Ma meni nije niti lakše niti teže bilo šta. Ti si se našla prozvanom i uvređenom. Ne projektuj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E dobro je kad postoje kao žanrovi LEPI pop i LEPI rock! Onda veroavtno postojei lepi i nelepi narodnjaci. Mislim više nego jasno je pokazana ostrašćenost i subjektivizam, a u krajnjoj liniji MUZIKA; umetnost, ukus I JESU krajnje subjektivne kategorije! Šta tačno govori o nekome SAMO PO SEBI to ako neko se veseli uz Kabrio poršeili sluša na mp3-u u busu Aspirin?! meni ništa, a nekome ko pristupa sa predrasudama i unapred formiranim mišljenjem, ako sluša to mora da je to i to...
Ili si mozda samo provokator
Bice da je to.![]()
Čisto bi me zanimalo da vidim kako bi se ponašala i šta bi radila ako deca krenu da ti slušaju nadrodnjake, obalče se sojkasto i dizelaški, čuješ na ulici e tvoja mala/mali radi to i to pijan/a u folkoteci, nalepi Indyn poster na vrata...
Ne zapravo, nizi iznela argumente
Nisi definisala nista od vaznih pojmova.
Ostrascena si i kada si pocela da ostajes bez argumenata okrenula si se prozivanju.
To pre svega nije niti kulturno niti primereno.
Posebno ako si zaista odavno bila brucos ( koliko godina mozes imati - da ne nagadjam).
Pronasla se nisam. Jer tu muziku ne slusam. No to je nebitno, zaista.
daleko si od ozbiljnog sagovornika, uprkos svojim godinama.
stavise, cenim da provociras.
A pravi intelektualac ne može da sluša narodnjake iz prostog razloga što pravi inteletualac poznaje vrednosti i neko ko poznaje vrednosti uočava veliki nedostatak vrednosti kod narodnjaka i uočava kakva fela sluša to smećei ne može sebi da dozvoli mešanje sa tim svetom.
Slusaju je da si prekrate vreme.
Jer to muzika i jeste.
ne lepi ili nelepi?![]()
NELEPI, ovde je pridev u smislu ružni ,ne glagol![]()
To bi tako trebalo biti - po definiciji.
ja bih rekla da je procenat onih povrsnih slusatelja muzike veci.
( i ne nuzno onih koji uzivaju u narodnoj muzici).
Kich covek..covek koji slusa muziku( ili u nekom drugom delu uziva) samo radi toga sto prija culima bez shvatanja sadrzaja istog.
Za prosecnog smrtnika opasno je da muzika bude "nacin zivota".
Jer svaki nacin zivota nosi sa sobom ekstreme.
Ali to zavisi od mentalnog sklopa pojedinca ne od muzickog zanra.
ono što tvrdim odgovorno je da je među konzumentim tzv. narodnjaka mnogo više TOLERANTNIJIH ljudi nego među rokerima, pankerima, klasičarima...