User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
izgleda do jaja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jes,ali ti imas orginale. Ja jedino imam Nocturne orginal igricu. I sada bi je ponovo kupio da imam pare. Jeva cekam da izadje dead island i postal 3. Mount and blade warband vec igram par godina svaki dan,a AOE2 i ekspanziju vise od deceniju cepam. Imam i ja mw2 ali nije orinal!

Hm, nisam oduševljen nešto grafikom, mada pretpostavljam da je to zbog toga što je prikazan na konzoli (zašto, zaboga, FPS na konzoli? ~_~)

kad mi se igra a kad ne
 kad mi se igra a kad ne

Sad je Skajrim u modi, posle toga idu Batman: Arkham City, L.A. Noire, AC: Revelations, u međuvremenu ću da testiram Star Wars: The Old Republic, igram pomalo Dotu 2, a i Fallout 3 je tu negde u planu, i DmC i Metal Gear Solid Rising sledeće godine. Milina.
 Sad je Skajrim u modi, posle toga idu Batman: Arkham City, L.A. Noire, AC: Revelations, u međuvremenu ću da testiram Star Wars: The Old Republic, igram pomalo Dotu 2, a i Fallout 3 je tu negde u planu, i DmC i Metal Gear Solid Rising sledeće godine. Milina.  A da, i Deus Ex 3 treba da se uglavi tu negde.
 A da, i Deus Ex 3 treba da se uglavi tu negde.

ako kupujes originale najbolje preko base-a da narucujues. jeftinije izadje (al jeb.iga kad opet izadje oko 30-50e)
 ako kupujes originale najbolje preko base-a da narucujues. jeftinije izadje (al jeb.iga kad opet izadje oko 30-50e)