Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
D
Setih se kako one koji slusaju elektronsku muziku nervira ta miskoncepcija da tehno=celokupna elektronska muzika. Imena poput Nastic, Milicevic, Umek, Kanzyani, Liebing itd. nisu nesto mnogo popularna kod nas. ;) Ali zato jesu imena poput Geta, Benasi, Axwell, Prydz itd.
Da, zanimljivo. :think:
"Brate, kako niste u Beogradu, pa tamo dolazi Antoan?"
wacko.gif
Mislim, brate....

Rebelde je isti shit kao i ovo
samo na shpanskom
:lol:
dobro, a jesi li poslusao neku njihovu pesmu?
nije nista specijalno, zabavne vesele pesmice, ali sta ja znam, meni se svidjaju
cinjenica je da su stekli planetarnu slavu, bez obzira sto ti ili ja budemo rekli da je shit
Planetarnu slavu! :hahaha: Kad sam u nekoj nedodjiji u Srbiji na autobuskoj stanici video ispisano "Rebelde RBD", pao sam u komu i nije mi bilo dobro. :rotf::hahaha:

Zbog toga sto se glupava serija toliko nametnula i sto su bas ,,lepi,, a ustvari pesme su im dosadne ko *****,da je neko pustio ovako na rADIO niko ih ne bi slusao,samo se klinke trenutno naapale na to!A zvezde granda jesu vecinom mlade i lepe i lepo je sto imaju bar sansu i jer stvarno svi lepo pevaju za razliku od ovih ,,pevaca,,!

Vera Nesic - Trazi nana

Trazi nana momke kojekuda
navalila, hoce da me uda
stani nano, nisam vise mala
mnoge momke ja sam isprobala

Ref. 2x
Ne uzdisu, mila nano
za Jovanom moje grudi
nego samo za Milanom
jer me Milan bolje ljubi

Gledalo se, al' u tvoje vreme
spavaj nano, ne brini za mene
danas momke iz celoga sveta
biram, nano, preko interneta

Ref. 2x
Ne uzdisu, mila nano
za Jovanom moje grudi
nego samo za Milanom
jer me Milan bolje ljubi

Biram nano, necu bilo koga
samo njega, obraza mi moga
taj sto ume da me ljubi vesto
mora znati, nano, jos po nesto

Ref. 2x
Ne uzdisu, mila nano
za Jovanom moje grudi
nego samo za Milanom
jer me Milan bolje ljubi

Planetarnu slavu! :hahaha: Kad sam u nekoj nedodjiji u Srbiji na autobuskoj stanici video ispisano "Rebelde RBD", pao sam u komu i nije mi bilo dobro. :rotf::hahaha:

da, planetarna slava, pravljenje koncerta i prodavanje albuma svuda po svetu
padaj ti u "komu"
za njih je Srbija nedodjija
kapiras

i ne znam u cemu je problem:confused:
u stranu to sto ja zaista mislim o njima
moje je da mislim o njima kao muzicarima

jel imas nesto protiv sto slusam tu muziku
jel me to cini klinkom, a Stefane?
do pre nekoliko dana niste ni znali da ih slusam

To su klinci shvatite!

Zbog toga sto se glupava serija toliko nametnula i sto su bas ,,lepi,, a ustvari pesme su im dosadne ko *****,da je neko pustio ovako na rADIO niko ih ne bi slusao,samo se klinke trenutno naapale na to!A zvezde granda jesu vecinom mlade i lepe i lepo je sto imaju bar sansu i jer stvarno svi lepo pevaju za razliku od ovih ,,pevaca,,!

mala, pa ti ni ne znas sebi da obrises dupe
ke.nj.as samo ovde po forumu

idi tamo slusaj zvezde granda

meni je ispod nivoa da pljujem cak i o Grandu, primitivnom
ups...sad sam se odala

:cool:

da, planetarna slava, pravljenje koncerta i prodavanje albuma svuda po svetu
padaj ti u "komu"
za njih je Srbija nedodjija
kapiras

i ne znam u cemu je problem:confused:
u stranu to sto ja zaista mislim o njima
moje je da mislim o njima kao muzicarima

jel imas nesto protiv sto slusam tu muziku
jel me to cini klinkom, a Stefane?

do pre nekoliko dana niste ni znali da ih slusam
Umm... Ne.
Naime, to tamo je nedodjija za Srbiju, a Srbija je nedodjija za svet, pa htedoh da prikažem da su oni izgleda stvarno postali planetarno popularni. Ali stvarno. Isti efekat na mene bi imalo i da sam umesto RBD pročitao na primer... Wawa Music.
Problema nema, osim ako ti želiš da ih bude.

Poslednja izmena:
Očigledno elle nije shvatila tvoju poruku. :confused:

Inače, kod mene na fakultetu, pogotovo u grupi za španski jezik, se sluša Rebelde. Dakle, ne klinke već starije devojke.
A ja zatucana nisam imala pojma ni šta je to. I koliko sam shvatila to potiče iz Argentine ili Meksika.

Očigledno elle nije shvatila tvoju poruku. :confused:

Inače, kod mene na fakultetu, pogotovo u grupi za španski jezik, se sluša Rebelde. Dakle, ne klinke već starije devojke.
A ja zatucana nisam imala pojma ni šta je to. I koliko sam shvatila to potiče iz Argentine ili Meksika.

ja sam za Rebelde prvi put cuo kad su krenuli da reklamiraju ovaj koncert njihov... potrazio sam ih na myspace-u i samo diskretno kliknuo na iksic u gornjem desnom uglu ekrana! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back