TIM SNOVA: VAŽNO OBAVEŠTENJE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ko njemu brani da se i on negde druzi:zper:, valjda nisi ti ljubomorna kao i on, nemo slucajno da jesi, to je bolest, nikako ljubav, moze onako malo tek, tek, ali nikako toliko da te ne pusti ili ti njega da ne pustish:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Ma, u pravu si ti... Nisam ljubomorna,:ok: daleko od toga, ali i on bi se složio sa tobom, ima savremene poglede na svet,:per: ali u praksi je to sasvim druga priča...
:dash::dash::dash:

Devojke... nešto mislim...
Jel' ste nekad bile na striptiz-u? Naravno... onom "muškom" (tj. ženskom: muški se skidaju)?

Da vidite šta vas čeka, ili ako se neko dvoumi.

Prilozi

• Striptiz-600.jpg
    Striptiz-600.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 18
AU Stasam ja propustila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dash::dash::dash::dash::dontunderstand::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:
Jos vidim pre neki dan neko pominje trece mesto za stare kolace pa hocu da pita ko je dobio tu nagradu, ali nisam stigla i sada saznah da ima i ova nova tema i da je doslo do greske!!!!!!!!!!!
Pa sve cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Ali bas je velika greska sa imenom, lepo da su priznali i ispravili, jos samo Daci da se javno izvine...

AKo me oci ne varaju ovaj mrsavi momcic u sredini je sef Marko, sef kuhinje u hotelu i u kongresnom centru Kovilovo, jedan od najboljih kuvara koje Srbija trenutno ima.

Posto sam videla njegove radove, za mene licno No1.

Prava kulinarska velicina, mada nikad tako ne izgleda :D

Mislim da je to taj...
A tebi sam oprostila crvene stolnjake, ali to što naknadno saznajem da smo mogli imati "poseban tretman" kod žirija - neću! :)

Back