Миле СРБIN
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Па брате мислим да је време да се суочиш са том несрећом и почнеш да живиш...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, jeste, jeste...Zar on nije vaskresao i vazneo se u nebo??

Fali mi dosta toga,ako ne sve sreca (ne secam se zadnji put kada sam bio srecan),miran zivot,devojka,sloboda,pare,zivot,prijatelji ma sve mi fali!!
За то си сам себи крив, није ти Бог крив.
Искулирајте са том иронијом...
mile zheli reci da je najbolje da se zamonashish, overkill, bog ce ti pokazati pravi put
E imao je 17 godina,sto nije! Da ali bicu u nekoj sekti!mile zheli reci da je najbolje da se zamonashish, overkill, bog ce ti pokazati pravi put
За то си сам себи крив, није ти Бог крив.

Пример човека који је ,упркос великој несрећи ,у животу успео да се избори уз помоћ Бога је др Радован Караџић.
Ok verujem da postoji ali ga mrzim,sve bih crkve popalio,psujem ga uvek crtam pentagrame i prezirem sve njegovo! Nadre jesi srecan sada?

Онда иди придружи се арнаутима на Космету...
Зашто си уопште отворио ову тему онда?
Da li verujete u boga? Pridrzavate li se 10 bozijih zapovesti?Postite li? Posecujete li verske objekte ili ste samo nazovi vernici?
bog ne postoji, boga su izmislili ljudi...josh u najranijim periodima, kada su bili tupavi, nisu mogli da objasne neke pojave, pa su to "radili bogovi"
i sad je bog tu kao neshto shto treba da nas spasi....mhm, vazi...
boga su izmislili ljudi iz straha i to je sve
Imaš dokaze da ne postoji?
Samo preskoči, molim te, deo o mom glupiranju i lepo mi odgovori.
Uostalom, dobar deo ljudi i danas veruje u istog, dakle i dalje su tupavi, sudeći po tvojoj rečenici.

ne verujem... u institucionalizovanu crkvu i hrišćansku dogmu. verujem u svog Boga, al ovaj ne mora da se zove Bog, može da se zove i Priroda, Energija, Ljubav, Milisav ili Radojka npr.... pridržavam se onih univerzalnih zapovesti tipa ne ubij, ne ukradi, ne poželi tuđe, me čini preljubu, poštuj roditelje isl. a one fore "ja sam tvoj bog i nemoj da sanjaš da pomislišp da postoji drugi" su mi deo onoga što sam napisao u prvoj rečenici. ne postim. ne posećujem verske objekte (ili se maksimalno trudim da ih izbegavam. zvanično sam ateista.