G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Au jbte, koliko sam voleo tu igricu!
Inace, Far Cry mi je nekako dosta brutalna, ali i strasna, nisam smeo da igram u toku noci, ona cudovista samo iskacu iz dzungle!
Manhunt.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au jbte, koliko sam voleo tu igricu!
Inace, Far Cry mi je nekako dosta brutalna, ali i strasna, nisam smeo da igram u toku noci, ona cudovista samo iskacu iz dzungle!

I srecno sa novim serverom...
 I srecno sa novim serverom... 
tek zavrsheno pa da pokazhem da igram i ja x) MushR00m cs nick, ako me navatate na serverima xD

na kojim serverima igras botino ?
matora slika, imam slikano dosta boljih skorova al moram da potrazim na usb-u...

Pa tinejdzeri, igrate li igre na kompu (ili mozda konzoli)?
Sta najvise igrate, koliko dnevno vremena provodite igrajuci?
Vidim da igranje i nije bas popularno medju tinejdzerima u Srbiji, veliki broj ljudi pika samo CS ili WOW. A i pre par nedelja mi jedna devojka rekla da sam detinjast jer sa svojih 19 god igram igre (posto me videla kako igram Empire total war)

Ja minice.sad kao sto rekoh samo cepam pasijans
 Ako ovde pise dva a ovde je mina znaci da je slobodno ovde i ovde i ovde i ovde...
 Ako ovde pise dva a ovde je mina znaci da je slobodno ovde i ovde i ovde i ovde... 
Ja minice.Ako ovde pise dva a ovde je mina znaci da je slobodno ovde i ovde i ovde i ovde...

ja sam te AC igrao i dan i noc. svaki sam presao za 2 dana. Ekstra igrica. Prvi deo sam presao par puta,mnogo volim bliski istok i pentranje po zgradama. Vr' igrica!
Inace to su igrice koje se ne prelaze tako ofrlje, al' aj
Ja igram Modern Warfare 2 online.
43 level, Major