Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ok moze al da mi tvoja zena potvrdi da nemate sex
pa eto slucajno sam se dugo vidjala sa jednim koji mi je priznao da ima nekoga
ono fazon dok nismo zajedno bili
cisto rekreativno, kaze da isprazni jaja, nista mu ne znaci
tuc muc dodjemo do toga da je to bivsa zena

ovo je srbija
ovde ljudi vuku neke ocajne odnose, ne znaju da preseku, zive u toksicnom okruzenju
i jos tvrde da su normalni

to mene zapravo i nervira
te price za malu decu
pa jel mislis da sam glupa?
pa umem da budem namazanija od svih vas zajedno, kad hocu, al necu da se spustam na taj nivo

nego, izdvojio mi se jedan, deluje ok, dogovorali se za kafu ovih dana
pa sto da ne
kaze on je preko app upoznao ranije jednu i bili su godinu dana u vezi
deluje fino

Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti.
Ako se neko očitovao na mene, ja sam dugo zvanično sudski SPORAZUMNO razveden....što malo i govori o našoj civiliziranosti.
Negde se ljudi poubijaju za 4 viljuške, kašike i svadbene dronje stare 10, 20 g.

ovo je srbija
ovde ljudi vuku neke ocajne odnose, ne znaju da preseku, zive u toksicnom okruzenju
i jos tvrde da su normalni
mnogi još imaju strah da sve dovedu na čistac, već se trude iz petnih žila da sve IZGLEDA kako treba.. a iznutra nesreća.
A i da nije nesreća, prosto hoće da namakne još nekisexić, što je legitimno, ali ja uvek kažem njima da im je najbolje da nađu udatu ženu. on oženjen, ona udata, oni se najbolje razumeju

mnogi još imaju strah da sve dovedu na čistac, već se trude iz petnih žila da sve IZGLEDA kako treba.. a iznutra nesreća.
A i da nije nesreća, prosto hoće da namakne još nekisexić, što je legitimno, ali ja uvek kažem njima da im je najbolje da nađu udatu ženu. on oženjen, ona udata, oni se najbolje razumeju
da
nemam nista protiv, nek trazi neku slicnu sebi

a ne meni da prodaje neku jeftinu romantiku

Meni je simpatično kada neko ko je sam kaže želim jednog dana da imam porodicu. I kada ćemo se videti? Baš mi se sviđaš. Onda ja kažem shvataš li da ja više neću imati dece. Da, kaže, pa šta onda? Pa ništa, tražim nekoga kome ću ja biti cilj, ko me neće šutnuti kada nađe mlađu za porodicu. Kaže, nema to veze, ti se meni sviđaš ?? jbt, ne vredi

ja i dalje verujem da je moguce upoznati i nekoga ok
kazem, znam i sama jedan par koji je sad vec dve godine skupa
ali jbg
moras da budes strpljiv
Ja sam već pisala na ovoj temi ranije, ja ih poznajem nekoliko, mislim na parove. Uključujući jednu baku i deku preko 70 god. Koliko čujem za neke statistike u USA, skoro 50% veza je otpočelo online. To je prosto budućnost započinjanja odnosa, jer realno, kada možeš da na putu kuća posao naiđeš na nekoga.. koliki god da je krug prijatelja, ovo je mnogo šire.

Meni je simpatično kada neko ko je sam kaže želim jednog dana da imam porodicu. I kada ćemo se videti? Baš mi se sviđaš. Onda ja kažem shvataš li da ja više neću imati dece. Da, kaže, pa šta onda? Pa ništa, tražim nekoga kome ću ja biti cilj, ko me neće šutnuti kada nađe mlađu za porodicu. Kaže, nema to veze, ti se meni sviđaš ?? jbt, ne vredi
Zašto ogromna većina žena ima strah od "ŠUTIRANJA"?
Bitno je da i razlaz, bude gospodski, bez ružnih i neželjenih scena.

Ide ok, ne ide, ruka ruci, nismo Turci.
Vozdra.

Ja sam već pisala na ovoj temi ranije, ja ih poznajem nekoliko, mislim na parove. Uključujući jednu baku i deku preko 70 god. Koliko čujem za neke statistike u USA, skoro 50% veza je otpočelo online. To je prosto budućnost započinjanja odnosa, jer realno, kada možeš da na putu kuća posao naiđeš na nekoga.. koliki god da je krug prijatelja, ovo je mnogo šire.
Tržište za nalazak partnera se globalizuje, i to je moć i vrednota novih tehnologija.

Back