Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte mnogo da serete. Ti likovi iz tih Zvezda Granda zaista imaju glas, za razliku od ostalih zvezda iz Granda.

Потпуно се слажем. Имао сам прилике да будем на неким њиховим гостовањима где су певали уживо (имам чак и слике с њима :mrgreen: ) и што јес' јес'... певају клинци па разбијају... то што има је Гранд једина прилика да се мало пробију је сад већ питање можда чак и државе, али нећемо о томе... Ако игде постоји квалитет у Гранду онда је то у Звездама Гранда.

Ti klinci su izabrani prvenstveno jer su mladi i lepi, i sasvim je jasno da se tu najvishe potencira fizichki izgled. Chim se pojavi jedna koja je, ne ruzhna, nego debela, oni su, em joj dali umetnichko ime Bucka, ( :roll: ) em napravili od nje nekakav chudan vid sex simbola, insistirajuci na onoj prichi "bolje da ljulja, nego da zhulja".
A o tome da, kad prichaju o tim buducim zvezdama, prvo pomenu mladost i lepotu, pa tek onda glasovne kvalitete, da ne govorim.

Tina,
pa Azathoth nije ni rekao da oni loše pevaju, niti je bilo šta govorio na kontu pevanja, tako da nema šta da ga ubediš.
Već je naglasio da je prvenstveno bitan fizički izgled da bi postao zvezda granda, tačnije ako je neko ružan a prelepo peva, teško da će postati zvezda.
I koliko sam shvatila iz onog njegovog posta, cilj granda je da od svake zvezde napravi sex simbol.

e da...ja pre neki dan bio u pljeskarnici s gitarom i mislio da se ogrebem za dz pljeskavicu, poshto nisam imao kinte.
i kaze ovaj shto radi:"ajde sviraj mali"
i ja lupim stairway to heaven, pa kao knocking on heavens door a on kaze:"ma pusti ti to, ajd ono...i krene neku seljachku, ja se zachudio... i nisam dobio pljeku!!!:sad2:
neki cigan...
kakvih budala ima:roll:

e sad me podseti...
stojim u redu u kosovskoj i pricham sa chuvarom, chuvar odvaljen od alkohola u 11 ujutro, i gledam izloge i komentarishem :
-pa ovde nema knjiga za muzichko...
ortak kazhe:
-mora da niko ne uchi muzichko! :lol:
a chuvar onako lezherno dizhe ruku i kazhe:
-ma ima budala....
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back