Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Типа - зарјебитно.
Која је теза сад на реду?
Који су глупљи?Модерни или стари народњаци?

-тема
Изгледам застрашујуће.
Stari narodnjaci nisu glupi i nemam nista protiv njih...
A necu sad da se ''ubijam'' i objasnjavam zasto su ovi ''moderni'' ,,glupi''....

I nije mi do verbalnog prepiranja....

Poslednja izmena:
Eh, da.
Sumnjam da bi mogla da daš iole logično objašnjenje.
Al' bože moj... :lol:
Doduše, glupi je pod navodnicima, tako da ko zna na šta ti misliš u stvari. :confused:
Pod navodnicima je zato sto je Carol pomenula malopre tu rec...
Da je pisano ovako: ''glupi'' onda se moze protumaciti drugacije...

Ovako: ,,glupi'' - citiram nekoga
''glupi'' - ne mislim stvarno. (barem je tako u mene) :mrgreen:

A zasto neko voli da slusa Olivera Dragojevica ili Balasevica ili Nirvanu Ili Eminema?Ne uporedjujem ih,samo kazem da su ukusi razliciti.Pa nije valjda Seka Aleksic najvece zlo koje je snaslo nasu omladinu?

0livera Drag0jevitja: Ima saswim 0k pesme...
Balasxevitj: P0slusxaj reci malo--- imaju smisla, a ne ka0 Seka : A nigde Aspirina, ja sinotj bila sam pijana... :S
Nirvana: Zato sxto imajy xtra pesme!
Eminem: E, t0 vetj neam blage..... XD

A Seka Aleksitj, Jelena Karleusxa, St0ja, itd, itd JESU najvetje zlo koje je snasxl0 0mladiny... A wecina ni nesxlusxa t0 zat0 sxt0 im se t0 swidja neg0 zat0 sxt0 t0 slusxaju i ostali... NE SLUSXAJ NARODNJAKE, UMRI PRIRODNOM SMRTJU! :D

Poslednja izmena:
Ako imate zivaca,i mrzite folk,prokusajte procitati ovo ;)

Prvo,ja ne znam kako neko imalo pametan moze to da slusa...
Evo nekih tekstova koji ovu tvrdnju gore dokazuju:
"Postacu plava i bicu kucka prava"- Kod mene u razredu jedna cura rekla da joj je to zivotni moto (KOLIKO TREBAS BITI GLUP DA TAKO NESTO KAZES)
Ono nesto "Mambole,mambole...putu,putu" -Koliko ti sto prave ove pjesme smatraju ljude glupima,kad ovo prave,i prodaju...
Onda ona Katarina lije,pije.ne znam ni sta kaze tacno...

Drugo,JESTE LI VI CULI KAKO ONI PJEVAJU? Sandra afrika,Jelena Karleusa,Stoja,Tanja Savic-meni se zeludac okrece kad ih slusam...

I trece,ti izvodjaci su glupi ljudi.Jeste li gledali ijedan interviju sa Sandrom Afrikom,ili Sekom Aleksic? Pa one ni same ne znaju sta pricaju...Ova prva javno priznaje da je ku*va,ova druga psuje kao da je iz dzungle...
I kako se ponasaju-Bilo jednom na onoj emisiji Dvogled,ona sto pjeva Zelena jabuka(mislim da je ona),cajka rasirila noge,bukvalno se nabila na kameru,i malo se mazi preko gacica :sad2::eek: ...,malo mi je falilo da pocnem plakati...

Imam ja jos puno o ovome da pisem,ali procitajte najprije ovo...

Procitala....Samo cu reci: njihov problem.
Ako neko zeli na taj nacin da dodje do "slave" i "popularnosti" moram se sloziti da je to veoma jadan nacin. Ali takodje moram priznati da znam da u Srbiji sa te Grand scene ima talentovanih pevaca. Iako su to najcesce stariji pevaci...Ali ih ima.

