Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledaj,sve to stoji,al cemu generalizacija?

Svi sto vole narodnjake=seljaci i glupaci. Oni koji ne slusaju--fini,obrazovani,pametni.

VIdiš kako izvrćeš i ne čitaš. Napisala sam da ne znači da su oni koji ih ne slušaju pametni i obrazovani. Ali ti to nisi pročitala, pošto, kao i većina, čitaš ono što želiš da pročitaš. A oni koji slušaju narodnjake jesu neobrazovani, ne poznaju proverene vrednosti. Da ih poznaju, ne bi mogli da slušaju narodnjake. Jednostavno je. I istinito. E sad, istina nije uvek lepa, pa...

Razume se da su narodnjaci GLAVNI i jedini krivac za opšti pad znanja, pismenosti, kulture govora kod nas... Postavljač teme NIČIM nije ukazao na razloge svog interesovanja pa da znamo da je pametan

Ajde ja bih da ti meni sad objasnish kako si ti to shvatio da su narodnjaci jedini krivac?Sta to narodnjaci rade pa da kultura opada zbog njih?Ko hoce da ih slusa,slusace ih,ko nece, nece ih slusati.Mrzim kada ljudi danas govore narodnjake slusaju samo primitivni ljudi.Zbog cega?Evo ja slusam narodnjake,ali isto tako slusam i klasiku,domaci rep,strani rep,operu,psihodeliju...I jel bi ti sada rekao da sam ja neobrazovana osoba?Realno,imam vise obrazovanja od tebe(ako idemo po tvom sistemu,da je muzika obrazovanje),jer slusam razne vrste muzike.

Sledeci put kada iznesesh nesto,i krivish nekog,reci nam zbog cega ti to tako mislish,pa cemo nastavimo dalje diskusiju ove teme.

Nemoj mi reci tipa:"To su primitivni tekstovi" ili "Te pesme idu na 2 tona".

Obrazovanje i kultura jedne osobe ne zavisi od toga koju muziku ta osoba slusa,vec koliko ima zivotnog iskustva i znanja o zivotu.A posto omladina danas kakva je,ne zanima ih bash zivot toliko,vec zive "danas za sutra".Onda obrazovni sistem u Srbiji je jako losh,jer profesori traze od deteta da buba napamet lekciju,a nista ne razume o toj lekciji nit ima predstavu o cemu se tu radi.Deca nemaju interesovanja nizasta danas...

Poslednja izmena:
Ajde ja bih da ti meni sad objasnish kako si ti to shvatio da su narodnjaci jedini krivac?Sta to narodnjaci rade pa da kultura opada zbog njih?Ko hoce da ih slusa,slusace ih,ko nece, nece ih slusati.Mrzim kada ljudi danas govore narodnjake slusaju samo primitivni ljudi.Zbog cega?Evo ja slusam narodnjake,ali isto tako slusam i klasiku,domaci rep,strani rep,operu,psihodeliju...I jel bi ti sada rekao da sam ja neobrazovana osoba?Realno,imam vise obrazovanja od tebe(ako idemo po tvom sistemu,da je muzika obrazovanje),jer slusam razne vrste muzike.

Sledeci put kada iznesesh nesto,i krivish nekog,reci nam zbog cega ti to tako mislish,pa cemo nastavimo dalje diskusiju ove teme.

Nemoj mi reci tipa:"To su primitivni tekstovi" ili "Te pesme idu na 2 tona".

Obrazovanje i kultura jedne osobe ne zavisi od toga koju muziku ta osoba slusa,vec koliko ima zivotnog iskustva i znanja o zivotu.A posto omladina danas kakva je,ne zanima ih bash zivot toliko,vec zive "danas za sutra".Onda obrazovni sistem u Srbiji je jako losh,jer profesori traze od deteta da buba napamet lekciju,a nista ne razume o toj lekciji nit ima predstavu o cemu se tu radi.Deca nemaju interesovanja nizasta danas...

Premestila sam ti poruku jer joj je ovde mesto.
Inače, bežibre! je bio ironičan, pročitaj poslednje dve-tri stranice ove teme i biće ti sve jasno. ;)

A oni koji slušaju narodnjake jesu neobrazovani, .

Мало је фалило да паднем са столице кад сам прочитала ово.:hahaha:
И поред свега написаног,код тебе и даље важе исти закони,које си,да напоменем,сама креирала,типа горенаведеног или како Сибил рече...

ne poznaju proverene vrednosti...

А то су?Знам да ти знаш.

Žao mi je. Baš me zabavljate u neku ruku. Ali me i brinete. Ipak, nemam ni vremena ni prostora, ni želje, ni volje, da vas učim nečemu što treba da rade vaši roditelji i nastavnici. Da li vi očekujete u dve-tri rečenice da vam se kažu vrednosti? Shvatate li vi koliko je to glupo i koliko govori da zbilja nemate veze sa vezom o čemu ja govorim? I potvrđujete moje stavove. Inače, to nisu samo moji stavovi, ali vi nemate prilika da ih čujete i od drugih ljudi. Tuga.

A oni koji slušaju narodnjake jesu neobrazovani, ne poznaju proverene vrednosti. Da ih poznaju, ne bi mogli da slušaju narodnjake. Jednostavno je. I istinito.

Brate, ženo Vi niste normalni! Ko ste Vi da utvrđujete ISTINU i PROVERENE VREDNOSTI, Bog otac, ministar kulture, pop, cenzor?! Što je mnogo mnogo je, mene bi bio blam majke mi ili bih makar odustao od daljeg blamiranja! Saučešće Vašoj deci i bližnima!

A Vi živite u iluziji kako ste jako pametni i sveznajući, valjda će vas život )mada godine su to) naučiti realnosti!

A oni koji slušaju narodnjake jesu neobrazovani, ne poznaju proverene vrednosti. Da ih poznaju, ne bi mogli da slušaju narodnjake. Jednostavno je. I istinito.

Brate, ženo Vi niste normalni! Ko ste Vi da utvrđujete ISTINU i PROVERENE VREDNOSTI, Bog otac, ministar kulture, pop, cenzor?! Što je mnogo mnogo je, mene bi bio blam majke mi ili bih makar odustao od daljeg blamiranja! Saučešće Vašoj deci i bližnima!

A Vi živite u iluziji kako ste jako pametni i sveznajući, valjda će vas život )mada godine su to) naučiti realnosti!
Potpisujem.Pogotovo za ovo kako su jako pametni i sveznajuci...

Npr. Kantri muzika je Americka narodna muzika.Da li je bilo ko od vas rekao da je to losa muzika,ne... Zasto...? Zato sto ona valja jer je Americka,a nasa muzika ne valja... Zasto? Zato sto je nasa? Ma dajte ljudi...
U ostalom. Ko je bio Šaban Bajramović... To je bio pevac ciganske muzike. Kad je on umro.. U svim drzava su ljudi zalili. I proglasili su ga Za NAJBOLJEG soul pevaca. Aj sad recite nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back