- Poruka
- 12.406
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da su u lošem brakukaze
svidjas mi se
pa cu ti priznati da sam ozenjen ali u jako losem braku
nadam se da to nije problem i da cemo se videti![]()
pitala sam ga bukvalno ovim recimanaravno da su u lošem braku![]()
imao nemao sex sa ženom, to nisu dobri uslovi..Pa ok moze al da mi tvoja zena potvrdi da nemate sex
i čemu to onda služi.pa eto slucajno sam se dugo vidjala sa jednim koji mi je priznao da ima nekogaPa ok moze al da mi tvoja zena potvrdi da nemate sex
da da, do sada se nije završila a baš sad kada je tebe upoznao će se završiti za par mesecipitala sam ga bukvalno ovim recima
izvini, a sta radite u losem braku?
jedete jedno drugom dzigericu?
kaze nasmejala sam ga
i kao zavrsice se ta prica za par meseci hahaha

da dada da, do sada se nije završila a baš sad kada je tebe upoznao će se završiti za par meseci![]()
mnogi još imaju strah da sve dovedu na čistac, već se trude iz petnih žila da sve IZGLEDA kako treba.. a iznutra nesreća.ovo je srbija
ovde ljudi vuku neke ocajne odnose, ne znaju da preseku, zive u toksicnom okruzenju
i jos tvrde da su normalni
damnogi još imaju strah da sve dovedu na čistac, već se trude iz petnih žila da sve IZGLEDA kako treba.. a iznutra nesreća.
A i da nije nesreća, prosto hoće da namakne još nekisexić, što je legitimno, ali ja uvek kažem njima da im je najbolje da nađu udatu ženu. on oženjen, ona udata, oni se najbolje razumeju
udar na inteligencijuda
nemam nista protiv, nek trazi neku slicnu sebi
a ne meni da prodaje neku jeftinu romantiku
Sajtovi za upoznavanje su nevidjeno smece na nivou fejsbuka.Saitovi za upoznavanje su super,nema laži nema prevare,hoću nekoga da se razvalimo od sexa,neću kafu,neću foliranje...znaš znam,hoćeš nećeš...![]()
Ja sam već pisala na ovoj temi ranije, ja ih poznajem nekoliko, mislim na parove. Uključujući jednu baku i deku preko 70 god. Koliko čujem za neke statistike u USA, skoro 50% veza je otpočelo online. To je prosto budućnost započinjanja odnosa, jer realno, kada možeš da na putu kuća posao naiđeš na nekoga.. koliki god da je krug prijatelja, ovo je mnogo šire.ja i dalje verujem da je moguce upoznati i nekoga ok
kazem, znam i sama jedan par koji je sad vec dve godine skupa
ali jbg
moras da budes strpljiv
Zašto ogromna većina žena ima strah od "ŠUTIRANJA"?Meni je simpatično kada neko ko je sam kaže želim jednog dana da imam porodicu. I kada ćemo se videti? Baš mi se sviđaš. Onda ja kažem shvataš li da ja više neću imati dece. Da, kaže, pa šta onda? Pa ništa, tražim nekoga kome ću ja biti cilj, ko me neće šutnuti kada nađe mlađu za porodicu. Kaže, nema to veze, ti se meni sviđaš ?? jbt, ne vredi
kako je bio tvoj nik ranijeZašto ogromna većina žena ima strah od "ŠUTIRANJA"?
Bitno je da i razlaz, bude gospodski, bez ružnih i neželjenih scena.
Ide ok, ne ide, ruka ruci, nismo Turci.
Vozdra.
Tržište za nalazak partnera se globalizuje, i to je moć i vrednota novih tehnologija.Ja sam već pisala na ovoj temi ranije, ja ih poznajem nekoliko, mislim na parove. Uključujući jednu baku i deku preko 70 god. Koliko čujem za neke statistike u USA, skoro 50% veza je otpočelo online. To je prosto budućnost započinjanja odnosa, jer realno, kada možeš da na putu kuća posao naiđeš na nekoga.. koliki god da je krug prijatelja, ovo je mnogo šire.