre nemoguće, ili da platim još da mi moduju konzolu uz rizik da mi nešto sjebe i činjenicu da ne mogu da se igram preko PSN-a ili Xbox Live-a. Jedino bi pretpostavljam bilo zanimljivije igrati tabačine i još neke igre koje podržavaju split screen sa još 3 drugara. Btw, kako je tipična third person tabačine sa par RPG elemenata (Dark Souls) PC igra? To je konzolaško nasleđe all the way. A od ovih mojih, aj sve sve, ali Dotu (akciono-strateško-rpg hibrid), Deus Ex (first person) i Star Wars (MMO), nikad neću moći da priznam za konzolaške igre, tj da se igraju prirodnije na konzolama.

ma zezam se. :mrgreen:
dota i star wars su klasicne pc igre, ostale manje vise (deus ex hr nisam igro, al kazu vise vuce na mass effect nego na korene). :mrgreen:
za dark souls - tako izgleda na prvi pogled al kad uzmes u ruke onda vidis razliku. borba je mnogo detaljnija i igra je generalno teza od tipicne konzolske igre.

sto se kupovine igara tice - jeb.iga kad kod nas ne mozes da kupis polovne igre ko sto u engleskoj mozes. tamo prodje mesec dana i igru mozes da nabavis za upola cene, a kod nas placas 60-100e za novu :lol: ako kupujes originale najbolje preko base-a da narucujues. jeftinije izadje (al jeb.iga kad opet izadje oko 30-50e)

e sad za xbox imas pirate samo eto nemas tu online funkciju, inace kol'ko znam sve funkcionise normalno.

Покварио ми се екс бокс, али хвала Богу па ми комп рула.

Но размишљам да купим неки екс бокс најобичнији за стотињак евра, јер сад излази мас ефект 3, а изашао и Џирс оф Вор 3.

Мада опет, не даје ми се 100 евра..

Back