- Poruka
- 2.145
Fifty je trenutno zauzeta, ali hvala na brizi... :*
Ma tebe saljemo kod filozofera, na jedno expres ispiranje mozga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vađeje srca xDJa bih vama preporucio jdenog psihijatrisu, on bi vam verovatno dao super maria da igrate...

Sniki, jel te boli srce još?![]()

cs i pes ponekad mada retko sad vec 2-3 god ne igram igrice... pre sam 4-5 god sa bio zaludjenik za cs i bio najjaci u skoli i idol mnogima![]()
Takođe. 
Takođe.
Jao, koliko li sam dana potrošio na proklete kantere...
koliko sam para ostavio u igraonicama sada bih mogao da kupim polovnog punta. I dalje sam vrlo dobar sto se tice cs-a. Pes mi sluzi za opustenje vise i guze me ortaci sa 3-4 razlike gola uvekUh što mrzim kad neko kaže npr. "igrao sam kantere" ili kad neko kaže da je DotA igrica. -.-
Već sam ti dao reputaciju, ne mogu više

Fallout 1/2, BG 1/2, PS:T, KotOR 1/2, Arcanum, Freelancer itd. Uglavnom kvalitetnije nego neka obična napucavanja.igraš li ti nešto ili hejtuješ?![]()

Već sam ti dao reputaciju, ne mogu više
Fallout 1/2, BG 1/2, PS:T, KotOR 1/2, Arcanum, Freelancer itd. Uglavnom kvalitetnije nego neka obična napucavanja.![]()

Koji? Možda već imam profil na njemusviđa mi se tvoj izbor igara. sad bih tražila da se reguješ na jedan forum, ali neću. arcanum igram, ali nikako da završim. lepo.

Znači, ja se nerviram što nisam igrala F2, BG i Torment, nikako da instaliram, trebaju neki modovi a mene mrzi da skidam i te stvari... Pisala bih još, ali mi glupo..