Tinejdzeri i video igre

Slabo igram u zadnji kraj, ali trenutno strategije. Total War serijal. U Napoleonu sam osvojio celu mapu sa Austrijom, prešao sve Napoleonove kampanje i krenuo sad sa Rusima. U Šogunu (2. deo) igram sa Mori klanom i moram reći da je Šogun teži od svih prethodnih delova...

Е да.
Фифу обожавам.
Мада је немам у свом компу 2-3 године.
Поцепао сам ортака 100 пута.
једном ме је смрад зајебао па повећао оне играчке вештине његовог тима на максимум.

199454_207979225895581_100000505142180_813437_3805968_n.jpg

sviđa mi se tvoj izbor igara. sad bih tražila da se reguješ na jedan forum, ali neću. arcanum igram, ali nikako da završim. lepo.
Koji? Možda već imam profil na njemu :D
Arcanum smatram da sam prešao, iako nisam. Jeb.eni bagovi. Stigao do zadnjeg (neću da spojerišem) i koruptovao se sejv! Fantastična, čak je gotivim više od Fallouta keca.
Fallout dvojku sam počeo pre 3 sata, i iskreno - ne sviđa mi se kao kec za sada. Onaj temple i Arroyo su dosadni do zla boga, a ni Klamath nije nešto. Nadam se da će biti lepše kasnije. Mnogo lepše, ako igra hoće da mi se oduži za ovakav početak.
BG1/2 sam počeo, ali iz nepoznatog razloga ne mogu da dođem do Nashkela. Valjda sam uplašen od ogromnog sadržaja igre, čuo sam da trebaju sati i sati za kompletiranje.
KotOR 1/2 fantastični, maestralni. Kec - bolje izvođenje, lepše upakovana priča, bolje lokacije, bolji side questovi. Dvojka - generalno bolja i dublja priča, šteta što nije dovršena, planete su dosadnije, ali i dalje mnogo dobra igra.
PS:T isto sam neki dan započeo, i ovo mi izgleda kao moj omiljeni RPG svih vremena. Morte je carina :mrgreen:
Freelancer, iako nije RPG, je mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo dobra igraa, obrnuo sam je 9-10 puta i još igrao multiplayer, evo sad sam se napalio, ima još jednom da je istaliram :mrgreen:
Zaboravio sam i Mass Effect. Saren i Kreia su ubedljivo moji omiljeni negativci (ako se Saren može i svrstati u negativce, ne spojlerujem dalje).

Sigurno nemaš, a ne bih da pišem baš ovde na krstarici. xD Arcanum... fenomenalna igra. Čudno što ti se ne sviđa dvojka, kažu da je mnogo bolja od keca, pa mi nije jasno. Mada duga je igra ,verovanto ćeš se predomisliti. BG nisam igrala nažalost, nemam volje, ne znam što... Torment imam instalirano ali ni to nisam prešla. Mass Effect sam igrala, i Kotor, ofc ipak mi je to omiljena igra. Ako oćeš mogu da ti pošaljem link foruma na pp, pa ako odlučiš da se reguješ... :) Znači, ja se nerviram što nisam igrala F2, BG i Torment, nikako da instaliram, trebaju neki modovi a mene mrzi da skidam i te stvari... Pisala bih još, ali mi glupo.. :)

Back