Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

to je samo psihoaktivna supstanca
a ako je ti zoveš droga, onda je koka-kola droga, cigarete, kafa.. još su te i gore jer stvaraju zavisnost dok marihuana ne stvara, samo možda minimalnu psihičku
Hemijske droge stvaraju i fizičku zavisnost, od koje možeš umreti

Živele halucinogene pečurke i marihuana, plod naše Majke Zemlje i svevišnje prirode :worth:

a ako je ti zoveš droga, onda je koka-kola droga, cigarete, kafa.. još su te i gore jer stvaraju zavisnost dok marihuana ne stvara, samo možda minimalnu psihičku

Živele halucinogene pečurke i marihuana, plod naše Majke Zemlje i svevišnje prirode :worth:

i kokain i heroin i sve su to psihoaktivne supstance

hahah, neka, mene i gandža tripuje previše nekad :mrgreen:
Lepo mi kaže ortak, ko zna kakve bi tripove ja imao na heroinu kad na gandži poludim onako :D
Ortaci uvek tripuju još više pored mene jer se ja cimam na svaku sitnicu, pa se kidamo ko nenormalni
neke leteće stvarčice su najgore..bubetine kamikaze, zalete se i udaraju te u vugla
i zuje majku im

hahah, neka, mene i gandža tripuje previše nekad :mrgreen:
Lepo mi kaže ortak, ko zna kakve bi tripove ja imao na heroinu kad na gandži poludim onako :D
Ortaci uvek tripuju još više pored mene jer se ja cimam na svaku sitnicu, pa se kidamo ko nenormalni
neke leteće stvarčice su najgore..bubetine kamikaze, zalete se i udaraju te u vugla
i zuje majku im

Jesi siguran da je to gandza sto pusis? Da ti lerdi nije neki jaci shit udelio? :lol:

Zato koristi samo prirodne preradjevine avganistanskih paora ili ratara sa Anda i nema da te boli glava .

Dobra je trava, odlična odlična :mrgreen:
Ako se nekad nađeš u BG-u, iscimaj me da varimo neku skankčinu. na primer, Belu Udovicu
to te podstakne na seksualne radnje :mrgreen:

zato to nikad ne pušim kad sam sa ortacima :mrgreen:

Идем у септембру, немој д'умреш до тад.. Мани ме тих паукова, најежим се при самој помисли на њих.

Danas sam sa ortakom vodio ostru debatu po pitanju legalizacije marihuane i na kraju skapirao da ovakve rasprave nemaju smisla

Coveku je glavni argument protiv legalizacije to da marihuana uzrokuje prelazak na teze droge.... jues qrc

Rastafarijanci vare citav zivot pa ne probaju heroin, kokain, eks ili bilo sta slicno... cak ni lsd

ebm ti ogranicene ljude

Back