Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi, in znachi unutra.
a kad si uvek unutra, znachi da si zarobljen.
ne da ju ti napolje malogradjanska zatucanost i uskogruda zatupljenost.
pa sad ti vidi:confused:
baz uvrede;)
Znam sta znaci IN, ucio sam engleski (davno bilo). Isto tako znam da se u ovom slucaju IN koristi u nekom potpuno drugacijem kontekstu, obrazovan sam covek, is'o u osnovnu i gimnaziju (i to davno bilo, jbte).
A ti si jedan od retkih, retkih koji citaju uvodni post teme koja ima vise od 2 str. A mislim da si unikat koji je pored prvog posta procitao jos metar prve strane, bez ostatka teme =)

Zbog čega su tinejdžeri toliko oduševljeni pesmama Indire, Stoje, Seke, Jelene Karleuše, Cece ? Gde god da se okrenem vidim mlade kako slušaju i pevuše uz prosto neverovatne stihove, u kafićima, uz MP3 playere, pa čak im i mobilni zvone u tom ritmu.
U čemu je fazon

Ja nisam odushevljena tom muzikom, bash kao i ti.Shta ćesh, nemaju svi iste ukuse;)Mene jedino uzhasno nervira kad moram na svadbama da slusham narodnjake:confused::otkacio:Ajde razumem dve-tri pesme narodne muzike, ali ne bi trebalo toliko da preteruju.Ja nemam nishta protiv onih koji vole narodnjake, iako mrzim tu muziku:)Toliko od mene!

Znam sta znaci IN, ucio sam engleski (davno bilo). Isto tako znam da se u ovom slucaju IN koristi u nekom potpuno drugacijem kontekstu, obrazovan sam covek, is'o u osnovnu i gimnaziju (i to davno bilo, jbte).
A ti si jedan od retkih, retkih koji citaju uvodni post teme koja ima vise od 2 str. A mislim da si unikat koji je pored prvog posta procitao jos metar prve strane, bez ostatka teme =)

ma ja malo filozofiram:cool:
a ovo za temu te nisam bash razumeo, ali kontam da je neka uvreda...shta da kazem.
peace.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back