Tinejdžeri i hrana

Yebiga - ne ide dijeta kad sediš ispred frižidera ili gledaš u šporet.
Juče sam doručkovao u 6 ujutru, sledeći obrok mi je bio kad sam došao uveče u pola 11. Na nogama ceo dan. Jednostavno prezirem neku hranu na brzinu (tipa kupim u pekari i onda idem ulicom i jedem, ne dao Bog da udjem u prevoz ili sednem u auto sa hranom), prijatnije mi je da ne jedem ništa onda nego da se hranim tako kao stoka...

Takav nacin ishrane je vrlo nezdrav.....

Jednostavno prezirem neku hranu na brzinu (tipa kupim u pekari i onda idem ulicom i jedem, ne dao Bog da udjem u prevoz ili sednem u auto sa hranom), prijatnije mi je da ne jedem ništa onda nego da se hranim tako kao stoka...
Ja chesto jedem u kolima dok vozim, i ne mislim da sam stoka... :neutral:

@Stefan
Kineska je vrrrrh. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Juče sam doručkovao u 6 ujutru, sledeći obrok mi je bio kad sam došao uveče u pola 11. Na nogama ceo dan. Jednostavno prezirem neku hranu na brzinu (tipa kupim u pekari i onda idem ulicom i jedem, ne dao Bog da udjem u prevoz ili sednem u auto sa hranom), prijatnije mi je da ne jedem ništa onda nego da se hranim tako kao stoka...

:rumenko:

Ja to stalno praktikujem...Idem ulicom a iz pljeke ispada kupus i curi pavlaka:lol:\I onda se posle cudim kad me kucici prate.

Poznato mi je to... Ujutro jedem (ako jedem), prepodne ucim, sviram, muzicka, odem u skolu... U skoli ne jedem, nemam volje i dodjem navece u 8 i tek onda jedem...

Ponekad ako se smilujem sama na sebe, kupim nesto u pekari... Mada... :confused:

ja obozavam da jedem u meku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mcdonalds_double_cheeseburger.jpg

Jaoj, ja ne mogu ni da uđem u Mek! Muka mi odmah od onog mirisa... a kad pomislim na tu hranu, šklj meso, krastavci od bog zna kad i to tako masno... bljaaaak... em nezdravo em bomba kalorija... ili pomfrit... ono suvo smeće se prži u ulju koje se ne menja duuugo vremena... O.o

Ne, hvala.

I onda kad moje društvo ode u Mek ili Fudi, ja odšetam do Ane ili Teatra, na voćni kup ili ceđenu narandžu... previše volim svoje telo da bih ga trovala takvim sranjima...

Jaoj, ja ne mogu ni da uđem u Mek! Muka mi odmah od onog mirisa... a kad pomislim na tu hranu, šklj meso, krastavci od bog zna kad i to tako masno... bljaaaak... em nezdravo em bomba kalorija... ili pomfrit... ono suvo smeće se prži u ulju koje se ne menja duuugo vremena... O.o

Ne, hvala.

I onda kad moje društvo ode u Mek ili Fudi, ja odšetam do Ane ili Teatra, na voćni kup ili ceđenu narandžu... previše volim svoje telo da bih ga trovala takvim sranjima...

:worth::worth::worth::super::super::worth::worth::worth::super::super:

Ne volim mek, prvo sto je skupo, drugo sto mi se nista ne svidja osim onih sokica . . .ne idem nikad osim na colu kad odem. . i u moj grad nema mek. . tako da, meni to sranje uopste ne treba, ne znam sta je tamo toliko lepo. . .al' ajd

Poslednja izmena:
Volim onaj miris u Mek-u, hrana mi nije neukusna, jer jelte ja sam odrastao na secer i hleb. Ali ne jedem prvenstveno zato sto u mom gradu nema Mek-a, a drugo zato sto sam ove godine menjao nacin ishrane u potpunosti tako da sam se odvikao od takve hrane i vise nemam nikakvu posebnu potrebu da jedem tu hranu.

Ne, hvala.

ja ne mogu da razumem da neko ne voli mek :dontunderstand:

Taj sladoled je..fuj! :neutral::neutral: i svai sladoled iz meka je odvratan.

Jedino sto ja volim tamo je pomfrit...Leta 2007. nisam se izvlacila iz Meka,samo sam pomfrit jela...posledica-4 kile vise za mesec dana.:roll::neutral:

A moja najbolja drugarica ,kost i koza,zivi na hrani iz Meka:neutral:

Pa nem pojma, ja sve shto znam obozhavaju taj sladoled... mada nebitno...

a to ni meni nije jasno (shto kazhesh za tvoju drugaricu)...
i jedna iz mog razreda jede 3x vishe od mene, a ima bar 4-5kg manje od mene i baaash je mrshava... na velikom pojede sendvich, pizzu i na kraju chips, a ja neq malu chkoladicu... a kolko je samo mrshavija od mene...:neutral:

Back