rzorica
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,sram me bilo.
,ako ozdravim...
mislim ako je zbog zdravlja, pa sha cesh mora se

Drago mi je što se tako brzo oporavljaš! Kakva medicina, kakvi lekovi, zna se šta je najbolje za iznemoglu kokicu...

momentalno ubio kad bi mu samo spomenula...Pa ti nemoj da mu spomeneš.Lele, lele......
Ja mislim da bi mene moj miksermomentalno ubio kad bi mu samo spomenula...
Mnogo je ljubomoran...![]()

Pa ja ne bih ni spomenula, ali i on voli da se druži...
, valjda nisi ti ljubomorna kao i on, nemo slucajno da jesi, to je bolest, nikako ljubav, moze onako malo tek, tek, ali nikako toliko da te ne pusti ili ti njega da ne pustish

Drago mi je što se tako brzo oporavljaš! Kakva medicina, kakvi lekovi, zna se šta je najbolje za iznemoglu kokicu...![]()

Pa ko njemu brani da se i on negde druzi, valjda nisi ti ljubomorna kao i on, nemo slucajno da jesi, to je bolest, nikako ljubav, moze onako malo tek, tek, ali nikako toliko da te ne pusti ili ti njega da ne pustish
![]()
daleko od toga, ali i on bi se složio sa tobom, ima savremene poglede na svet,
ali u praksi je to sasvim druga priča...

Devojke... nešto mislim...
Jel' ste nekad bile na striptiz-u? Naravno... onom "muškom" (tj. ženskom: muški se skidaju)?

Au Sneki odakle vadis ovakve slicive pozlice nam!

![]()
Ovaj momak u roze košulji je onaj što je pohvalio naše kolače.![]()
AKo me oci ne varaju ovaj mrsavi momcic u sredini je sef Marko, sef kuhinje u hotelu i u kongresnom centru Kovilovo, jedan od najboljih kuvara koje Srbija trenutno ima.
Posto sam videla njegove radove, za mene licno No1.
Prava kulinarska velicina, mada nikad tako ne izgleda![]()

Pa mozda bi bas od toga ozdravila![]()