Tinejdžeri i hrana

Pa nem pojma, ja sve shto znam obozhavaju taj sladoled... mada nebitno...

a to ni meni nije jasno (shto kazhesh za tvoju drugaricu)...
i jedna iz mog razreda jede 3x vishe od mene, a ima bar 4-5kg manje od mene i baaash je mrshava... na velikom pojede sendvich, pizzu i na kraju chips, a ja neq malu chkoladicu... a kolko je samo mrshavija od mene...:neutral:

ja naj vise volim sladoled sa duplim jagodama
tcno se secam da je kostalo 105 dinara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja volim Mek, pa volim : ) Ne preterujem u tome, odem par puta mesečno. Naravno da hrana iz Meka nije zdrava, ali da li je recimo pljeskavica koja se kupi na kiosku bolja? Ne. A u Meku je higijena bolja nego u vecini kioska koji nemaju osnovne sanitarne uslove, zato izbegavam tamo da jedem. Više puta sam videla kako uzimaju od kupca novac, i onda diraju hranu, što ubija u meni svaku želju za jelom : (

Ja najvishe volim hranu iz Meka...:confused:
ustavri ja najvishe volim bash to fast food... a ona jela tipa chorbe, pasulj, sarme.... bljak... mogu da jedem, ali ne pojedem ni pola tanjira...
inache, ne jedem uopshte puno... jedino slatkishe... mada sam sad malo prestala sa slatkishima...

Svasta:confused: Ja bih ubila za corbu,pasulj,i sarmu:worth: O tome koliko je zdravije nema potrebe govoriti.
Da,da... al kad odesh u Mek na Terazijama jedva ima slobodnog...:confused:

I sta s tim..? Mislim,da li je to merilo bilo cega...?:neutral:

I kad mi se jede pomfrit,od gomile klincadije ne mozes doci na red.:roll: o redovima subotom uvece da ne pricamo..A oni su ti(a i ti si medju njima;) ) koji treba da se hrane zdravo,pre svih ostalih:neutral:

Poslednja izmena:
Svasta:confused: Ja bih ubila za corbu,pasulj,i sarmu:worth: O tome koliko je zdravije nema potrebe govoriti.

I sta s tim..? Mislim,da li je to merilo bilo cega...?:neutral:

I kad mi se jede pomfrit,od gomile klincadije ne mozes doci na red.:roll: o redovima subotom uvece da ne pricamo..A oni su ti(a i ti si medju njima;) ) koji treba da se hrane zdravo,pre svih ostalih:neutral:

To se odnosilo na ono shto je jeca.m rekla:

igleda da malo ljudi jede mek
to me bas cudi:lol::lol::lol:

a u Meq je uvek guzhva, jedva udjesh unutra...

Back