Ajde ja bih da ti meni sad objasnish kako si ti to shvatio da su narodnjaci jedini krivac?Sta to narodnjaci rade pa da kultura opada zbog njih?Ko hoce da ih slusa,slusace ih,ko nece, nece ih slusati.Mrzim kada ljudi danas govore narodnjake slusaju samo primitivni ljudi.Zbog cega?Evo ja slusam narodnjake,ali isto tako slusam i klasiku,domaci rep,strani rep,operu,psihodeliju...I jel bi ti sada rekao da sam ja neobrazovana osoba?Realno,imam vise obrazovanja od tebe(ako idemo po tvom sistemu,da je muzika obrazovanje),jer slusam razne vrste muzike.
Sledeci put kada iznesesh nesto,i krivish nekog,reci nam zbog cega ti to tako mislish,pa cemo nastavimo dalje diskusiju ove teme.
Nemoj mi reci tipa:"To su primitivni tekstovi" ili "Te pesme idu na 2 tona".
Obrazovanje i kultura jedne osobe ne zavisi od toga koju muziku ta osoba slusa,vec koliko ima zivotnog iskustva i znanja o zivotu.A posto omladina danas kakva je,ne zanima ih bash zivot toliko,vec zive "danas za sutra".Onda obrazovni sistem u Srbiji je jako losh,jer profesori traze od deteta da buba napamet lekciju,a nista ne razume o toj lekciji nit ima predstavu o cemu se tu radi.Deca nemaju interesovanja nizasta danas...