Tinejdžeri i hrana

Nije! Samo što je skuplji od običnog. A studentski život to baš nešto i ne trpi.

Vecina ljudi koji poste,stalno se zale kako na hranu potrose mnogo vise nego kad ne poste...
I kako ne smeju da jedu stvari koje vole,stalno nesto grickaju i na kraju se js i udebljaju((:

Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.

Crkni:besna:

Poslednja izmena:
Jela sam Big Mec sa srednjim pomfritom i pilecu salatu. :(
Svinja, svinja, svinja...

:hahaha:

Ја у Меку једем само кад сам у иностранству, јер једино тада имам пара за то планинарење :mrgreen: А кад једем онда је то упропаштавање, ово што си ти појела је НУЛА.
Мој оброк у Меку се састоји од: Биг Мека, Мек Ројала, 2 Чизбургера, велики помфрит са кечапом, велики Спрајт и Мек Флури сладолед ;) Ако сам баш БАШ ЈАКО гладан узмем 2 Мек Ројала...
Мало је рећи да се од овога наједем, праве речи би биле ''не могу да дишем, чак ни кроз нос, срчана артерија ми се зачепи и паднем у кому на неких сат-два...'' :mrgreen:

:hahaha:

Ја у Меку једем само кад сам у иностранству, јер једино тада имам пара за то планинарење :mrgreen: А кад једем онда је то упропаштавање, ово што си ти појела је НУЛА.
Мој оброк у Меку се састоји од: Биг Мека, Мек Ројала, 2 Чизбургера, велики помфрит са кечапом, велики Спрајт и Мек Флури сладолед ;) Ако сам баш БАШ ЈАКО гладан узмем 2 Мек Ројала...
Мало је рећи да се од овога наједем, праве речи би биле ''не могу да дишем, чак ни кроз нос, срчана артерија ми се зачепи и паднем у кому на неких сат-два...'' :mrgreen:
:eek:
Moja cale zna da pojede nekoliko Big Mec-ova bez problema, sa pomfritom. Ihhhh... Obozavam Big Mec i dupli cheese. :mrgreen:

rokam i fervex i koje sve ne pitchkematerine! :dash: inace pripishalo mi se oko 5h :lol: zalivao sam jedno 2 minuta garant :mrgreen:
onda brate samo narodni lek ,yebes ove ucene doktore
slrakijabsk5.jpg

:eek:
Moja cale zna da pojede nekoliko Big Mec-ova bez problema, sa pomfritom. Ihhhh... Obozavam Big Mec i dupli cheese. :mrgreen:

Ја не волим толико Биг Мек, једем га чисто ето да га испоштујем пошто је то ориџинал трејдмарк МекДоналдса, али не свиђа ми се онолико зелене салате и онај сос његов... Али зато Чизбургер (све варијације истог)... мммммммм.... :heart: :cool:

Back