daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
aj sad da ih vidimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne mogu da zapalim ni par dana na put a da u kokošarniku ne dođe do...jel'te. Šta sad ne valja?ehehe,pa drugari su tu...jel to ono zajedno smo jaci...

Hvala Teta Iro!Dobro nam se vratio sa puta. Ne dostajao si nam ovde.![]()
Kako si preživela gužvu?
Ja se sad vratila i kupila. Slikan je nas stand, nagradjene torte a pored njih i torta Bele rade i Dream cakes, izasao recept za Smehovu strudlu sa pavlakom i maslinama, samponeze itd. Na brzinu sam prelistala. Bila po lekove za mamu a sada zurim da zavrsim rucak pa sve nosim kod mame da slavimo.

Mi kupili... u dva primerka... i za Jacu.
Ali, trenutno nam je Internet u autu danas pa ne mogu da vam skeniram i postavim... pa cete morati da pazarite.
Ljubim vas sve ...nema smisla da dalje zloupotrebljavam gostoprimstvo a treba malo i da se druzimo.![]()

Ih,lako je vama kada imate internet i u autu!
Salim se naravno.I ja sam kupila,ali moram priznati da sam malo razocarana samom organizacijom slika i recepata.Koliko sam uspela da vidim,a po tom pitanju sam picajzla,nijedan recept ne odgovara slici,pa ni blizu.Ocekivala sam od jedne tako ozbiljne redakcije da ce biti malo sredjenije...
E a moji kolaci su na naslovnoj strani,pa im oprastam sve.Ima ih i u sredini.Sto cu da se fajim...![]()
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))) ma hajde reci to ponovo !
)))))))))

Ih,lako je vama kada imate internet i u autu!
Salim se naravno.I ja sam kupila,ali moram priznati da sam malo razocarana samom organizacijom slika i recepata.Koliko sam uspela da vidim,a po tom pitanju sam picajzla,nijedan recept ne odgovara slici,pa ni blizu.Ocekivala sam od jedne tako ozbiljne redakcije da ce biti malo sredjenije...
E a moji kolaci su na naslovnoj strani,pa im oprastam sve.Ima ih i u sredini.Sto cu da se fajim...![]()
![]()
![]()
![]()