Tinejdzeri i Bog!!

Mima:
Pa koliko ima obrazovanih ljudi i doktora nauka da veruju u boga.

Ah,Mima,nemojte se nervirati.U pravu je.

Pa ni Njutn nije imao osnovno obrazovanje iz prirodnih i društvenih nauka,niti opštu kulturu.
Kao i Kjerkegor i Berđajev.
Najveći umovi čovečanstva.Nije ni bitno kako su oni religiju doživljavali.Sve se to ipak svodi na "ćiribu-ćiriba."
Dostojevski,Tolstoj...
Mogao bih nabrajati do sutra.

aj sad iskreno odgovori -najiskrenije..
da li izostala IKAD iz skole kad ti je bila slava ?

kao prvo, nije meni bila slava, nego su moji slavili slavu...ima razlike

inache,
SVAKI PUT
jer koristim priliku uvek kada mogu da izostajem i da mi to bude opravdano. i volim da jedem ceo dan, pogotovo sarmu :njami: :mrgreen: ako i tog dana idem u shkolu, onda kada dodjem kuci, vec su svi gosti tu, onda mi nije to to....najvishe volim da se probudim, tj da me probudi miris ruchka, baba radi, svi u zurbi, a ja uzivam...a, poshto je meni rodjendan dva dana posle slave koju slavimo, svi mi donose poklone...nishta lepshe nego kad saletim familiju chim udju u stan :lol:

i, inache, da ponovim, ne verovanje, nego tradicija

ja verujem u Boga,al ti malo seres,mslm prodajes pricu kao neki pop,Bog je ovo,Bog je ono,mogu da se kladim da su to prazne price.....:roll::roll:
i sta,oces da kazes da sazaljevas ateiste zato sto ne veruju u Boga?! i nema razloga da im se neko smiluje,to da li veruje ili ne ne govori o njemu kao o coveku,mnogi su bolji ljudi od "vernika"
kako su ljudi tupi.....:roll:
i nemas nikakvo pravo da vredjas ateiste,nikakvo

Ti se kladi koliko hoces. Ja ti pricam kako ja verujem.

Ja ih sazaljevam, i naravno da nema razloga da im se smiluje ali ja cu se moliti da se i bez razloga ipak smiluje jer su u zabludi. Generalizacija je tipicna kod glupih ljudi, to da su neki mnogo bolji je generalizacija.

slazem se oko ovoga...ljudi su zaista mahom glupi :ok:

i gde ti vidis da je vredjam ateiste keve ti? Ja sam bas o tome i pricao u postovima.... :roll: slepa si od svoje mrznje

Pa ako si vernik,onda je itekako bitno da ides u crkvu.
...jer u vezu s Bogom stupas zajedno s druim ljudima,na liturgiji.

Ja jesam vernik, ali necu da mi pravoslavni svestenik [ili bilo koji drugi] koji vozi dzip od 50.000eura prica o odricanju od materijalnog i prigrljavanju duhovnog zivota. Ako hocete pravu religiju idite u manastir, ne mora biti pravoslavni, oseticete spiritualnost ja vas uveravam, ali ako odete tamo iskreno da je potrazite...

Ja u vezu sa Bogom stupam svakim svojim postupkom i cesto mu se obracam jer gospod je milostiv i prema onima koji ga ne ljube, a sta mislis sta daje tek onima koji ga vole?

Nikola Tesla je verovao u Boga. A da se ja pitam odavno bih zakljucao ovu temu.
Svi vi nemate pojima o cemu pisete.

Ma 'di bre zaključati temu?!
Ima još materijala za
wcsmiley-1.gif

A u ***** lepu materinu!

Pa koliko ima obrazovanih ljudi i doktora nauka da veruju u boga.

Tim tvojim isključivim rezonom obriši dupe.

na trenutak sam po izboru rijeci pomislila da je post pisao ganci :super:

draga, a prije svega kulturna, duso,
vjerovanje u visu silu i vjerovanje u biblijskog boga su dvije sasvim razlicite stvari
ja govorim o drugoj

ali da bi to shvatila,
trebala bi da podignes pogled sa genitalija ljudi i toga cime, kad i kako brisu dupe i pogledas sto pise na monitoru :)

Ja jesam vernik, ali necu da mi pravoslavni svestenik [ili bilo koji drugi] koji vozi dzip od 50.000eura prica o odricanju od materijalnog i prigrljavanju duhovnog zivota. Ako hocete pravu religiju idite u manastir, ne mora biti pravoslavni, oseticete spiritualnost ja vas uveravam, ali ako odete tamo iskreno da je potrazite...

Ja u vezu sa Bogom stupam svakim svojim postupkom i cesto mu se obracam jer gospod je milostiv i prema onima koji ga ne ljube, a sta mislis sta daje tek onima koji ga vole?
znaci ne ides na liturgiju.
"sto dalje implicira"

na trenutak sam po izboru rijeci pomislila da je post pisao ganci :super:

draga, a prije svega kulturna, duso,
vjerovanje u visu silu i vjerovanje u biblijskog boga su dvije sasvim razlicite stvari
ja govorim o drugoj

ali da bi to shvatila,
trebala bi da podignes pogled sa genitalija ljudi i toga cime, kad i kako brisu dupe i pogledas sto pise na monitoru :)

Što volim kada ističu irelevantne stvari iz posta a ne ono što je zaista bitno!

Ja ti opet kažem koliko ljudi veruje baš u tog biblijskog boga - pa nisu glupi i neobrazovani ili šta si već rekla da jesu.
Zaista je nerazumno razmišljati da jesu. :neutral:

I molim te, ne sudi o mojoj kulturi i pameti na osnovu jednog posta već kad nisi čitala prethodnih pet 'iljada i molim te mani me toga draga, dušo nekako je degutantno.
A na drugoj temi sam se izvinila zbog rečnika i objasnila da sam sa namerom batalila eufemizam. ;)
Sa nekim ljudima ne možeš drugačije nego prostački.

Back