wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479

I crta im kasnije korps paint na glavu i zabada to na cackalicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte mnogo da serete. Ti likovi iz tih Zvezda Granda zaista imaju glas, za razliku od ostalih zvezda iz Granda.
I baca autice u vatru.
I sedi na 'ladan beton. Prethodno ga, naravno, ofarba u crno.
Da, zanimljivo.D
Setih se kako one koji slusaju elektronsku muziku nervira ta miskoncepcija da tehno=celokupna elektronska muzika. Imena poput Nastic, Milicevic, Umek, Kanzyani, Liebing itd. nisu nesto mnogo popularna kod nas.Ali zato jesu imena poput Geta, Benasi, Axwell, Prydz itd.
Rebelde je isti shit kao i ovo
samo na shpanskom
Planetarnu slavu!
dobro, a jesi li poslusao neku njihovu pesmu?
nije nista specijalno, zabavne vesele pesmice, ali sta ja znam, meni se svidjaju
cinjenica je da su stekli planetarnu slavu, bez obzira sto ti ili ja budemo rekli da je shit
Planetarnu slavu!Kad sam u nekoj nedodjiji u Srbiji na autobuskoj stanici video ispisano "Rebelde RBD", pao sam u komu i nije mi bilo dobro.
![]()
To su klinci shvatite!
Zbog toga sto se glupava serija toliko nametnula i sto su bas ,,lepi,, a ustvari pesme su im dosadne ko *****,da je neko pustio ovako na rADIO niko ih ne bi slusao,samo se klinke trenutno naapale na to!A zvezde granda jesu vecinom mlade i lepe i lepo je sto imaju bar sansu i jer stvarno svi lepo pevaju za razliku od ovih ,,pevaca,,!
Umm... Ne.da, planetarna slava, pravljenje koncerta i prodavanje albuma svuda po svetu
padaj ti u "komu"
za njih je Srbija nedodjija
kapiras
i ne znam u cemu je problem
u stranu to sto ja zaista mislim o njima
moje je da mislim o njima kao muzicarima
jel imas nesto protiv sto slusam tu muziku
jel me to cini klinkom, a Stefane?
do pre nekoliko dana niste ni znali da ih slusam
Očigledno elle nije shvatila tvoju poruku.
Inače, kod mene na fakultetu, pogotovo u grupi za španski jezik, se sluša Rebelde. Dakle, ne klinke već starije devojke.
A ja zatucana nisam imala pojma ni šta je to. I koliko sam shvatila to potiče iz Argentine ili Meksika.