Tinejdzeri i video igre

tek zavrsheno pa da pokazhem da igram i ja x) MushR00m cs nick, ako me navatate na serverima xD

53wkux.jpg

Pa sat vremena sigurno...mada me to smara jer je to predugo za deathmatch, ukochim se sav...U poslednje vreme samo DM igram jer su prodali BUG BETA, pa smo svi odande koji smo se znali preshli na nov server, al' imamo problema sa popularizacijom servera, treba i tu neki dinar dati, tako da mu je slaba posecenost. Ovako ostajem u formi dok se ne boostuje ovaj novi ^^

Pa tinejdzeri, igrate li igre na kompu (ili mozda konzoli)?
Sta najvise igrate, koliko dnevno vremena provodite igrajuci?
Vidim da igranje i nije bas popularno medju tinejdzerima u Srbiji, veliki broj ljudi pika samo CS ili WOW. A i pre par nedelja mi jedna devojka rekla da sam detinjast jer sa svojih 19 god igram igre (posto me videla kako igram Empire total war) :mrgreen:

Video-Gaming-PC-Game-Industry-Dying-Declining.jpg

ja igram samo pasijans :lol:
nemam nijednu igricu na kompu....:)

kad je izasao Sims2 znala sam po 12 sati da se ne dignem sa stolice...xD
al to je bilo pre 4-5 godina...:)
kad smo bili manji okupljali smo se i isli u igraonicu da igramo Half Life :lol:
a nekad sam igrala i Need For Speed...
:)
sad kao sto rekoh samo cepam pasijans :mrgreen:

Ma jes,ali ti imas orginale. Ja jedino imam Nocturne orginal igricu. I sada bi je ponovo kupio da imam pare. Jeva cekam da izadje dead island i postal 3. Mount and blade warband vec igram par godina svaki dan,a AOE2 i ekspanziju vise od deceniju cepam. Imam i ja mw2 ali nije orinal!

Back