...SlatkA malA
Primećen član
- Poruka
- 567
Тинејџери једноставно не схватају још увек шта је ,,Бог,,...![]()
Ево данас друг ми је добио лошу оцену из математике и изгубио на баскету... И каже да више не верује у Бога...![]()
Ma sta kazes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тинејџери једноставно не схватају још увек шта је ,,Бог,,...![]()
Ево данас друг ми је добио лошу оцену из математике и изгубио на баскету... И каже да више не верује у Бога...![]()
ona je agnostik
ne veruje u boga kako nam je serviran ali ipak ostavlja mogucnost da on postoji
Taj sam
Ja tačnije, ne verujem u crkvu, niti mogu da podnesem istu. Možda je to i povuklo da ne verujem u Boga, mada, ja nikad nisam ni verovala u Boga, kao oca Isusovog, čoveka koji sa dugom belom bradom sedi gore i sve nas posmatra, već to posmatram kao neku vrstu kosmičke energije koja je u stanju da nešto što je ispalo iz ravnoteže, vrati nazad na mesto.
ja se protivim toj teoriji o kosmichkoj energiji
prvo se zapitam koja je to vrsta energije? Potencijalna, kinetichka, elektrichna, nuklearna itd. ima ih dosta. Drugo, energija predstavlja sposobnost nekog objekta da vrshi rad.
Ako ste vi mislili na neku metaforu, to je neshto drugo. Mada mi je i to nategnuto dosta.
Naravno da je metaforicno... a mozda i bukvalno, znaci nacin na koji se stvari odvijaju u prirodi, zakon akcije i reakcije... etc. znaci na tu energiju sam mislio... jednostavno metod na koji stvari funkcionisu...
U Boga verujem jer mi može doneti puno sreće, snage i hrabrosti, ali uvek treba dati sve od sebeJa svake godine postim jer moram...
![]()
a zbog čega moraš?![]()
aj ti onda reci nama zatupljenima shta je bog
Naravno da je metaforicno... a mozda i bukvalno, znaci nacin na koji se stvari odvijaju u prirodi, zakon akcije i reakcije... etc. znaci na tu energiju sam mislio... jednostavno metod na koji stvari funkcionisu...
I recimo ugasi se Sunce,pretpostavkai sta cemo sad?neeema [ocekujem tri ovakva smajlija ->
]
Stari Grci i Rimljani, kao i svi antički narodi, su verovali da sve što se u prirodi događa da u stvari bog kao navodno izaziva razne promene.Tačnije, verovali su u natprirodna i mitološka bića i verovali su da postoji njihov posebni bog zaštitnik.I iz svega toga je proizašao sam pojam religije.Valjda ste sve to učili u prvoj godini iz istorije i latinskog
![]()
ti si glupa![]()
pazi, da si ti malo duzhe ovde, znala bi chemu vredjanje
Не, ово је форум.
Зар је теби битно шта ће ти ко шта овде написати ?
![]()
aj cuti
gledaj svoja posla
tuzhi me moderatoru ako ti neshto ne valja
Овај пост потврђује све што сам написала.
Пих, да те тужим
Ћаос![]()