911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Kako ne možeš da razumeš neku tako jasnu i očiglednu stvar?ja ne mogu da razumem da neko ne voli mek![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne možeš da razumeš neku tako jasnu i očiglednu stvar?ja ne mogu da razumem da neko ne voli mek![]()
Pa to je malo previshe,...
ja idem mozhda jednom-dvaput mesechno... mada ja se najedem od jednog hamburgera... al onaj sladoled je vrh... josh od chokolade.... ful....![]()
Pa nem pojma, ja sve shto znam obozhavaju taj sladoled... mada nebitno...
a to ni meni nije jasno (shto kazhesh za tvoju drugaricu)...
i jedna iz mog razreda jede 3x vishe od mene, a ima bar 4-5kg manje od mene i baaash je mrshava... na velikom pojede sendvich, pizzu i na kraju chips, a ja neq malu chkoladicu... a kolko je samo mrshavija od mene...![]()

ponekad me zovu mrsa iz sale

Gledao sam sinoc na RTS-u film o liku koji je 30 dana jeo samo u McDonaldsu! Zastrasujuc film... http://www.imdb.com/title/tt0390521/
Ozbiljno razmisljam da bojkotujem Mek do kraja zivota!

I ja sam to gledala, ali cenim da bi ista sudba snasla i onog ko bi 30 dana jeo samo pljeskavice i slicno sa lokalnog kioska![]()
I ja sam to gledala, ali cenim da bi ista sudba snasla i onog ko bi 30 dana jeo samo pljeskavice i slicno sa lokalnog kioska![]()

Aloo koliko ukusne hrane postoji a vi o Meku :|
igleda da malo ljudi jede mek
to me bas cudi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zato smo mi jedna od još uvek retkih poprilično zdravih nacija u odnosu na druge.igleda da malo ljudi jede mek
to me bas cudi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato smo mi jedna od još uvek retkih poprilično zdravih nacija u odnosu na druge.

Ja najvishe volim hranu iz Meka...
ustavri ja najvishe volim bash to fast food... a ona jela tipa chorbe, pasulj, sarme.... bljak... mogu da jedem, ali ne pojedem ni pola tanjira...
inache, ne jedem uopshte puno... jedino slatkishe... mada sam sad malo prestala sa slatkishima...
O tome koliko je zdravije nema potrebe govoriti.Da,da... al kad odesh u Mek na Terazijama jedva ima slobodnog...![]()

SvastaJa bih ubila za corbu,pasulj,i sarmu
O tome koliko je zdravije nema potrebe govoriti.
I sta s tim..? Mislim,da li je to merilo bilo cega...?
I kad mi se jede pomfrit,od gomile klincadije ne mozes doci na red.o redovima subotom uvece da ne pricamo..A oni su ti(a i ti si medju njima
) koji treba da se hrane zdravo,pre svih ostalih
![]()
igleda da malo ljudi jede mek
to me bas cudi![]()
UHHHHH. . .danas sam se kod MadonneGirl jelaaaa pasuuuulj. . .mmmmm. . .pasuuulj cepaaa, mnogo dobro, ne znam dal ima nesto bolje. . .xDDDDD