Meni je zbilja alarmantno to što čujem da tinejdžeri u tolikoj meri slušaju narodnjake. I ne samo slušaju, već i imitiraju, smatraju da su ok i po životnim stavovima i kako se oblače. Meni taj problem prevazilazi problem ukusa i ne mogu da se zaustavim na onome seljačina-prostačina. To je više od prostakluka. To je glupost, beda intelektualna, moralna, estetska, ljudska. Nemam razumevanja i mislim da je svet koji ih sluša izgubljen za neke stvari koje su vredne.

Nauci da pises , ne kvari oci postenom narodu.

I to je dobra parola.

Ja od Karleuse mogu naci bar 10 gorih stvari. Glad, kriminal, prirodne nepogode, nepismena deca, efekat stakene baste, predrasude...

Bravo Wild, neka si joj rekla!:D

@tema

A meni nije jasno, kako to da dosad nisam video skorom nijednog favorita granda? Pocinjem da mislim da je to zato sto oni jednostavno ne vise za kompom i idu napolje da uzivaju u zivotu...:think:

Ja od Karleuse mogu naci bar 10 gorih stvari. Glad, kriminal, prirodne nepogode, nepismena deca, efekat stakene baste, predrasude...

Mislim da poređenja nisu na mestu. Upravo zbog takvih stavova i prolazi ovakvo ponašanje. Ima gorih stvari od narodnjaka, naravno, ali to en znači da treba zanemariti ovaj problem. A jeste problem. To ej problem neobrazovanja kod nas. Škole očigledno ne čine mnogo na obrazovanju dece, roditelji takođe, deca nisu motivisana da rade pametne stvari, već provode vreme uz TV i na splavovima. A u životu ima toliko lepih stvari da se vide, pročitaju, upoznaju. Potreban je pravi autoritet da im skrene pažnju na vrednosti i onda će biti manje i nasilja i zla i neukusa i prostakluka. Obrazovanje pomaže suzbijanju zla, ali treba najpre imati autoritete koji će usmeriti decu (i roditelji i nastavnici i ostali odrasli). Nisu narodnjaci tako bezazleni kao što se može misliti.

Sto bi rekli Penn and Teller...Bullshit.

Apsolutno preterana reakcija.
Ali boze moj, najlakse je okriviti sve na folk muziku...i ne zaboravimo 90e i Slobin rezim.
Sta god ne valja u drzavi posledica je ta dva faktora.

Ah da naravno i ucitelji. Prosveta je kriva za sve. A jos i strajkuju sram da ih bude.
Inace tako je, deca treba da slusaju rock i metal i treba da se valjaju u blatu uz ogromne kolicine piva na Beer festu.
E to je vec zdravo i obrazovano.

Poslednja izmena:
A Seka Aleksitj, Jelena Karleusxa, St0ja, itd, itd JESU najvetje zlo koje je snasxl0 0mladiny...

Да ли су дрогирани тинејџери мањи проблем од тинејџера који слушају народњаке?
Да не набрајам даље:

Дивље дете,данас бих ти дала 300 репутација да могу.:D

Pa to ti pricam...nisam video ni jednog grandovca, mozda se plase da priznaju sta slusaju.:p

Ја се не плашим.:P

Mislim da poređenja nisu na mestu. Upravo zbog takvih stavova i prolazi ovakvo ponašanje. Ima gorih stvari od narodnjaka, naravno, ali to en znači da treba zanemariti ovaj problem. A jeste problem. To ej problem neobrazovanja kod nas. Škole očigledno ne čine mnogo na obrazovanju dece, roditelji takođe, deca nisu motivisana da rade pametne stvari, već provode vreme uz TV i na splavovima. A u životu ima toliko lepih stvari da se vide, pročitaju, upoznaju. Potreban je pravi autoritet da im skrene pažnju na vrednosti i onda će biti manje i nasilja i zla i neukusa i prostakluka. Obrazovanje pomaže suzbijanju zla, ali treba najpre imati autoritete koji će usmeriti decu (i roditelji i nastavnici i ostali odrasli). Nisu narodnjaci tako bezazleni kao što se može misliti.

:worth: U svemu se slazem s tobom! :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back